Ne eksiği var onu anlayamadım bilirim çubuğunun? Mobil veri dışında gayet tıkır tıkır çalışıyor bence konuşmuş olmak için konuşmayalım bence. Sistem şu an bence de çok şarj götürüyor tek sıkıntım bu şu ana kadar ama o da bi haftaya düzelir çunku telefonu ilk aldığımda da aynen boyleydı on beş yırmı şarjda duzeldiHala birçok eksiklik var ve şarjı su gibi içiyor.Ben tatmin olmadım ,bu sistem anca 8.2 de adam olurBence haksızlık etmiyor 2 sene onceki android 4.1 bile şimdiki8.1den çok daha gelişmiş. Ms bir bildirim çubuğu yapmış evlere şenlik hiç yapmasa daha iyiymiş , javalı telefonda bile daha gelişmiş bildirim çubuğu var.
İlk başta çıkması gereken özellikleri büyük güncelleme diye tanıttılarbu guncellemeyi beğenenlere gerçekten inanamıyorum ben şoktayım ve şoktan çıkıncada gerekli açıklamayı yapacağım
yenilik yok !!!!!!hocam bu bir beta sürüm gibi bişey sorunları var ve olacaktır, bizde ölmedik sevinçten ama kabul edelim çok aşama kaydetti, sanırım siz çok büyük beklentilere girmişsiniz, hangi konularda hayal kırıklığına uğradınığınız az çok tahmin edebiliyorum ama yerden yere vuracak kadar da kötü bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum.bu guncellemeyi beğenenlere gerçekten inanamıyorum ben şoktayım ve şoktan çıkıncada gerekli açıklamayı yapacağım
Hocam bi üstte de yazdım sistem de ilk başta olması gereken özellikleri büyük güncelleme diye millete sundular,sızdırılan özellikler 8.1 in çeyreği diye söylendi ama büyük bir yalan çıktıhocam bu bir beta sürüm gibi bişey sorunları var ve olacaktır, bizde ölmedik sevinçten ama kabul edelim çok aşama kaydetti, sanırım siz çok büyük beklentilere girmişsiniz, hangi konularda hayal kırıklığına uğradınığınız az çok tahmin edebiliyorum ama yerden yere vuracak kadar da kötü bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum.

GDR3 previewdede bir şey yoktu finalde ekstra özellikler gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum finalde gelecektir.Hocam bi üstte de yazdım sistem de ilk başta olması gereken özellikleri büyük güncelleme diye millete sundular,sızdırılan özellikler 8.1 in çeyreği diye söylendi ama büyük bir yalan çıktı![]()
büyük yenilikler tanıtımla yapılır, daha sonradan pek bi özellik geleceğini hiç sanmıyorumGDR3 previewdede bir şey yoktu finalde ekstra özellikler gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum finalde gelecektir.
Sonraki güncelleme Lumia Black idi çünkü o yüzden ekstra özellikler gelmişti.GDR3 previewdede bir şey yoktu finalde ekstra özellikler gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum finalde gelecektir.