Belki yeni yani mayıs ayı güncellemesinde yeni kilit ekranlar hata performans ve dosya yöneticisi ve oyunlar ayarlar yerinde düzenlemeler olur, belki bi bakarsınız pil göstergesi hep gözükür.
Bunlar temenni mi yoksa duyum mu acaba![]()
Hoşgeldin AdaşTemenni de diyebilirim ama büyük ihtimalle gelicek neden derseniz nokia güncellemeyi bekletmesin diye bekletse bile kullanılsın diye tahmin ediyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Facebook Haziranda kararlı sürüm ile gelmesi bekleniyorArkadaşlar bu resmi facebook ve youtube ne zaman çıkacak ? bide foursquare güncellemesi gelir mi ? @TurboCall ?

Arkadaşlar bu resmi facebook ve youtube ne zaman çıkacak ? bide foursquare güncellemesi gelir mi ? @TurboCall ?
Hoşgeldin Adaş![]()
Sonunda 15 Gün Aradan Sonra Burdayız.
o 15 gün bana aylar gibidir. Çok sakin artık forum. Seni aradı hep gözüm. Ama bu sefer banın sonuna kadar bekledin o da iyi
Umarım tekrardan yemezsin. Senden gelecek yenilikleri duymak istiyorum 
Saol beklediğin için :Turbo yemin ediyorum sensiz geçmedi forumo 15 gün bana aylar gibidir. Çok sakin artık forum. Seni aradı hep gözüm. Ama bu sefer banın sonuna kadar bekledin o da iyi
Umarım tekrardan yemezsin. Senden gelecek yenilikleri duymak istiyorum
Telgrafla gönderildi.
) valla şöyle birşey söyleyim artık kendi bildiğim her haberi paylaşmaktan yana değilim ara sıra paylaşırım.Saol beklediğin için :) valla şöyle birşey söyleyim artık kendi bildiğim her haberi paylaşmaktan yana değilim ara sıra paylaşırım.
öyle adına yakışır davranmaya devam.Dostum ama unutmamak lazım ki sen bazen adminlerden önce bile bize bildiriyorsun haberleri. Ben seni o halinle kabul ettim ve sevdim dostum. Senden hala haberler bekliyor ve öncülüğünü korumanı istiyorum. Bence öyle yapmalısın. Adın nick inin üstünde turboöyle adına yakışır davranmaya devam.
Telgrafla gönderildi.
kim övdü beni yaw :O kadar övdüğünüz Turbo bu muydu
=>Mario ile gönderildi<=
) turbo benim.döndüğüme sevindiğim kadar sevinmeyen arkadaşlarda var galibaha..Harbi kim övdüçok merak ettim
![]()
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasınHarbi kim övdüçok merak ettim
![]()