@dakamon
Abi şakasına da yazdıklarım var ama kimse kusuruma bakmasın. Mobil'deyken benim o gülücük, ifaden koymam çok zor okuyor. Telefonu yeni formatladım herşey kaydı gitti.... Abi ben seni zaten taa kasımdan bu yana telefonu aldım alalı okuyorum biliyorum. Onda sıkıntı. Ama yanlış anlamada. Senden konularda az cevap almadık. Ama bu benden sana gelsin o zamanMutlu olalım forumca
Arkadaşlar bu telefonu ben yeni sıfırladım iyice kafayı yedi diye ardından yedekten herşeyi yükledim tekrar. Ama sonra attığım müziklerin bazılarını aeroexplorer dan sildim. Şimdi w duruyor hepsi ve gitmiyor. Ama çalmıyorda. Çok sıkıntılı. artık müzik dinlenmiyor .
Telgrafla gönderildi.
Dosya yöneticisi neden bu kadar önemli anlamadım ben, S60 kullanırken de işim yoktu dosya yöneticisi ile, şimdi yine yok. Belki hafıza kartı olan cihazlarda bir nebze anlarım da, diğerlerinde ne işe yarayacak merak etmekteyim.
Dosya yöneticisi neden bu kadar önemli anlamadım ben, S60 kullanırken de işim yoktu dosya yöneticisi ile, şimdi yine yok. Belki hafıza kartı olan cihazlarda bir nebze anlarım da, diğerlerinde ne işe yarayacak merak etmekteyim.
Sanırım bende daha önce olan bir sorunun biraz değişik versiyonu sende baş göstermiş bende de her şarkıdan 3-4 tane oluyordu biri çalıyordu diğerleri çalmıyordu. Klon dosya gibi bir şey oluyorlardı sanırım hatta o çalan şarkıyı siliyordun ve diğerlerini tekrar açınca çalmıyordu. Ben forumdakilere sormuştum bana tek çare sıfırlama demişlerdi. Ama sende sıfırlamdan bir çozum varmı bilemiyorum
Tost Makinası ile gönderildi.
Valla hocam kafam basmadı hiç bugüne kadar, hafıza kartı konusuna ben yabancıyım, ama öyle olması ilgnç tabi.64 gb hafıza kartı taktım. Ondaki şarkıları sildim. Farklı farklı klasörlerde vardı şarkılar. Birini sildim ama hala duruyor.
Telgrafla gönderildi.
??Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl![]()

O etiketi gerçekten yaparlarsa bence böyle bilgisayar gibi değildi de biraz daha şekilli şık olur. Ama yakışır
Telgrafla gönderildi.
pc de boş duruyodu öylesine taktım

tam sürümünde olur büyük ihtimalle.WP 8.1 de geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap verebilecek gibi bir haber vardı ben mi göremedim yoksa henüz gelmedi mi ?
WP 8.1 de geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap verebilecek gibi bir haber vardı ben mi göremedim yoksa henüz gelmedi mi ?
orada koptum geliştiricilerin durumu vahim. Herhalde wp ye uygulama yapan aç kalıyor
hahaha 
O biraz bizim için yalan olur. Bize sadece Türk geliştiriciler cevap verir yabancılar sadece ingilizce yazanlara cevap verir. Adamın birine uygulamasındaki hataları fotoğraflayıp uygun bir ingilizceyle raporladım adama diyorum guncelle şunu adam laptopum yok para lazım param olup laptop alırsam güncellemeyi yapacağım diyororada koptum geliştiricilerin durumu vahim. Herhalde wp ye uygulama yapan aç kalıyor
hahaha
Tost Makinası ile gönderildi.
Evet gerçekten bu aralar gerek konsolosluk gerekse cihazlarımın serviste olmasından ötürü çok yoğunum. Güncelleme talepleri tarafıma başarıyla ulaşıyor. Hepinize cevap veremiyorum ama forumdan size bildirmek istedim. Çok başarılı güncelleme paketleriyle (hemen hemen tüm uygulamalarım) yeniden döneceğim.

Konuyla ne alaka ?whatsapp iranda kapanıyormuş yakında türkiyedede giderse şaşırmam :) :
)
bilgi ve sorunlar konusuna yazdığımı sandım ama buraya yazmışım gerçi whatsapp güncellemesini beklemekten.Konuyla ne alaka ?