Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Akhtoher

Üye
1520, 1320, 1020 varken 925'e güncelleme gelmesi çok ilginç

Tepkiler: Heimdalll
Bu haber iyi oldu erkenden alacağız güncellemeyi

beats

Üye
1520, 1320, 1020 varken 925'e güncelleme gelmesi çok ilginç
Lumia Black güncellemesini de ilk almıştı, bu arada herkese de itibar etmeyin kanıtlayabiliyorlar mı ? "Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler." diye boşuna söylenmemiş.

Tepkiler: suyunsesi

lost68

Üye
Şimdide arjantin'e verilmeye başlanmış öyle diyorlar

eğer 620 için fillandiya verildiyse romu kurayım direk zaten hollanda kullanıyorum

Boşuna Güncellemeleri kontrol ediorum

925 candir ya : )

Tepkiler: Rock Ve Roll

dakamon

Üye
Evet arjantintede alındığı doğrulandı. Sanırım başladı güncelleme dağıtımı.

Tepkiler: versino2

versino2

Üye
Demeyin etmeyin böyle şeyler kalbim var İlk 925 ime gelse bari be sırada Türkiye olsa keşke beee

Şimdi ben birşey soracağım ama, şimdi bu güncelleme tek seferde wp8.1 + cyan mı, yoksa kademe kademe olup önce sadece cyan daha sonra wp8.1 mi, yada önce wp8.1 olup daha sonra cyan şeklinde mi verilecek? Bu bellimi?

Dumanla gönderildi.

dakamon

Üye
Şöyle olacak Cyan güncellemesi 8.1 i de içinde barındıran aynı zamanda donanım optimizasyonları ve nokia ya özel bazı ekstra özellikleri de içeren bir güncelleme olacak

Tepkiler: İnternettin HOCA ve suyunsesi
Şöyle olacak Cyan güncellemesi 8.1 i de içinde barındıran aynı zamanda donanım optimizasyonları ve nokia ya özel bazı ekstra özellikleri de içeren bir güncelleme olacak

Ama 8.1 tamamlanıpta yollandımıki geliştiricilere? Daha hala elimizdekiler ön izleme değil mi? Yani ms 8.1 i önce tamamlayıp ondan sonra vermeyecek miydi Samsung a Nokia ya vs. de onlar kendi telefonlarının optimizasyonunu yapsınlar diye. Ben bize gelen ufak güncellemeler yüzünden 8.1 in hala tamamlanmadığını düşünmüştüm.

Dumanla gönderildi.

Son düzenleme: