windows mağaza hızla gelişiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
windows mağaza hızla gelişiyor
Windows Phone 8 platformunun en çok eleştiri alan yönlerinden biri uygulama sayısının azlığıdır. Her ne kadar temel uygulamaların büyük bir kısmı veya eşlenikleri mağazada bulunsada; IOS ve Android marketlerinin çeşitliliği WP8 mağazasında bulunmamaktadır. Ancak, bu durumun yakın zamanda olumlu yönde gelişmesi beklenmektedir. Bu beklentiler doğrultusunda ilk rakamlar uygulama başvurularından geldi. Bugün açıklanan rakamlara göre, Windows Phone 8′in satışa sunulmasından bu yana uygulama eklemek için Microsoft’a yapılan başvurularda %40 artış meydana gelmiş. Uygulama geliştiren şirket veya bireysel uygulama geliştiriciler artan bir şekilde platform için uygulama hazırlamakta ve mağazada yayınlamak için başvurmaktalar. Bu durum, yakın zamanda mağaza’nın hızlı bir zenginleşme göstereceğine ve uygulama sayısının artışına işaret ediyor.
kaynak :
http://windowstelefon.com/archives/2066/uygulama-eklemek-icin-basvuru-sayisi-artti#more-2066

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Google Play'deki uygulamaların %90'ı çöp uygulamadır ve bu dediğimin her türlü arkasındayım. AppStore güzeldir, oyun kaynar, sıkılmazsınız. WPMarket de gelişiyor bakalım.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
bencedeyani android deki uygulamalar sırf fazla gözüksün diye bence tamam güzel oyunlarıda var tabi ama çoğu gereksiz. ayrıca google store de uygulama çok diye android alanlar kaçını yüklüyor sanki bende kullandım androidi 4-5 tane uygulama veya oyun anca yüklemişimdir inşallah wp8 aldığımıza asla pişman olmayacağız

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bundan daha doğal ne olabilirki Wp& nOkİa koşmaya başlar artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağaza çift dikiş ilerliyor.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Wp8 her türlü kral :pro:

komando04

komando04

Üye
şuan için gerçekten iyi derecede çalışıyorlar

DEJAVU1980

Üye
yaw benim anlamadığım bu pc deki win8 de çalışan programlar (örneğin basit bir exe. uzantılı program) cep telefonundaki win8 de ( örneğin nokia lumia) çalışıyormu?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Önemli olan uygulama azlığı veya çokluğu değil ki işletim sistemi daha yeni zaten uygulamaları n ve oyunların hepsini demiyorum bazılarını ücretsiz yapsalar ne farkedecek merak ediyorum heralde batacak Nokia. Android veya iOS fanı değilim onu da belirteyim. Lumia 920 almaktan sırf bu yüzden vazgeçtim öğrenciyim kredi kartı kullanmıyorum ve belirli bir maaşım yok nasıl alayım uygulamaları oyunları.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
yaw benim anlamadığım bu pc deki win8 de çalışan programlar (örneğin basit bir exe. uzantılı program) cep telefonundaki win8 de ( örneğin nokia lumia) çalışıyormu?
wp nin uygulama uzantısı xap exe çalıştırmaz

ecel54

ecel54

Üye
Önemli olan uygulama azlığı veya çokluğu değil ki işletim sistemi daha yeni zaten uygulamaları n ve oyunların hepsini demiyorum bazılarını ücretsiz yapsalar ne farkedecek merak ediyorum heralde batacak Nokia. Android veya iOS fanı değilim onu da belirteyim. Lumia 920 almaktan sırf bu yüzden vazgeçtim öğrenciyim kredi kartı kullanmıyorum ve belirli bir maaşım yok nasıl alayım uygulamaları oyunları.

benimde kredi kartım yok uygulama satın almadım ihtiyaçta duymadım. Oyun satın almayacaksan uygulamaların çoğu ücretsiz zaten

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Merak ediyorum,
Mağazada 0,99$ lık uygulamalar neden iPhone da olması gerektiği gibi 1.75TL değil de 2 TL. :box

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye

kardeş fiyatı nokia belirlemiyor ki. Hatta nokia'nın mağaza ile alakası yok. Hepsi uygulamayı geliştiren kişi ile microsoft arasında belirleniyor.

Türe

Türe

Üye
Google Play'deki uygulamaların %90'ı çöp uygulamadır ve bu dediğimin her türlü arkasındayım. AppStore güzeldir, oyun kaynar, sıkılmazsınız. WPMarket de gelişiyor bakalım.

Abartma. % 60 civarinda gereksiz&sahte uygulama mevcut. Bilinçli kullanici zaten sahte uygulamayi farkeder indirmez. En azindan biz uygulamalari belese indirebiliyoruz wp dekiler ne yapacak bosuna para oderler unlock cikmazsa :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnşallah daha da hızlı ilerler de yeni bir lider görürüz artık sıkıldık Android'ten .

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
kardeş fiyatı nokia belirlemiyor ki. Hatta nokia'nın mağaza ile alakası yok. Hepsi uygulamayı geliştiren kişi ile microsoft arasında belirleniyor.

Samsung apps benzeri bir uygulama yapabilir. Her hafta veya her ay bir oyunu bedava verebilir. Bende biliyorum fiyatı Nokia'nın belirlemediğini.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Abartma. % 60 civarinda gereksiz&sahte uygulama mevcut. Bilinçli kullanici zaten sahte uygulamayi farkeder indirmez. En azindan biz uygulamalari belese indirebiliyoruz wp dekiler ne yapacak bosuna para oderler unlock cikmazsa :hmmm

Binlerce uygulama olduğunu düşünürsek mağaza yalan oldu .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hahaha abisi sen Android 1.5 kullanırken ben Ice Cream Sandwich kullanıyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt