Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

dostum kaldırmaya çalışamadım ki. bilmiyom kaldırmayı ben şimdi paketi yükledim sonra messengerı yukledim sonra sıldım messengerı ama paketi nasıl silecegğimm???

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum kaldırmaya çalışamadım ki. bilmiyom kaldırmayı ben şimdi paketi yükledim sonra messengerı yukledim sonra sıldım messengerı ama paketi nasıl silecegğimm???

Uygulama yöneticisinden silebilirsiniz.

ThuMs

Üye
çok teşekkürler valla,hep v9.3'e msn aradım buldum sonunda,sağol

ben n73me'de denedim takır takır çalışıyor.

qkhn1983

Üye
N95 e yükledim wirless sayesinde rahatım

kardeş bu nokia internet cart curt varya onu yüklemezsek olmaz mı?

elturco9

Üye
30 gün bedava, ondan sonra para kesilebilir yazisi geliyor. kabul edeyim mi?

eyvallah kardeşim silindir cok sagolasın..

1fb7

Üye
saaolllln:

kardeş güzel uygulama tşkrler..30 günlük mü merak ettim..çünkü kullanım sözleşmesini kabul et ve 30 gün sonra sizden ücret talep edilebilir tarzında bişeyler yazıyordu...

ne kadar teşşekür etsem azdır

defected

Üye
arkadaşlar bu program yavaş çalışıyor ya sizde de öyle mi?

Windows Live Messenger v1.5.1229 FP1
N73 de nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı.Gayette güzel çalışıyor.Ama programın bir sorunu var oda kapattıgım halde internet bağlantısını kesmemesi.Bunun nedeni WIMSERVER.exe adlı işlem parçacıgı.Handy taskman dan kapatınca sorun çözülüyor.Ama genede kıl bir sorun.Araştırdım ama sanırım çözümü yok.Benden başka bu sorunu yaşayan varmı?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu bir problem değil.Herkeste böyle.Bir süre sonra kendi kendine internetle bağlantıyı kesiyor.Ama başka bi programla neti kullanıyorsanız o zaman kapatamıyor.Onun da çaresi var.Uzunca kırmızı tuşuna basınca kapanıyor ama 2-3 kere tekrar edilmesi lazım.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş güzel uygulama tşkrler..30 günlük mü merak ettim..çünkü kullanım sözleşmesini kabul et ve 30 gün sonra sizden ücret talep edilebilir tarzında bişeyler yazıyordu...
Arkadaşım bi konunun tamamını okusanız cevabı verildi.

nası yüklicm bunu n79 a
Anlatım ilk mesajda vardır.

arkadaşlar bu program yavaş çalışıyor ya sizde de öyle mi?
Stabil bir şekilde çalışıyor, hiç yavaşlık yok

Cevap için teşekkürler.Artık N73 de listeye ekleyebilirsiniz.Hiç umudum yoktu ama sorunsuz kullanıyorum