Tmobile
Üye
Windows Phone 8 Ve Android Sistemli Olan Cep Telefonu Tanıtıldı :D
7 Gündür Bazı Arkadaşlar Yüzünden Banlanmıştım Ancak Bir Önemi Yok Şimdi Gelelim Haberimize Bir Çoğumuz Android Ve Windows Phone 8'İ Aynı Cihazda bütünleşik olarak görmek ister işte bugün o cihaz tanıtıldı.
Kore merkezli bluebird windows phone 8 ve android 4.4.2 le birleşik (dualboot) cihazını tanıttı!
Cihaz 5inç Ekrana Sahip Cihazın İsmi İse BM180. telefon wp8 deki en iyi office programını ve androidin özgürlüğünü bir arada bütünleştirmek için kullanılabileceğini söylüyor.
Ancak Şöyle Bir Sorun Var cihaz aynı anda android uygulamalarını ve windows phone 8 uygulamalarını nasıl kaldıracak sorunlar çıkacakmı bunlar test sürecinde ayrıca cihazda android kapasitif tuşlar ve windows phone 8 kapasitif tuşlar olduğundan cihazın 2 farklı model olarak satışa çıkması öngörülüyor işte cihazın resmi
Kore merkezli bluebird windows phone 8 ve android 4.4.2 le birleşik (dualboot) cihazını tanıttı!
Cihaz 5inç Ekrana Sahip Cihazın İsmi İse BM180. telefon wp8 deki en iyi office programını ve androidin özgürlüğünü bir arada bütünleştirmek için kullanılabileceğini söylüyor.
Ancak Şöyle Bir Sorun Var cihaz aynı anda android uygulamalarını ve windows phone 8 uygulamalarını nasıl kaldıracak sorunlar çıkacakmı bunlar test sürecinde ayrıca cihazda android kapasitif tuşlar ve windows phone 8 kapasitif tuşlar olduğundan cihazın 2 farklı model olarak satışa çıkması öngörülüyor işte cihazın resmi

kopyala yapıştır yapmadıktan sonra Türk forumlardan gördüğü bir bilgiyi bizimle paylaşmasından sıkıntı yok gibi ha Türk forumlardan haberin Türkçesini okuyup bize anlattı ha da yabancı forumlarda haberi gördü Türkçeye çevirdi.Forumumuz Türkiye nin en iyi mobil ve teknoloji forumu konumunda kendi kuralları çerçevesinde ne olacağını sayın sevgili adminlerimiz özgür abi ve ali abi bir durum varsa uygular. Konu altında rencide edici tartışma yaratacak yorumlar yapılmasına gerek yok eğer bir sorun tespit ettiyseniz mesajı şikayet et butonunu kullanarak düşüncelerinizin yetkili kişilere iletebilirsiniz. İyi forumlar.Ben bir yönetici değilim ama forum kurallarına uymaya özen gösteren bir kullanıcıyım ve her şeyin bir usulü var, bu mesajı bilgilendirme amacıyla yazdım.İyi forumlar.