Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Zaten daha 2 ay varken nisana videolar patır patır gelmeye başladı baştan çoğumuz şüphelenmedi değil. Böyle otoritelerde bunları yalanlayınca demekki gerçek değiller ama iyidi be heremaps in yeni arayüzü de güzel olmuş 3 uygulamayı birleştirmişler buda çok mantıklı olmuş hızı geçiş koymuşlar uygulamalar arası.
Kim bilir belki sahte değildir sonuçta pek çok değişik sürüm denendiğini biliyoruz ve Tom amcanın gördüğü sürüm bu sürüm değildir ya da ben sadece kendimi kandırıyorum şu an :D
8.1 hala beta sürecinde kaldı ki bu süreçlerde aşama aşama bu Tom amcamız hangi aşamasını gördü? Belirsiz. Ayrıca fake olacağını varsayalım bu işle uğraşacak işsizlik kimsede yoktur çünkü bu kolay bir şey değil yapılan görsel efektler vs. Nisan'a 2 ay var bekliyoruz başka çare yok :icelim::bira:
Bende tam onu düşünüyodum aynı sürümü görmemiş olabilir diye hatta üst mesajda belirtmiştim :D Haklısınız kolay değil bu işler. İnşallah sahte değildir. Bekleyip göreceğiz artık.

• Beğen
Tepkiler: Bay H

capkino06

Üye
o değilse bu adamlar nasıl yapıyor bu ortada olmayan sürümü yüklemeyi felan? Biz niye yapamıyoruz bu tarz şeyleri .s

dakamon

dakamon

Üye
Ben biraz daha şeytanın avukatlığını yapıcam :D arkadaşlar o gördüğünüz şeyleri android tarzı programlarla yapabilirsiniz ayrıca LM920 nin ekranına yeşil bir kart yapıştırıp bluebox teknolojisi kullanılarak o yeşil kağıda bir video eklenebilir yapmak isteyen yapar heleki bu işin erbabı için bu iş sizin düşündüğünüz kadar uğraştırıcı değildir. Piyasada ne psikopatlar var bunu mu yapmaktan üşenecek :D adam bi vide koyuyor binlerce kişi izliyor :D daha iyi tatminkar bir haz varmı? :D birsürü de twitter takipçisi de cabası :P :D bu bi düşünce diğeri ise hepsi tamamen gerçek olabilir tom da bilerek yalanlıyor olabilir beklentiler düşük kalsın diye. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
son 3-4 gündür trolleniyoruz diyorsunuz yani bir ihtimal :D

dakamon

dakamon

Üye
Aynen :D kesin androidcilerin parmağı var bu işlerde bizimle uğraşıyorlar :D

kamuraN021

kamuraN021

Üye
ya sahte mahte muhteşem yapmışlar adamlar en azından markette yayınlasınlar
gerçekten harika uygulama ise

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
durdurulamaz yükselişimizi kıskanıyorlar naparsın :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tom warren açıklamış neden fake olduğunu. Hesaplar karışmış:kıskıs:

Bay H

Bay H

Üye
bu iş iyice heyecanlı olmaya başladı :sofer:. Bu arada sızıntıları yapan eleman yeni bir şeylere hazırlanıyor profil resminde Cortana vardı değiştirmiş şimdi sırada ne var acaba :hmmm

fake olduğunu itiraf etmiş :sahan2: :zzz:

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bence bu amber yada blac olsun o ozellıkler fabrıka çıkıslıda olabırdı sonradan bulmadılar yani oylesıne guncellemeyle vererek ınsanları heycanlandırmak ıstedıler bu 8.1 de oye dusunuyorum bıldırımı felan olsun saten var fakat guncellemeyle veırorlar iştah açsın dıe ıyıkı baştakı gıbı kabullenıpte aldım telefonu heycanlandırıor fakat okadar deıl gelsede olur gelmesede wp <3 : )

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bana bugün güncelleme geldi. L820

neyin nesidir bu yada size geldi mi

o güncelleme anada geldi ama developer hesabını açınca geldi,açmadan önce yoktu
geri yükleme devam ediyor şuan.
acaba ne değişti beta olarakbildirim penceresi gelmiş ahanda :biggrin:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de geliştirici hesabı var ama böyle bir güncelleme gelmedi..

YkPkY

YkPkY

Üye
uygulamayı okeyle.
prewiev for developers

dakamon

dakamon

Üye
Peki varmı bir değişiklik?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye