Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
an itibari ile sd kartta bir sorun oluştu ve tüm veriler kullanılamıyor sd kart taranıyor ilk karşılaştığım hata oldu..

PureFood

PureFood

Üye
Yalnız 8.1 ile kablosuz internet çok çabuk açılıp kapanıyor, 8'de iken bazen sistem bugda falan kalıyordu bir türlü kapatamıyordu.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve emz

ErenMSC

Üye
Kim övmüs :ehe

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin TurboCall :). Valla benim için geçmişte de sıkıntı yoktu. Şimdide yok. Güzel güncel haberler bekliyoruz. Burası bir askeri forum sitesi değil. Rahat ol.
Hoşbulduk ama ne zaman doğruları konuşsam banlanan ben oluyordum, bazı arkadaşlarımız çekemiyormu inadındanmı anlamadım ama hala devam ediyorlar açıkca söylemiyorlarda herneyse teşekkür ederim hoşbulduk.

Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın :)

Harbi kim övdü :D çok merak ettim :D
Sizlerin övmediği kesin galibaha ::))

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kim övdü acbaa :D

=>Mario ile gönderildi<=
tmm kesin artık seven sever sevmeyen sevmez yani bu kadar basit.
Alıntı haber yapanlarıda benim övcek halim yok ::))
bkz, mesajı değiştirmek niye

• Beğen
Tepkiler: emz
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
az önce bugların efendisini keşfetmiş bulunuyorum şöyle ki ;
ayarlar > kilit ekranı (lock screen ) varya işte , oraya girin hani şu seçebildiğimiz 5 tane uygulamadan bildirim alıyoruz işte orada calendar (takvim) var eveet .. Şimdi zaten bildirim var olan bir uygulama seçin ben twitter ve hardware test uygulamları ile denedim mesela batarya yüzdesini gösteren bir uygulama seçin işte sonra onun üzerine tıklayıp calendar (takvim ) i seçin ekranı kililediğinizde takvim (calendar) işaretinin yanında batarya yüzdesi görünecek ya da mesela batarya uygulaması yerine twitter seçmiş olsaydınız takvimin yanında 1 yazacaktı

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
bende daha temin sd kart sorunu geldi ALLAH tan veri kaybı yaşamadım ::))

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Olum dalga geçiyorum senle :D

=>Mario ile gönderildi<=

Yönetici tarafından düzenlendi:
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Olum dalga geçiyorum senle ahahsgfnğxphxhp :D

=>Mario ile gönderildi<=
Harbimi ? valla uğraşmıyacağım çünkü sonunda banlanan üye ben oluyorum onun için kendine iyi bak.

emz

emz

Üye
Süper olmak istemiyorum belki :::))

Dostum çekilmez huysuz ihtiyarlar gibi davranma. Gel eski haline dön. Biz seni her cümlenin sonun da koyduğun gülücüklerle sevdik.

Bu arada da @dakamon bir itirazınız mı var bilmiyorum ama ben arkadaşı ve verdiği bilgileri seviyorum, övüyorum. Kimsenin onun üzerine bu kadar gitmeye hakkı yok.

Ayrıca söylüyorum turbo sen de susarsan olmaz. Banlandın bitti. Polemiğe girip kimseyle tartışma yeterli. Sen eski halinle iyisin.

Bence boş konuşmalar çok uzadı. Konuyu dağıtmayalım. Yeter bu kadar.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çekilmez huysuz ihtiyarlar gibi davranma. Gel eski haline dön. Biz seni her cümlenin sonun da koyduğun gülücüklerle sevdik.

Bu arada da @dakamon bir itirazınız mı var bilmiyorum ama ben arkadaşı ve verdiği bilgileri seviyorum, övüyorum. Kimsenin onun üzerine bu kadar gitmeye hakkı yok.

Ayrıca söylüyorum turbo sen de susarsan olmaz. Banlandın bitti. Polemiğe girip kimseyle tartışma yeterli. Sen eski halinle iyisin.

Bence boş konuşmalar çok uzadı. Konuyu dağıtmayalım. Yeter bu kadar.

Telgrafla gönderildi.
Teşekkür ederim madem bukadar ısrar var eski halime döneyim ::)) gülücük konusunda artık o geçti zaten @dakamon bir itirazı var gibi ama ne anlamadım Desteklediğin için teşekkür ederim kardeşim..

Aximator

Üye
Benim 820 de whatsapp bildirim ve şarj sorunu hiç olmadı 8.1 e geçtiğimden beri ama , kız arkadaşımın 520 de hem whatsapp hemde şarjda büyük sıkıntı var. Heralde kararlı sürümde düzeltirler, belki de güncelleme telefonların hepsiyle adapte değil.

YkPkY

YkPkY

Üye
forumlarda atarlı olmak kimseye fayda getirmiyor.birbirinize etseniz bile kursağınızda kalır şuna bi çakamadım diye.
yani boşuna savaşmayın

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, emz, TurboCall ve 1 kişi daha
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Gençler 8.1 ustune güncelleme geldimi ? Konu başlığı güncellendi 2 56 filan yazıyor ondan sordum

Üst Alt