Haber Resmi Whattpad Uygulaması Windows Phone Platformu için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Resmi Whattpad Uygulaması Windows Phone Platformu için Yayınlandı
Windows Phone platformunun Mağazasında son günler oldukça hareketli geçiyor. Neredeyse her gün bir kaç önemli uygulama resmi sürümü ile Windows Phone mağazadaki yerini alıyor. Şimdi ise popüler ebook okuma uygulaması Whattpad Windows Uygulama mağazasındaki yerini aldı.


Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone platformu, Windows 10 Mobile güncellemesinin duyurusu ile birlikte uygulama yapımcılarının dikkatini çekmeyi başarmış gözüküyor. Oyun konusunda eskiye nazaran pek bir eksiği kalmayan Windows Uygulama Mağazası, nitelikli resmi uygulamalar yönünden de açığını kapatmaya çalışıyor.

Sniper Fury Windows için İlk Güncellemesini Aldı

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Geçtiğimiz günlerde resmi twitter hesabı üzerinden yapılan duyurunun ardından resmi Whattpad uygulaması Windows Phone kullanıcılarının beğenisine sunuldu. İos ve Android platformlarında oldukça popüler olan ve özellikle son üç yıldır en çok kullanılan ilk beş ebook uygulaması listesinde bulunan Whattpad, Windows Uygulama mağazasındaki yerini aldı.

3 YILDIR BÜTÜN OKUMA UYGULAMALARINDA İLK BEŞ SIRADA!
  • Vini’yi meşhur eden Kötü Çocuk hikayesinin yazarı Büşra Küçük’ü takip et ve hikayelerini okumaya başla.
  • Milyonlarca ÜCRETSİZ kitap ve hikaye arasından seç: bilim-kurgu, gizem, aşk, kurgu, polisiye hikaye-roman ve daha bir çoğu!
  • Yazarlarla doğrudan arkadaşlıklar kur. Oy ver, yorum yap, okuma listeleri oluştur.
  • Kendi hikayeni yaz ve herkesle paylaş. Hikayelerini Wattpad topluluğuyla paylaş.
  • Telefonunuz, tabletiniz ve wattpad.com arasında Wattpad kitaplığınızı ve hikayelerini senkronize et.
  • One Direction, Emblem3, Mindless Behavior, Justin Bieber gibi en sevdiğiniz yıldızlar ve Kpop’s SNSD ve TVXQ gibi dünyanın her yerinden pop müzik yıldızları hakkında ücretsiz hayran kurgu e-kitap ve hikayeler oku ve yaz.


Windows Phone platformu için henüz Türkçe dil desteği ve çevrimdışı hikaye yazma özellikleri aktif olmayan Whattpad uygulamasını bağlantısına tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:


smh60

smh60

Üye
Wattpad değil mi hocam whatpad yazmışsınız haber için teşekkürler bu arada
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Benzer Konular



Üst Alt