Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen bende pek bi sorun görmedim :)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
rehberden kişi silmek için illa hotmail hesabımıza mı girmek gerekiyor anlamadım gitti

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefondan da silebilirsin hotmail hesabını da aynı anda senkronize ediyor ama.oradan da siliyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Win8.1 de kişileri rehberden değil kişiler kısmından kontrol edin (ayarlayın, silin vs.). Rehber sadece arama için kullanılıyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
920 de şarj acaip gidiyor ya 8.0 li 620 gibi

PureFood

PureFood

Üye
8.1 işlem tamam, şu anda sıfır kasma. Şarj durumu aynı, sıkıntım yok. İlk şunu mutlaka yukle falan diyen girişimci arkadaşlar var mı?
not, ayrıca klavye tahminleri de sağlam çıktı rıza baba

remzi33

remzi33

Üye
8.1 işlem tamam, şu anda sıfır kasma. Şarj durumu aynı, sıkıntım yok. İlk şunu mutlaka yukle falan diyen girişimci arkadaşlar var mı?

Developer for preview uygulamasını yükle. Ara güncelleme geleceği söyleniyor 24'unde. Onu alman için gerekli

Uzaydan gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Developer for preview uygulamasını yükle. Ara güncelleme geleceği söyleniyor 24'unde. Onu alman için gerekli

Uzaydan gönderildi.
o güncelleme 8.1 i kurmada sıkıntı yşayanlar ile ilgili diye okudum ama ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tek sıkıntı ayarlar klasoru 2gb şarj sabahtan akşama %60a zor duşuyor deli gibi kullanıyorum telefonu :D

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tek sıkıntı ayarlar klasoru 2gb şarj sabahtan akşama %60a zor duşuyor deli gibi kullanıyorum telefonu :D

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
bence senin cihaza yanlışlıkla 5000 mAh koymuşlar :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende de bir sorun yok sorunlar çözülüyor bir kaç güncelleme sonra ise tamen iyi olur herkes istediğini alır ama MS daha çok çalışması lazım Android ve İos a yetişmesi için

Bu arada konu ile bir alakası yok ama dün bana mail geldi herkese de gelmiştir yada gelecektir nokia nın satışı için işler nasıl yürüyecek anlamında en azından ben öyle anladım MS devri alıyoruz diyor

PureFood

PureFood

Üye
Bende de bir sorun yok sorunlar çözülüyor bir kaç güncelleme sonra ise tamen iyi olur herkes istediğini alır ama MS daha çok çalışması lazım Android ve İos a yetişmesi için

Bu arada konu ile bir alakası yok ama dün bana mail geldi herkese de gelmiştir yada gelecektir nokia nın satışı için işler nasıl yürüyecek anlamında en azından ben öyle anladım MS devri alıyoruz diyor
Evet abi biraz daha çalışmaları lazım ama eksikler büyük ölçüde kapandı.

alasulumurat

alasulumurat

Üye

evet ayrıca Nokia şirket ismi değişiyor"Microsoft mobile" oluyor

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Örnek olarak bi ''oldum, guldum, gordum'' yaz tahminlerde ''öldüm, güldüm, gördüm'' çıkacak mı?

Üst Alt