Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Yahu bir şey biliyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz arkadaşlar ya. Özellikle 10 kere söyledik bir kere daha söylemeyelim diye detaya girmiyoruz :) Bakın ayın 24 ü 8.1 in destek ömrünün başladığı tarih 2017 de desteğinin bittiği tarih. İnsanlar bu tarihi yayın tarihi sanıyor ama öyle değil. Resmi bir tarih yok bu sadece prosedürlük bir durum. Ms isterse bu gün isterse temmuzda yayınlar yayın tarihi ile destek ömrünün başladığı tarih aynı olmak zorunda değil. Şimdi siz 24 ü diye inanacaksınız gelmeyince bir ton tantana olacak :) o yüzden bunu bilin öyle kendinizi hazırlayın.
8.1 olmadan nasıl yaşam süreci başlar ya bu nasıl birşey bizi dolandırıyorlar.

dakamon

dakamon

Üye
Sakin,bu kadar agresifliğe gerek yok.
24ünde başlıyacak diye sabırla hepimiz bekliyoruz

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Agresif bir konuşma değildi :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
520ler falan ağustosun sonunu bulur.1320 1520 falan temmuzun başında alır.24 haziranda bişey olmayacak :D

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bazıları güncelleme önce Amerika da verilse Amerika ya gidecek telefon güncellemek için. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Krnl386
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar güncellemenin tam sürümünde sadece beta da olmayanlar mı gelecek yoksa yine ekleme falan olur mu ?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
arkadaşlar güncellemenin tam sürümünde sadece beta da olmayanlar mı gelecek yoksa yine ekleme falan olur mu ?

Tam bişey diyemem ama eklemeler olabilir ayrıca betadan final surume geçince hatalar giderilecek. :)

{°≥°}

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Tam bişey diyemem ama eklemeler olabilir ayrıca betadan final surume geçince hatalar giderilecek. :)

{°≥°}
betanın amacı hataların farkedilip giderilmesi zaten onu herkes biliyor benim sorduğum mesela çift tıklama ile ekran kilitlenmesi ya da tanıtımda gösterilen Windows pc ile Windows Phone arasındaki uyumluluk ne oldu ? Telefondan renk değiştirince pc de değişiyordu falan

4MaGuS

4MaGuS

Üye
betanın amacı hataların farkedilip giderilmesi zaten onu herkes biliyor benim sorduğum mesela çift tıklama ile ekran kilitlenmesi ya da tanıtımda gösterilen Windows pc ile Windows Phone arasındaki uyumluluk ne oldu ? Telefondan renk değiştirince pc de değişiyordu falan
o renk değişimi var zaten daha önceden deyenler vardı onun dışında bir kaç ekstra özellik gelme ihtimali vardı sanarım ama neler emin değilim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncelleme 1520 liye güzel:)

emz

emz

Üye
Arkadaşlar hepinizden bir şey denemenizi istiyorum. Mesela ekran kilitliyken çift tıkla uyandır aktif halde olacak. Ardından kilitleyeceksiniz ve sonra ekrana iki değil 4-5 kere tıklayacaksınız. Bende 5 kere yapınca hemen açılıp kapatıyor bir saniyede. Hatta şöyle diyeyim çift sayılar değil de tek sayılar ile tıklayın. Bakalım sizde de oluyor mu? Yoksa sadece bendemi bu hata. :)

Telgrafla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende olmadı

beats

beats

Üye
Arkadaşlar hepinizden bir şey denemenizi istiyorum. Mesela ekran kilitliyken çift tıkla uyandır aktif halde olacak. Ardından kilitleyeceksiniz ve sonra ekrana iki değil 4-5 kere tıklayacaksınız. Bende 5 kere yapınca hemen açılıp kapatıyor bir saniyede. Hatta şöyle diyeyim çift sayılar değil de tek sayılar ile tıklayın. Bakalım sizde de oluyor mu? Yoksa sadece bendemi bu hata. :)

Telgrafla gönderildi.
Daha önce de bahsedilmişti, evet bende de oluyor ama çok hızlı olması lazım.

BilgeGS

Üye
Telefonum kasmalar ve yavaşlıkla Android'i aratmaz oldu. Resmi sürüm böyle olursa çok üzüleceğim valla. Bazen Kişiler açılır açılmaz geri kapanıyor. Müzik çalar uygulaması yavaş/sorunlu. Oyunlar uygulaması rezil bir halde. İnternet Explorer sekme arası geçişler kasılıyor, sağa-sola el hareketleri stabil değil. Bildirim çubuğu akıcı değil. Ara yüzde sürekli sürdürülüyor yazısı karşımda. Bu ne ya :(

Orjinal yayım böyle olmaz değil mi?

emz

emz

Üye
Daha önce de bahsedilmişti, evet bende de oluyor ama çok hızlı olması lazım.

Aynen öyle. Çok seri bir şekilde basarsanız dediğim oluyor. Benim telefon 520. Bende devamlı olan bir sorun. Acaba tel bende mi başkasında da var mı merak ettim. Üstelik 3-4 kere format atmışlığım var hepsinde de aynı oldu. Sıkıntı var herhalde.

Telgrafla gönderildi.

skynet

Üye
Evet çok seri yapınca bende de şimdi oldu

emz

emz

Üye
Evet çok seri yapınca bende de şimdi oldu

Bu sorun eğer genelse bunu bildirelim bir baksınlar. Artık nasıl bildireceğimiz konusunda bir fikrim yok ama bir.şekilde söyleyelim. Geçen açarken bunu yaptı telefon kapandı sandım. Sonra dikkat edince bu hata devam ediyormuş anladım. Sıkıntılı bir.surum benim için. Açamıyorum bazen.

Telgrafla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bendede çok sorun var,sabredin güncellemeye kadar.ben 2 yıldır sabrediyorum ve geri bildirim yapıyorum. ali kemal arkadaşımızın geri bildirim konusunda linki var,yazın oraya.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Üst Alt