narnia16
Üye
Kim bilir belki sahte değildir sonuçta pek çok değişik sürüm denendiğini biliyoruz ve Tom amcanın gördüğü sürüm bu sürüm değildir ya da ben sadece kendimi kandırıyorum şu anZaten daha 2 ay varken nisana videolar patır patır gelmeye başladı baştan çoğumuz şüphelenmedi değil. Böyle otoritelerde bunları yalanlayınca demekki gerçek değiller ama iyidi be heremaps in yeni arayüzü de güzel olmuş 3 uygulamayı birleştirmişler buda çok mantıklı olmuş hızı geçiş koymuşlar uygulamalar arası.
Bende tam onu düşünüyodum aynı sürümü görmemiş olabilir diye hatta üst mesajda belirtmiştim8.1 hala beta sürecinde kaldı ki bu süreçlerde aşama aşama bu Tom amcamız hangi aşamasını gördü? Belirsiz. Ayrıca fake olacağını varsayalım bu işle uğraşacak işsizlik kimsede yoktur çünkü bu kolay bir şey değil yapılan görsel efektler vs. Nisan'a 2 ay var bekliyoruz başka çare yok![]()
Haklısınız kolay değil bu işler. İnşallah sahte değildir. Bekleyip göreceğiz artık.

. Bu arada sızıntıları yapan eleman yeni bir şeylere hazırlanıyor profil resminde Cortana vardı değiştirmiş şimdi sırada ne var acaba 

: )