dakamon
Üye
Nokia software recovery tools danbeyler nasıl donebılırım 8.0 nokıa suıt careden olmadı navifirmden dosya ındırerek
Nokia software recovery tools danbeyler nasıl donebılırım 8.0 nokıa suıt careden olmadı navifirmden dosya ındırerek
Ahaha aynenYa şu mağazada menüleri olsun yazıları fln aşağı yukarı hareket ettirirken yazıların kutucukların mağaza yazısındaki "ğ"harfinin kuyruğu ile münasebetinden bir tek ben mi rahatsız oldum diye merak içindeyim ahsjdkkalaha
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hiç dikkat etmemiştimYa şu mağazada menüleri olsun yazıları fln aşağı yukarı hareket ettirirken yazıların kutucukların mağaza yazısındaki "ğ"harfinin kuyruğu ile münasebetinden bir tek ben mi rahatsız oldum diye merak içindeyim ahsjdkkalaha
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşım ncs ile dead Flash atman gereklibeyler nasıl donebılırım 8.0 nokıa suıt careden olmadı navifirmden dosya ındırerek
Az önce lumia 1320 mi cebimden yere düştü![]()
of. yemeği bitirdim ayağa kalkarken cebimden düştü beton zemine, baktım alt kapağın ikisi çıkmış. taktım hemen. çizik yok, sağlam şuan ama çok kötü kalp kriziydigeçmiş olsun, sonuç?

Aslında düşmedi iyi oldu. Telefonumu bir kaç kez kapağını açıp kapattım diye kapağı esnemeye ve gıcır gıcır ses gelmeye başlamıştı. Tam altından geliyordu bu rahatsız edici ses. Şimdi düzeldivala ekrana bişi olmasında 920 için solıorum pek bişi olucağını sanmam çokta düştü o yonden kısa süreliğine geçici felç geçirmemiz normal
ve batarya. Kamera bozulması diye bi sorunla karşılaşmadımİndiriyorum 8.1i millet, tüm sıkıntıları göze aldım. Kasmalar, klavye tahmini saçmalamaları, kamera bozulması vs. Artık yapcak bişey yok

örnek olsun diye yazdım fark etmez. İniyodu güncelleme kendi kendine kesildi. Baştan iniyor ..ve batarya. Kamera bozulması diye bi sorunla karşılaşmadım![]()