PureFood
Üye
Harbiden çıkmadıÖrnek olarak bi ''oldum, guldum, gordum'' yaz tahminlerde ''öldüm, güldüm, gördüm'' çıkacak mı?
Nakavt olduk 
Harbiden çıkmadıÖrnek olarak bi ''oldum, guldum, gordum'' yaz tahminlerde ''öldüm, güldüm, gördüm'' çıkacak mı?
Nakavt olduk 
Harbiden çıkmadıNakavt olduk
![]()

Aynen o tuşlar eklense klavyeye iyi olur.Klavye büyük sıkıntı işte. ya klavyeye Ö Ü harflerini eklesinler, yada bu hatayı düzeltsinler![]()
Bence iyi olmaz. Çok sıkışacak. En iyisi tahminleri eskiye çevirmeleri.Aynen o tuşlar eklense klavyeye iyi olur.
Bence iyi olmaz. Çok sıkışacak. En iyisi tahminleri eskiye çevirmeleri.

Yav Müzik denen aleti engellesek neyi göremeyiz hocam ? Ayrıca pil tasarrufu için pil tasarrufunu engellemek de komik gelmişti banayarın kesin bir güncelleme geleceği belli mi
Sistemi sıfırladım herşeyi elimle baştan kurdum.Sorunsuz sarj durumuda iyi , arkada çalışan bazı uygulamaları engelledim açık olanlar :
facebook beta
instagram beta
müzik
awesome lock free
pi tasarrufu
takvim
facebook messenger
Tel L920 , 3 gün oldu sorun göremedim.Tek sorun şebeke idi onuda ellimle ayarladım![]()

bilmem müziği engellesem heralde arka olanda çalışmaz denemedimYav Müzik denen aleti engellesek neyi göremeyiz hocam ? Ayrıca pil tasarrufu için pil tasarrufunu engellemek de komik gelmişti bana![]()

Örnek olarak bi ''oldum, guldum, gordum'' yaz tahminlerde ''öldüm, güldüm, gördüm'' çıkacak mı?

Harbiden bende de öyle ya, ilginç.Ben kapasite kontrolüne giriyorum, uygulamalar 19 gb diyor tıklıyorum ayarlar 18 GB yazıyor anormal mi acaba?
u ve ya o ya basılı tutunca çıkıyor zatenAynen o tuşlar eklense klavyeye iyi olur.
yarın kesin bir güncelleme geleceği belli mi
Sistemi sıfırladım herşeyi elimle baştan kurdum.Sorunsuz sarj durumuda iyi , arkada çalışan bazı uygulamaları engelledim açık olanlar :
facebook beta
instagram beta
müzik
awesome lock free
pi tasarrufu
takvim
facebook messenger
Tel L920 , 3 gün oldu sorun göremedim.Tek sorun şebeke idi onuda ellimle ayarladım![]()
Ben iki tane uygulama arka planda çalıştırmama rağmen öğleden sonrayı göremiyorum bile..aynen, telefonu elime almaya korkuyorumNasıl oluyor anlamıyorum arkadaşBen iki tane uygulama arka planda çalıştırmama rağmen öğleden sonrayı göremiyorum bile..
Hocam sıfırlamadıysan sıfırla derim baya faydası oluyoraynen, telefonu elime almaya korkuyorum

oyun verileri gitmese sıfırlayacam ama kıyamıyorumkarar verdim sıfırlayıcam, şarjımın ne kadar olması lazımHocam sıfırlamadıysan sıfırla derim baya faydası oluyor![]()