Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Ya şu mağazada menüleri olsun yazıları fln aşağı yukarı hareket ettirirken yazıların kutucukların mağaza yazısındaki "ğ"harfinin kuyruğu ile münasebetinden bir tek ben mi rahatsız oldum diye merak içindeyim ahsjdkkalaha

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Ya şu mağazada menüleri olsun yazıları fln aşağı yukarı hareket ettirirken yazıların kutucukların mağaza yazısındaki "ğ"harfinin kuyruğu ile münasebetinden bir tek ben mi rahatsız oldum diye merak içindeyim ahsjdkkalaha

Ahaha aynen :)

KenanK

KenanK

Üye
Apple iOS 7.1.1 i verdi. Bakalım biz resmi WP8.1 i ne zaman alıcaz. :))) Haziranda IPhone 6 ile iOS 8 gelir.. :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
haziran diyorlar ama o haziran sonu temmuz başı olur gibime geliyor..bu arada müzik güncellemesi hala ortada yok :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Hiç dikkat etmemiştim :)
beyler nasıl donebılırım 8.0 nokıa suıt careden olmadı navifirmden dosya ındırerek
Arkadaşım ncs ile dead Flash atman gerekli

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Az önce lumia 1320 mi cebimden yere düştü :(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
vala ekrana bişi olmasında 920 için solıorum pek bişi olucağını sanmam çokta düştü o yonden kısa süreliğine geçici felç geçirmemiz normal

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben masaya bile sertçe koysam içim titriyor senin durumun bambaşka,neyse ki ekrana birşey olmamış geçmiş olsun dostum.aman dikkat ;)

• Beğen
Tepkiler: skynet
BelaMonte

BelaMonte

Üye
vala ekrana bişi olmasında 920 için solıorum pek bişi olucağını sanmam çokta düştü o yonden kısa süreliğine geçici felç geçirmemiz normal
Aslında düşmedi iyi oldu. Telefonumu bir kaç kez kapağını açıp kapattım diye kapağı esnemeye ve gıcır gıcır ses gelmeye başlamıştı. Tam altından geliyordu bu rahatsız edici ses. Şimdi düzeldi

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar ben foruma bişey yazıp göndere tıklayınca klavye gitmiyor sizde de böyle bir sıkıntı varmı

YkPkY

YkPkY

Üye
Geri tuşuna bas

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
PureFood

PureFood

Üye
İndiriyorum 8.1i millet, tüm sıkıntıları göze aldım. Kasmalar, klavye tahmini saçmalamaları, kamera bozulması vs. Artık yapcak bişey yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İndiriyorum 8.1i millet, tüm sıkıntıları göze aldım. Kasmalar, klavye tahmini saçmalamaları, kamera bozulması vs. Artık yapcak bişey yok
ve batarya. Kamera bozulması diye bi sorunla karşılaşmadım :blink:

yunusiyunus

Üye
8.1 de herkesin Bi derdi var gibi anlamadım ya nazar değmesin de Ben de hiç Bi sorun yok maşallah
Bu güncellemeyle telefona Bi kez daha bağlandım valla hele swipe beni benden aldı

ErenMSC

Üye
Hiç bir sorun yok bende 820, 8.1

dakamon

dakamon

Üye
şaşırtıcı olarak 820 lerde 8.1 normal çalışıyor :D

Üst Alt