Haber Windows Phone 8.1 ilk Video Düzenleme Uygulaması Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 ilk Video Düzenleme Uygulaması Geldi
Windows Phone 8.1 güncellemesi meyvelerini vermeye başladı.

Microsoft, mobil işletim sistemi Windows Phone platformunun ilk büyük güncellemesini hazırlarken geliştiricileri de unutmamış ve çok daha farklı ve kaliteli uygulamalar yazabilmeleri için yeni api keyleri de yayınlamıştı.

Bu api keylerden biri de geliştiricilerin video düzenleme uygulamaları yazmalarını sağlıyordu ve Windows Phone platformu ilk tam özellikli video düzenleme uygulamasına da kavuştu.

Venetasoft tarafından hazırlanan Movie Maker uygulaması Windows Phone mağazada 4TL fiyatla yerini aldı. Ücretsiz deneme sürümü de bulunan uygulama ile telefonunuzdaki ya da uygulama ile çekeceğiniz videoları dilediğiniz gibi düzenleyip SD kart dahil seçeceğiniz dosya içine kaydedebilirsiniz.

Universal uygulama olarak hazırlanan Movie Maker uygulamasının Windows 8.1/RT versiyonu da çok yakında yayınlanacak ve Windows Phone 8.1 versiyonunu satın alanlar bu uygulamayı bilgisayarlarına ücretsiz olarak yükleyebilecek. Movie Maker uygulamasını Windows Phone 8.1 yüklü telefonlarınıza Windows Phone mağaza linkine tıklayarak ya da aşağıdaki QR kodu tarayarak indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Aytaç-01, 4MaGuS ve 3 diğerleri

4MaGuS

4MaGuS

Üye
haber için :tşk: hemen deniyorum

ErenMSC

Üye
Türkçe mi

bloodrap

bloodrap

Üye
Çok iyi haber için teşekkürler,

dakamon

dakamon

Üye
Valla böyle uygulamaları kullanmak için 1520 gibi bir telefonun olacak böyle geniş ekranda yüksek donanımla rahat rahat çalışabilirsiniz. Lm 820 ile ne kadar uğraşabilirsiniz ki. İnsanın canını sıkar hem şarj hemen biter hemde ekran ufak ve donanım duşuk :) haber için teşekkürler

Tost Makinası ile gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
video birleştirme yapmıyor full sürüm istiyor onun dışına diğer özellikleri kullanmaya izin veriyor ben hızlıca şöyle bir şey yaptım hiç fena değil alt planda yüklenen müzikleride sesini ayarlama falan her şey var çok güzel

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler güzel program ama şu site üzerinden program bulamama sorununa çözüm getirmeleri gerek.Tamam kısa süre sonra herkez 8.1 olacak ama en azından 8.1 destekleyen programları buradaki linkten tıklayıncada bulup indirelim.

Bay H

Bay H

Üye
Movie Movements evrensel uygulama olarak yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
4MaGuS

4MaGuS

Üye
program çok güzel ilk başta birden çok seçme özelliği geldi ancak deneme sürümünde kayıt kısmı tamamen gitti en fazla mp3 olarak kayıt yapabiliyorsunuz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Teşekkürler :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
link açılmıyor, mağaza linki. Bulunamadı diyor

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler, hemen indiriyorum ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Satın aldım beyler

braayn

braayn

Üye
beyler movie maker 8.1 kısa bir süreliğine ücretsiz demosunu kaldırdım ve hemen kurdum bir an önce yükleyin derim :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
buna benzer bir uygulama daha çıkmış görünüşü çok benzediği için yeni konu açmak yerine buraya paylaşmak istedim

braayn

braayn

Üye
evet bu programda güzel ama paralı bu kısa süreliğine ücretsiz :)

Kfahaa007

Kfahaa007

Üye
Sağol

Kfahaa007 candır gerisi heyecan :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye