ErenMSC
Üye
şaşırtıcı olarak 820 lerde 8.1 normal çalışıyor![]()

şaşırtıcı olarak 820 lerde 8.1 normal çalışıyor![]()

telefondan silindiği yok stüne basılı tutuyorum hiç bısı olmuyortelefondan da silebilirsin hotmail hesabını da aynı anda senkronize ediyor ama.oradan da siliyor.
telefondan silindiği yok stüne basılı tutuyorum hiç bısı olmuyor
way anasını sevmedim bu özelliğiWin8.1 de kişileri rehberden değil kişiler kısmından kontrol edin (ayarlayın, silin vs.). Rehber sadece arama için kullanılıyor.

Demek istediğim 8.0 da otomatik kendi gidiyorduGeri tuşuna bas
Çırak ile gönderildi
8.1 işlem tamam, şu anda sıfır kasma. Şarj durumu aynı, sıkıntım yok. İlk şunu mutlaka yukle falan diyen girişimci arkadaşlar var mı?
not, ayrıca klavye tahminleri de sağlam çıktı rıza baba
o güncelleme 8.1 i kurmada sıkıntı yşayanlar ile ilgili diye okudum ama ?Developer for preview uygulamasını yükle. Ara güncelleme geleceği söyleniyor 24'unde. Onu alman için gerekli
Uzaydan gönderildi.
bence senin cihaza yanlışlıkla 5000 mAh koymuşlarTek sıkıntı ayarlar klasoru 2gb şarj sabahtan akşama %60a zor duşuyor deli gibi kullanıyorum telefonu
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

bence senin cihaza yanlışlıkla 5000 mAh koymuşlar![]()

Evet abi biraz daha çalışmaları lazım ama eksikler büyük ölçüde kapandı.Bende de bir sorun yok sorunlar çözülüyor bir kaç güncelleme sonra ise tamen iyi olur herkes istediğini alır ama MS daha çok çalışması lazım Android ve İos a yetişmesi için
Bu arada konu ile bir alakası yok ama dün bana mail geldi herkese de gelmiştir yada gelecektir nokia nın satışı için işler nasıl yürüyecek anlamında en azından ben öyle anladım MS devri alıyoruz diyor
evet ayrıca Nokia şirket ismi değişiyor"Microsoft mobile" oluyorBende de bir sorun yok sorunlar çözülüyor bir kaç güncelleme sonra ise tamen iyi olur herkes istediğini alır ama MS daha çok çalışması lazım Android ve İos a yetişmesi için
Bu arada konu ile bir alakası yok ama dün bana mail geldi herkese de gelmiştir yada gelecektir nokia nın satışı için işler nasıl yürüyecek anlamında en azından ben öyle anladım MS devri alıyoruz diyor
Örnek olarak bi ''oldum, guldum, gordum'' yaz tahminlerde ''öldüm, güldüm, gördüm'' çıkacak mı?8.1 işlem tamam, şu anda sıfır kasma. Şarj durumu aynı, sıkıntım yok. İlk şunu mutlaka yukle falan diyen girişimci arkadaşlar var mı?
not, ayrıca klavye tahminleri de sağlam çıktı rıza baba