Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Dosya yöneticisi neden bu kadar önemli anlamadım ben, S60 kullanırken de işim yoktu dosya yöneticisi ile, şimdi yine yok. Belki hafıza kartı olan cihazlarda bir nebze anlarım da, diğerlerinde ne işe yarayacak merak etmekteyim.

dakamon

dakamon

Üye
@dakamon
Abi şakasına da yazdıklarım var ama kimse kusuruma bakmasın. Mobil'deyken benim o gülücük, ifaden koymam çok zor okuyor. Telefonu yeni formatladım herşey kaydı gitti.... Abi ben seni zaten taa kasımdan bu yana telefonu aldım alalı okuyorum biliyorum. Onda sıkıntı. Ama yanlış anlamada. Senden konularda az cevap almadık. Ama bu benden sana gelsin o zaman :D Mutlu olalım forumca :)

Arkadaşlar bu telefonu ben yeni sıfırladım iyice kafayı yedi diye ardından yedekten herşeyi yükledim tekrar. Ama sonra attığım müziklerin bazılarını aeroexplorer dan sildim. Şimdi w duruyor hepsi ve gitmiyor. Ama çalmıyorda. Çok sıkıntılı. artık müzik dinlenmiyor .

Telgrafla gönderildi.

Sanırım bende daha önce olan bir sorunun biraz değişik versiyonu sende baş göstermiş bende de her şarkıdan 3-4 tane oluyordu biri çalıyordu diğerleri çalmıyordu. Klon dosya gibi bir şey oluyorlardı sanırım hatta o çalan şarkıyı siliyordun ve diğerlerini tekrar açınca çalmıyordu. Ben forumdakilere sormuştum bana tek çare sıfırlama demişlerdi. Ama sende sıfırlamdan bir çozum varmı bilemiyorum

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi neden bu kadar önemli anlamadım ben, S60 kullanırken de işim yoktu dosya yöneticisi ile, şimdi yine yok. Belki hafıza kartı olan cihazlarda bir nebze anlarım da, diğerlerinde ne işe yarayacak merak etmekteyim.

Arkadaşlarımız telefonun bu yöntemle hacklenceğini sanıyor....

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye

64 gb hafıza kartı taktım. Ondaki şarkıları sildim. Farklı farklı klasörlerde vardı şarkılar. Birini sildim ama hala duruyor.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
Sanırım bende daha önce olan bir sorunun biraz değişik versiyonu sende baş göstermiş bende de her şarkıdan 3-4 tane oluyordu biri çalıyordu diğerleri çalmıyordu. Klon dosya gibi bir şey oluyorlardı sanırım hatta o çalan şarkıyı siliyordun ve diğerlerini tekrar açınca çalmıyordu. Ben forumdakilere sormuştum bana tek çare sıfırlama demişlerdi. Ama sende sıfırlamdan bir çozum varmı bilemiyorum

O sorun bende 8.1 den önce vardı ve bende recovery tool ile sıfırladım teli. Sonra düzeldi. Artık yok o sorun. İki üç gözükme yok. Hepsinden bir tane ama olmayan şey duruyor. Kısacası müzik kütüphanesini güncellemem gerekiyor. Tekrar karttaki şarkıları aratmalıyım. Ama 5800 Xm S60 kullanırken olan güncelleme tuşunu gerçektende hangi akla hizmet silmişler bilmiyorum. Kütüphaneyi yenileyemiyoruz elle.

Telgrafla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
64 gb hafıza kartı taktım. Ondaki şarkıları sildim. Farklı farklı klasörlerde vardı şarkılar. Birini sildim ama hala duruyor.

Telgrafla gönderildi.
Valla hocam kafam basmadı hiç bugüne kadar, hafıza kartı konusuna ben yabancıyım, ama öyle olması ilgnç tabi.

jdmsaint

jdmsaint

Üye

Nasıl :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
WP 8.1 de geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap verebilecek gibi bir haber vardı ben mi göremedim yoksa henüz gelmedi mi ?

emz

emz

Üye

Nasıl :)

O etiketi gerçekten yaparlarsa bence böyle bilgisayar gibi değildi de biraz daha şekilli şık olur. Ama yakışır :)

Telgrafla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
WP 8.1 de geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap verebilecek gibi bir haber vardı ben mi göremedim yoksa henüz gelmedi mi ?

O biraz bizim için yalan olur. Bize sadece Türk geliştiriciler cevap verir yabancılar sadece ingilizce yazanlara cevap verir. Adamın birine uygulamasındaki hataları fotoğraflayıp uygun bir ingilizceyle raporladım adama diyorum guncelle şunu adam laptopum yok para lazım param olup laptop alırsam güncellemeyi yapacağım diyor :) orada koptum geliştiricilerin durumu vahim. Herhalde wp ye uygulama yapan aç kalıyor :D hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve hookword
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
O biraz bizim için yalan olur. Bize sadece Türk geliştiriciler cevap verir yabancılar sadece ingilizce yazanlara cevap verir. Adamın birine uygulamasındaki hataları fotoğraflayıp uygun bir ingilizceyle raporladım adama diyorum guncelle şunu adam laptopum yok para lazım param olup laptop alırsam güncellemeyi yapacağım diyor :) orada koptum geliştiricilerin durumu vahim. Herhalde wp ye uygulama yapan aç kalıyor :D hahaha :D

Örneğin forumumuzdaki @kesasd da bu ara çok yoğun guncelleme yapamıyor, olabilir böyle şeyler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kesasd

kesasd

Üye
Evet gerçekten bu aralar gerek konsolosluk gerekse cihazlarımın serviste olmasından ötürü çok yoğunum. Güncelleme talepleri tarafıma başarıyla ulaşıyor. Hepinize cevap veremiyorum ama forumdan size bildirmek istedim. Çok başarılı güncelleme paketleriyle (hemen hemen tüm uygulamalarım) yeniden döneceğim.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Evet gerçekten bu aralar gerek konsolosluk gerekse cihazlarımın serviste olmasından ötürü çok yoğunum. Güncelleme talepleri tarafıma başarıyla ulaşıyor. Hepinize cevap veremiyorum ama forumdan size bildirmek istedim. Çok başarılı güncelleme paketleriyle (hemen hemen tüm uygulamalarım) yeniden döneceğim.

Özellikle maxicep uygulamasının 8.1 entegrasyonu ve daha çok iyileştirilmiş bir güncelleme bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp iranda kapanıyormuş yakında türkiyedede giderse şaşırmam ::)) ::))

blackcemre

Üye
Ekran zaman asimi Lumia 920 disinda diger cihazlara gelecek mi? Bu ne özelliği ve geldi mi

Üst Alt