en dandik uygulamalar androidde mi![]()
Bu kadar şey yazmışsın saygı duyarım amma velakin o dediğin 1 milyon uygulamanın yarısı çöp. Kimse kusura bakmasın ama durum böyle... Ayrıca android 4 yıllık iken kaç uygulamaya sahipti peki?
Bı iyi bile çop diyip heçme herkes yani bu tip konuşanların yüzde 99,9999 u zaten bu kafada wp de bir uygulamadan bir tane var ve herkes buna iyi diyor androidde alternatifler var onu beğenmezsen bu bunu beğenmezsen şu bunlar böyle çop deme alternatif var bir uygulamanın amacı vardır ve aynı amaçlı bir suru uygulama olması çop diye tanımlanmaz alternatif denir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
önemli olan sayı değil uygulamanın içi ve ben bütün sistemlerde bu uygulamaları yeteri kadar denedim ve iosa geçmeye karar verdim ha belki yıllar sonra wp adam olur orasını yıllar sonra düşünürüz ama şuan ki uygulamaların çoğu markete uygulama koyalımda yok demesinler tarzı uygulamalar. ayrıca ben android kullandığımdan beri adfree kullanıyorum ve daha reklamla karşılaşmadım derinlik herzaman iyidir.Yani demek istediğim şey sağlam olduğu kadar dandik olan uygulamalar da var. İyi oku. 1 milyon uygulamanın hepsi işe yarar değil yani.
önemli olan sayı değil uygulamanın içi ve ben bütün sistemlerde bu uygulamaları yeteri kadar denedim ve iosa geçmeye karar verdim ha belki yıllar sonra wp adam olur orasını yıllar sonra düşünürüz ama şuan ki uygulamaların çoğu markete uygulama koyalımda yok demesinler tarzı uygulamalar. ayrıca ben android kullandığımdan beri adfree kullanıyorum ve daha reklamla karşılaşmadım derinlik herzaman iyidir.
ANdroid uygulamalarının içi çok sağlam zaten ben saçma sapan uygulama indirmem. android uygulamaları ne kadar sağlam olsada bi ios değil denedim ve iosa geçmeye karar verdim o konuda anlaştık bakÖncelikle WP'u adamdan saymıyorsan bu konuda işin ne? Önemli olan sayı değil uygulamanın içi demişsin çok doğru bir yere değinmişsin. O yazdığın şeyler androidde de geçerli.
En iyi market ise Appstore'dur bana göre.
Hayırlı ramazanlar...
parayı bulur bulmaz iphone 6ANdroid uygulamalarının içi çok sağlam zaten ben saçma sapan uygulama indirmem. android uygulamaları ne kadar sağlam olsada bi ios değil denedim ve iosa geçmeye karar verdim o konuda anlaştık bakparayı bulur bulmaz iphone 6
Hayırlı ramazanlar
Neyse kardeşim sağ ol. İyi iftarlar... Acıktım ben.eyvallah kardeşimSen indirmiyorsun ama var yine deNeyse kardeşim sağ ol. İyi iftarlar... Acıktım ben.
Saldırı olarak anlama sakın bu yorumu. Windows Phone 7 mağaza vardı demişsin de kardeş, çekirdek yapıları farklı olan mağazalar bunlar. 7 için olan uygulamalar 8 için ya çalışmıyor ya da sıkıntılı bozuk çalışıyor. Windows Phone 7 mağazasında guitar hero varken 8 mağazasında görünmüyor. Sen düşün farklılığı. Ha bence de yetişemez Android veya iOS a ama bence yetişmesi de gerekmez. Önemli uygulamalar çıkmadığı sürece mağaza istiyorsa 10 milyon olsun farketmez. Windows Phone uygulamaları çok kalitesiz. Bana gına geldi. İphone büyüsün direk iphone alıcam. İnstagramda video koyamıyoz yeter yaÖncelikle size yanlış anlaşılan bir bilgi vereyim windows Phone store WPS diyorum kısaca wp8 ile çıkan bir mağaza değil bundan once wp7 vardı ve wp7 dede bu mağaza vardı yani bu mağaza 4 yıllık sanki android 10 yıllık gibi davranmayın ilk android cihaz htc g1 ve tanıtım tarihi 22 ekim 2008 yani markette 6 yıllık 6 yıllık markette 1 milyona yakın uygulama var 4 yıllık mağazada 255 vAllaha çok uygulama var haber yapmak için yapmayın adamlar hızlı biz iki yılda 500 bin olursak iyi ha birde şey diyorlar yetişicez hadi 2 yıl sonra bizde 1 milyon olduk onların elleri armutmu topluyor siz onlardamı 1 milyon kalacaklar sanıyorsunuz onlarda olur 1,5 milyon ben bile şuan programcılık ile ilgili kitaplar okuyorum androide yazacağım uygulamayı çunku Microsoft bu saçma kurallar ve kapalı sistemle eğer playe veya app store a yaklaşmayı bekliyorsa butun kullanıcılardan ozur diliyorum ama:
ÇOK BEKLERSİNİZ
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.