Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Warnings

Üye
konuyu değiştrmk istemem ama tehdit gibi mesaj yazmakta suç gibi birşey

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyu değiştrmk istemem ama tehdit gibi mesaj yazmakta suç gibi birşey
ben size güzelce sözlü olarak ilk uyarımı yaptım dikkate alır veya almazsınız sizin bileceğiniz bir şey.

Ayrıca ben bir üyemi neden tehdit edeyim. UYARI PUANI vermeden önce kendi iyiliğiniz için uyarırım. Sonrasına ise yine sizin tavır ve mesajlarınıza göre karar veririz.

Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece

Warnings

Üye
Tamam Ama Bu Alışkanlık Olmuş Heleki Forumda En Sonuna Sürekli Koyuyorum Bunu Ama Uyarınızı Dikkate Alacağım Bu Mesajımda 1 Taneye İzin Vardır Heralde ?

Tamam Ama Bu Alışkanlık Olmuş Heleki Forumda En Sonuna Sürekli Koyuyorum Bunu Ama Uyarınızı Dikkate Alacağım Bu Mesajımda 1 Taneye İzin Vardır Heralde ?

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir..." diye başlayan sözü hiç duymuş muydunuz?

Tepkiler: Aybin.Kilic, pirenuri, Dexter Morgan ve 3 diğerleri

beats

Üye
Bu iş iyice cadı avına döndü. Tamam itiraf ediyorum ben de Windows Phone 8.1 kullanıyorum. Yarın bir video çeker merak ettiğiniz her şeyi videoda anlatırım.

tamam tamam şaka yaptım vurmayın
Abi hatırladığım kadarıyla lumia 1520nin tanıtımını yapmadın ? Bu olasılık şüpheleri güçlendirsin mi ?

Tepkiler: kursat99

Warnings

Üye
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir..." diye başlayan sözü hiç duymuş muydunuz?
Evet Görmüştüm Ama REDHACK in Twitter hESABINDA nush İle Uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı redhacktir diye yazıyor bunumu diyorsun ?

Tepkiler: Rock Ve Roll
Evet Görmüştüm Ama REDHACK in Twitter hESABINDA nush İle Uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı redhacktir diye yazıyor bunumu diyorsun ?

O sözün aslı öyle değil, Redhack'ten 100 yıl önce de vardı o söz.
Google'da biraz Ziya Paşa'yı araştırırsanız aslını bulursunuz.
Her neyse konu dağılmasın, @papakudioflu admin gerekli uyarıyı yaptı.
Bundan sonrası size kalıyor.

Tepkiler: skynet ve Bay H

Warnings

Üye
Tamamdır Anlaşıldı Merkez! Şimdi Baktımda Galba Şöyle Nush İle Uslanmaynın Hakkı Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir Doğrumu ?

nsren

Üye
Şimdi bildiğim kadarı ile wp 8.0 yüklü telefonlarda 8.1 uygulamaları çalışmayacak. Sizce sırf bu yüzden marketteki mevcut uygulamaların güncellemesinde 8.1 çıkacağı için bir yavaşlama olabilir mi. Ve yeni yapılacak uygulamaları markette yayınlamak için 8.1 bekleniyor olabilir mi.

YkPkY

Üye
şimdi inceledim.göz atma açık olunca devreye giriyor.bir cismi yaklaştırmanız yeterli..

Mevcut uygulamalar WP8.1'de de çalışacağı için sorun teşkil etmeyecektir.
Ancak gelecek sistem değişiklikleri sonrası "uyumsuz" duruma düşen bazı uygulamalar olabilir, onlar için illa ki güncelleme gerekecektir.

Bunun dışında, yeni eklenecek özelliklere göre bazı uygulamalara eklemeler yapılması söz konusu olacağından, WP8.1 sonrası "güncelleme yağmuru" da başlayabilir.
(Örneğin geliştiricilerin yaptıkları rehber uygulamaları cevapsız çağrılar ile gelen-giden arama kayıtlarına erişemiyordu, bu yüzden sadece kendilerinden yapılan aramaları gösterebiliyorlardı. Şimdi WP8.1 ile bu uygulamaların söz konusu kayıtlara erişmesine izin verilirse, geliştiriciler de rehber uygulamalarını bunu temin edecek şekilde güncelleyeceklerdir.)

WP8.1 güncellemesinin gelecek olması, şu anki güncellemelerin akışını etkilemez bence

Tamam arkadaşlar, lütfen mesajlar konu içeriğine uygun olarak devam etsin.
Forum düzenine aykırı davranışlar yönetimce değerlendirilecektir.