Haber Windows Phone 8.1′den İlk İzlenimlerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
görüntü güzel :thumbup:

capkino06

Üye
Güncelleme güzel olmuş ama giriş seviyesi cihazlarda batarya durumu vahim :/ Benim Lumia 520'de Şarjdan çıkarılma süresi 5 saat tahmini kalan süre 1 saat şarj %21 şuanda komple kapansın öyle şarj edeceğim bir de öyle deneyeceğim bakalım.

giray38

giray38

Üye
Hala birçok eksiklik var ve şarjı su gibi içiyor.Ben tatmin olmadım ,bu sistem anca 8.2 de adam olurBence haksızlık etmiyor 2 sene onceki android 4.1 bile şimdiki8.1den çok daha gelişmiş. Ms bir bildirim çubuğu yapmış evlere şenlik hiç yapmasa daha iyiymiş , javalı telefonda bile daha gelişmiş bildirim çubuğu var.
Ne eksiği var onu anlayamadım bilirim çubuğunun? Mobil veri dışında gayet tıkır tıkır çalışıyor bence konuşmuş olmak için konuşmayalım bence. Sistem şu an bence de çok şarj götürüyor tek sıkıntım bu şu ana kadar ama o da bi haftaya düzelir çunku telefonu ilk aldığımda da aynen boyleydı on beş yırmı şarjda duzeldi

mtoyanik

mtoyanik

Üye
bence bu sefer ms iyi iş çıkardı. Güncelleme dediğin böyle olur. Bu daha başlangıç ayrıca, daha neler neler göreceğiz kim bilir :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625in sesinin yükseltilmesi gerekiyor

İman Gücü ile gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu guncellemeyi beğenenlere gerçekten inanamıyorum ben şoktayım ve şoktan çıkıncada gerekli açıklamayı yapacağım

• Beğen
Tepkiler: muratkara21

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu guncellemeyi beğenenlere gerçekten inanamıyorum ben şoktayım ve şoktan çıkıncada gerekli açıklamayı yapacağım
İlk başta çıkması gereken özellikleri büyük güncelleme diye tanıttılar :) yenilik yok !!!!!!

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve muratkara21
meg1ddo

meg1ddo

Üye
hocam bu bir beta sürüm gibi bişey sorunları var ve olacaktır, bizde ölmedik sevinçten ama kabul edelim çok aşama kaydetti, sanırım siz çok büyük beklentilere girmişsiniz, hangi konularda hayal kırıklığına uğradınığınız az çok tahmin edebiliyorum ama yerden yere vuracak kadar da kötü bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yüklemek için hazırlanıyor diyor bi biz deneyelim %96 :sopa:

PureFood

PureFood

Üye
Haziran ayında tam sürümde görüşürüz arkadaşlar, o zaman daha sorunsuz bir sistem olacaktır eminim. Ben de o zamanlar yüklemiş olurum :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
hocam bu bir beta sürüm gibi bişey sorunları var ve olacaktır, bizde ölmedik sevinçten ama kabul edelim çok aşama kaydetti, sanırım siz çok büyük beklentilere girmişsiniz, hangi konularda hayal kırıklığına uğradınığınız az çok tahmin edebiliyorum ama yerden yere vuracak kadar da kötü bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum.
Hocam bi üstte de yazdım sistem de ilk başta olması gereken özellikleri büyük güncelleme diye millete sundular,sızdırılan özellikler 8.1 in çeyreği diye söylendi ama büyük bir yalan çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık dostum, güzel bir inceleme olmuş :oke:

capkino06

Üye
Hocam bi üstte de yazdım sistem de ilk başta olması gereken özellikleri büyük güncelleme diye millete sundular,sızdırılan özellikler 8.1 in çeyreği diye söylendi ama büyük bir yalan çıktı :)
GDR3 previewdede bir şey yoktu finalde ekstra özellikler gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum finalde gelecektir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
GDR3 previewdede bir şey yoktu finalde ekstra özellikler gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum finalde gelecektir.
büyük yenilikler tanıtımla yapılır, daha sonradan pek bi özellik geleceğini hiç sanmıyorum

cank551977

cank551977

Üye
Eline saglik cok guzel inceleme olmus...:)

PureFood

PureFood

Üye
Sonraki güncelleme Lumia Black idi çünkü o yüzden ekstra özellikler gelmişti.

muratkara21

muratkara21

Üye
Bir bilgisayar parası verdik bu telefonları aldık, ama bir dosya yöneticisi yok, bundan daha büyük eksik mi olur.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ali kemal abi ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş :) Güncelleme benim hoşuma gitti yani telefon zaten ihtiyaçlarımı karşılıyordu böyle olunca daha da sevmeye başladım hele bi orjinal güncelleme gelsinde bakalım neler olucak :)

ErenMSC

Üye
Telefonda hızlanma var, Hem budaha beta, Daha asıl güncelleme gelmedi onunla cihazlar yerine oturacak.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ben güncellemeyi çok begendim. hani millet diyor yok kasıyor yok takılıyor. apple'ıda gördüm iphone4'te telefonu öldürdü resmen. bizim cihazlar resmen akıyor. ayrıca bu beta istemeyen black sürümüne döner. ms'ye birşey demeyin. ha ms haklı demiyorum çok yavaş çalısıyorlar ama yapıyorlar yani. birkaç eksik var. onlar tamamlandı mı çok iyi olacak!

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt