Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Klavye büyük sıkıntı işte. ya klavyeye Ö Ü harflerini eklesinler, yada bu hatayı düzeltsinler :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
SLH.55

SLH.55

Üye
yarın kesin bir güncelleme geleceği belli mi :)
Sistemi sıfırladım herşeyi elimle baştan kurdum.Sorunsuz sarj durumuda iyi , arkada çalışan bazı uygulamaları engelledim açık olanlar :
twitter
facebook
facebook beta
instagram beta
müzik
awesome lock free
pi tasarrufu
takvim
facebook messenger
Tel L920 , 3 gün oldu sorun göremedim.Tek sorun şebeke idi onuda ellimle ayarladım :)

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
PureFood

PureFood

Üye
Sistemi sıfırladım herşeyi elimle baştan kurdum.Sorunsuz sarj durumuda iyi , arkada çalışan bazı uygulamaları engelledim açık olanlar :
twitter
facebook
facebook beta
instagram beta
müzik
awesome lock free
pi tasarrufu
takvim
facebook messenger
Tel L920 , 3 gün oldu sorun göremedim.Tek sorun şebeke idi onuda ellimle ayarladım :)
Yav Müzik denen aleti engellesek neyi göremeyiz hocam ? Ayrıca pil tasarrufu için pil tasarrufunu engellemek de komik gelmişti bana :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
telefonu sıfırlasam şarjda bi düzelme olur mu acaba, güncellemeden önce sıfırlamamıştım ?

SLH.55

SLH.55

Üye
Yav Müzik denen aleti engellesek neyi göremeyiz hocam ? Ayrıca pil tasarrufu için pil tasarrufunu engellemek de komik gelmişti bana :D
bilmem müziği engellesem heralde arka olanda çalışmaz denemedim :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben kapasite kontrolüne giriyorum, uygulamalar 19 gb diyor tıklıyorum ayarlar 18 GB yazıyor anormal mi acaba?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Örnek olarak bi ''oldum, guldum, gordum'' yaz tahminlerde ''öldüm, güldüm, gördüm'' çıkacak mı?

Normal yazınca çıkmıyor ama swype klavyede çıkıyor tahminler bende alıştım artık elimi kaldırmadan yazıyorum :D

enessrsy

enessrsy

Üye
twitter
facebook
facebook beta
instagram beta
müzik
awesome lock free
pi tasarrufu
takvim
facebook messenger

Nasıl oluyor anlamıyorum arkadaş :blink: Ben iki tane uygulama arka planda çalıştırmama rağmen öğleden sonrayı göremiyorum bile..

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve Heimdalll
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sıfırlama hem işe yarıyor hem de yarın gelecek olan hata düzeltme güncellemesinde pil sorununun da çözüleceğini düşünüyorum, müzik uygulaması da gelir yarın..22si idi ama yarın topluca verecekler herhalde

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Hocam sıfırlamadıysan sıfırla derim baya faydası oluyor :)
oyun verileri gitmese sıfırlayacam ama kıyamıyorumkarar verdim sıfırlayıcam, şarjımın ne kadar olması lazım

SLH.55

SLH.55

Üye
Arkadaşlar bende 23 gb yer vardı gelen 8.1 güncellemeyi sıfırlamadan kurdum.Farkettim ki şarj az gitmeye başladı.24 nisanda gelecek güncellemeyi duydum.Sistemi baştan kurmayı düşündüm.Baya fark ediyor sistemi temizleyin her şeyi elinizle kurun.10'dan beri tel wifi bağlı ; mesajlasma,twitter,facebook,maxicep girdim şuan sarj %35 ciddi anlamda fark var.Sıfırlamasaydım şuan pil durumunun üzerinde kalp logosu duruyordu :D

Üst Alt