Hoşbulduk ama ne zaman doğruları konuşsam banlanan ben oluyordum, bazı arkadaşlarımız çekemiyormu inadındanmı anlamadım ama hala devam ediyorlar açıkca söylemiyorlarda herneyse teşekkür ederim hoşbulduk.Hoşgeldin TurboCall. Valla benim için geçmişte de sıkıntı yoktu. Şimdide yok. Güzel güncel haberler bekliyoruz. Burası bir askeri forum sitesi değil. Rahat ol.
Kim övmüs![]()
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın![]()
Sizlerin övmediği kesin galibaha :Harbi kim övdüçok merak ettim
![]()
)Harbi kim övdüçok merak ettim
![]()

tmm kesin artık seven sever sevmeyen sevmez yani bu kadar basit.Aynen kim övdü acbaa
=>Mario ile gönderildi<=
)Harbimi ? valla uğraşmıyacağım çünkü sonunda banlanan üye ben oluyorum onun için kendine iyi bak.Olum dalga geçiyorum senle ahahsgfnğxphxhp
=>Mario ile gönderildi<=
Harbimi ? valla uğraşmıyacağım çünkü sonunda banlanan üye ben oluyorum onun için kendine iyi bak.
uper: AdamsınSüper olmak istemiyorum belki ::uper: Adamsın
=>Mario ile gönderildi<=
)Süper olmak istemiyorum belki ::)
Süper olmak istemiyorum belki ::)
Teşekkür ederim madem bukadar ısrar var eski halime döneyim :Dostum çekilmez huysuz ihtiyarlar gibi davranma. Gel eski haline dön. Biz seni her cümlenin sonun da koyduğun gülücüklerle sevdik.
Bu arada da @dakamon bir itirazınız mı var bilmiyorum ama ben arkadaşı ve verdiği bilgileri seviyorum, övüyorum. Kimsenin onun üzerine bu kadar gitmeye hakkı yok.
Ayrıca söylüyorum turbo sen de susarsan olmaz. Banlandın bitti. Polemiğe girip kimseyle tartışma yeterli. Sen eski halinle iyisin.
Bence boş konuşmalar çok uzadı. Konuyu dağıtmayalım. Yeter bu kadar.
Telgrafla gönderildi.
) gülücük konusunda artık o geçti zaten @dakamon bir itirazı var gibi ama ne anlamadım Desteklediğin için teşekkür ederim kardeşim..konunun ana sayfası güncellendi :Gençler 8.1 ustune güncelleme geldimi ? Konu başlığı güncellendi 2 56 filan yazıyor ondan sordum
)