Warnings
Üye
konuyu değiştrmk istemem ama tehdit gibi mesaj yazmakta suç gibi birşeyifadeler forumda daha kolay anlaşılabilir ve ruh halini yansıtacak mesajların yazılabilmesi için kullanılıyor. Amacı dışında gerekli gereksiz her mesajda anlamsız veya mesajla ilgisiz ifade kullanımı da forum düzeni ve huzurunu bozacağı için gerektiğinde ceza vermekten hiç çekinmeyeceğimizi bilmenizi isteriz.
onu zaten seçebilirsiniz isterseniz
Biliyorum ama burda yenile butonunu ayrı bir yere almışlar, şu anda sadece bir buton kullanabiliyoruz o barda ama videoda görüldüğü gibi 8.1 de iki buton kullanmak mümkün
Size WP 8.1'li Lumia 520'mden bahsetmiş miydim?
Özgür abi gelmeden gideyim ben
ben size güzelce sözlü olarak ilk uyarımı yaptım dikkate alır veya almazsınız sizin bileceğiniz bir şey.konuyu değiştrmk istemem ama tehdit gibi mesaj yazmakta suç gibi birşey
Aranızda WP8.1 kullanan varsa ispatıyla ortaya çıksın
Biz ufacık bir sızıntı için milyonlarca siteyi tararken, birileri bizden yeni güncellemeyi saklıyor öyle mi@papakudioflu
Tamam Ama Bu Alışkanlık Olmuş Heleki Forumda En Sonuna Sürekli Koyuyorum Bunu Ama Uyarınızı Dikkate Alacağım Bu Mesajımda 1 Taneye İzin Vardır Heralde ?ben size güzelce sözlü olarak ilk uyarımı yaptım dikkate alır veya almazsınız sizin bileceğiniz bir şey.
Ayrıca ben bir üyemi neden tehdit edeyim. UYARI PUANI vermeden önce kendi iyiliğiniz için uyarırım. Sonrasına ise yine sizin tavır ve mesajlarınıza göre karar veririz.
eee şey ben wp7.8 kullanıyorum abi
Tamam Ama Bu Alışkanlık Olmuş Heleki Forumda En Sonuna Sürekli Koyuyorum Bunu Ama Uyarınızı Dikkate Alacağım Bu Mesajımda 1 Taneye İzin Vardır Heralde ?
Abi hatırladığım kadarıyla lumia 1520nin tanıtımını yapmadın ? Bu olasılık şüpheleri güçlendirsin mi ?Bu iş iyice cadı avına döndü. Tamam itiraf ediyorum ben de Windows Phone 8.1 kullanıyorum. Yarın bir video çeker merak ettiğiniz her şeyi videoda anlatırım.
tamam tamam şaka yaptım vurmayın
sonrasında gördümBurada açıklamıştım zaten
Evet Görmüştüm Ama REDHACK in Twitter hESABINDA nush İle Uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı redhacktir diye yazıyor bunumu diyorsun ?"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir..." diye başlayan sözü hiç duymuş muydunuz?
Sadece Bir Soruydu Ama Cevaplamadığınız İçin De Teşekkürler Bir İfadeye Bu Kadar Takanı İlk Defa Sizde Gördüm Nedense
Evet Görmüştüm Ama REDHACK in Twitter hESABINDA nush İle Uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı redhacktir diye yazıyor bunumu diyorsun ?
Tamamdır Anlaşıldı Merkez! Şimdi Baktımda Galba Şöyle Nush İle Uslanmaynın Hakkı Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir Doğrumu ?O sözün aslı öyle değil, Redhack'ten 100 yıl önce de vardı o söz.
Google'da biraz Ziya Paşa'yı araştırırsanız aslını bulursunuz.
Her neyse konu dağılmasın, @papakudioflu admin gerekli uyarıyı yaptı.
Bundan sonrası size kalıyor.
şimdi inceledim.göz atma açık olunca devreye giriyor.bir cismi yaklaştırmanız yeterli..hayır o neden oluyor biliyormusunuz çift tık sensörü yanp söndüğü için mesela kumandayı alın elinize tuşa basılı tutun telefonun kamerasına gösterin bakın nolcak
8.1 de bence glance 520 ye de gelir 625 e de sizce?
Şimdi bildiğim kadarı ile wp 8.0 yüklü telefonlarda 8.1 uygulamaları çalışmayacak. Sizce sırf bu yüzden marketteki mevcut uygulamaların güncellemesinde 8.1 çıkacağı için bir yavaşlama olabilir mi. Ve yeni yapılacak uygulamaları markette yayınlamak için 8.1 bekleniyor olabilir mi.
uzatma arkadaşımTamamdır Anlaşıldı Merkez! Şimdi Baktımda Galba Şöyle Nush İle Uslanmaynın Hakkı Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir Doğrumu ?
Siz Uzatıyorsunuz Şimdi Durduk Yere Neden Alıntı Yapıyorsun Fenomenmi Olmaya Çalışıyorsunuzatma arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?