Haber Windows Phone 8 Ve Android Sistemli Olan Cep Telefonu Tanıtıldı :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Ve Android Sistemli Olan Cep Telefonu Tanıtıldı :D
7 Gündür Bazı Arkadaşlar Yüzünden Banlanmıştım Ancak Bir Önemi Yok Şimdi Gelelim Haberimize Bir Çoğumuz Android Ve Windows Phone 8'İ Aynı Cihazda bütünleşik olarak görmek ister işte bugün o cihaz tanıtıldı.
Kore merkezli bluebird windows phone 8 ve android 4.4.2 le birleşik (dualboot) cihazını tanıttı!
Cihaz 5inç Ekrana Sahip Cihazın İsmi İse BM180. telefon wp8 deki en iyi office programını ve androidin özgürlüğünü bir arada bütünleştirmek için kullanılabileceğini söylüyor.
Ancak Şöyle Bir Sorun Var cihaz aynı anda android uygulamalarını ve windows phone 8 uygulamalarını nasıl kaldıracak sorunlar çıkacakmı bunlar test sürecinde ayrıca cihazda android kapasitif tuşlar ve windows phone 8 kapasitif tuşlar olduğundan cihazın 2 farklı model olarak satışa çıkması öngörülüyor işte cihazın resmi :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çok iyi teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Tmobile
DalvikCache

DalvikCache

Üye
2 farklı model olduktan sonra ne anlamı kaldı

Bay H

Bay H

Üye
ben sana daha önce de söyledim yine söylüyorum kendin çeviremiyorsan haber yapma şuanda başka birinin emeğini çalıyorsun ve içinden kalkıpta bir kaç yerini değiştirerek de milletin anlamayacağını sanıyorsun o işler öyle yürümüyor ama.
Haberin ana linki
Yerli kaynaklardan alıntı haber yasak.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, Akhtoher, PureFood ve 5 diğerleri
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sende de ne göz varmış @Mr.H :)

Hagios

Hagios

Üye
Bazı arkadaşlar dediği kişi benim sanırım olsun.Cevaplarına bakınca tartışmaya gerek olmadığını anlıyor insan.Tartışmayın sizede aynını öneririm hiç gerek yok bence.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
JosephLion

JosephLion

Üye
bi susun cihaz çok hoşuma gitti gelirse kesin alırım

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cihaz muhteşem . Ana bilindik marka çıkarsa iyi olurdu . Bazan böyle tek tük şeyler çıkıyor ama müzelik yani devami yok . Tr ye gelse de general mobile getirir kimse uğraşmaz

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk: kopyala yapıştır yapmadıktan sonra Türk forumlardan gördüğü bir bilgiyi bizimle paylaşmasından sıkıntı yok gibi ha Türk forumlardan haberin Türkçesini okuyup bize anlattı ha da yabancı forumlarda haberi gördü Türkçeye çevirdi.Forumumuz Türkiye nin en iyi mobil ve teknoloji forumu konumunda kendi kuralları çerçevesinde ne olacağını sayın sevgili adminlerimiz özgür abi ve ali abi bir durum varsa uygular. Konu altında rencide edici tartışma yaratacak yorumlar yapılmasına gerek yok eğer bir sorun tespit ettiyseniz mesajı şikayet et butonunu kullanarak düşüncelerinizin yetkili kişilere iletebilirsiniz. İyi forumlar.Ben bir yönetici değilim ama forum kurallarına uymaya özen gösteren bir kullanıcıyım ve her şeyin bir usulü var, bu mesajı bilgilendirme amacıyla yazdım.İyi forumlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar her zaman söylüyoruz.
Konu açarken öncelikle yabancı kaynaklardan yararlanmaya özen gösterin.

Yerli sitelerden yaptığınız alıntı, kopyala-yapıştır tarzı haberlerin sitemize ve bölümümüze yarardan çok zararı oluyor bunu bilin.

Yabancı kaynaklardan anlaşılır bir çeviri ile yaptığınız haberler için teşekkür ederiz.

Ancak yerli kaynaklardan aldığınız bilgi ve haberlerde, lütfen haberin içeriği ile resimlerini linklerini ve adlarını değiştirmeyi unutmayın. (Resim linki ve adını değiştirme konusu yabancı kaynaklar için de geçerli)

Resimleri mümkün olduğunca ilgili siteden indirip hizliresim.com vb sitelere yükleyerek linkini burada kullanın. (Böylece resmin hem linki hem adı değişir)

Son olarak forum kuralları gereği karşılıklı tartışmaya girmemeye özen gösterin. Bu şekilde hiçbir şeyi çözemez ve karşı tarafla birlikte kendinizin de ceza almasına sebep olursunuz.

Forum düzen ve kurallarına aykırı bir durum olduğu zaman lütfen şikayet yoluyla bizlere ulaştırın. Bizler inceleyip gereğini yaparız.

Konu resim linkleriyle birlikte alıntı olduğu için kapatılmıştır.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OozyStaw, OttomaN TigeR, luckysleven ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt