Windows Live Messenger [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

divane_25

divane_25

Üye
bağlanma hatası veriyor nasıl düzelte biliriz

serkucumen

Üye
bu sitede 1 tane akıllı adam yok anladığım kadarıyla biri çalışıyor diyoo biri tşk ediyoo biri çalışmıyo diyo enteresan yani birileri 5800 için msn bulurda yüklemesinide bilir ve bizlerede haber verirse çok tşk edecem hatta sadece tşk etmeyecem bide yemek ısmarlayacam

mertornek

Üye
arkadaşlar N97 için messenger i yüklüyorum ama telefon bana süresi geçmiş sertifika diyor ve yüklemiyor nasıl bir yol izlemek lazım

--------------- Ekleme ---------------

valla öle bi N97 için Msn bulsam sana ben yemek ısmarlarım nede olsa alt tarafı yemek yani:)

--------------- Ekleme ---------------

ben N97 de deniyorum ama süresi geçmiş sertifika diyor bana yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba teşekkürler şimdiden....

pisom

Üye
süresi geçmiş bunların

karabsmk

karabsmk

Üye
süresi geçmiş sertifika dio kardeş ilgilen şunla bi yaa......

emr-erock

emr-erock

Üye
Ben TürKiyeDeYim ben De çalıişıYor...

sadeddin46

sadeddin46

Üye
süresi geçmiş sertifika dedi telefonum

kadir4872

Üye
Msn suresi geçmiş Çalışmıooo =((

bearcoll

Üye
of yha bu ne rezillik sertifikası geçmiş yha

blue_sshadoww

Üye
bu sitede 1 tane akıllı adam yok anladığım kadarıyla biri çalışıyor diyoo biri tşk ediyoo biri çalışmıyo diyo enteresan yani birileri 5800 için msn bulurda yüklemesinide bilir ve bizlerede haber verirse çok tşk edecem hatta sadece tşk etmeyecem bide yemek ısmarlayacam
nimbuzz ya da e buddy kullanın ben onu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok guzel guzel calısıyor. her ikisi icin de bir hesap acıp orda msn bilgilerinizi girdiginizde msn rahatlıkla baglanıyor. ve cok da hızlı . ebuddy titresim bile yollayabiliyor. ama nimbuzz favorimdir sesli arama bile yapıyor msnde

piyanist123

Üye
teşekkürler

Remsli

Üye
Nokia 5800'da yüklenmiyor. "Süresi Geçmişl Sertifika" hatası veriyor. Yine de teşekkürler...

darkk_bulee

Üye
olmiyor program yok adam gibi bir program siteye koya miyorlar

melih_cayli

Üye
arkadaşlar süresi geçmiş sertifika hatası veriyor !!! bu program bi işe yaramaz DİYİP GEÇMEYİN...!!!! Programı indirdikten sonra opda cer sitesinden sertifikalayın.... o zmnda hata verirse ben bişey bilmiorum... opda sitesinden sertifika yapmayı resimli bi şekilde anlatan bölümler forumda mevcut... araştırıp bulun... programınızı ( daha doğrusu bütün programlarınızı) sertifikalayın... ben 2 yıldır kullanıorum o siteyi şimdiye kadar sertifikaladığım hiçbir uygulama hata veripte yüklenmemezlik yapadı... YANİ SİZE DİYECEĞİM ŞU Kİ OPDA CER SİTESİNE ÜYE OLUN KAFANIZ RAHAT OLSUN.... SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE UYGULAMALARINIZI YÜKLEYİN..... Saygılar & Sevgiler...

antiangel

Üye
aga geçersiz sertifika diyor 5800 için lütfen yardımcı olun artıkın msn ye bağlanmak istiyorum ;)

unalresul

unalresul

Üye
teşekkürler

simaros

simaros

Üye
türkiyede çalışmıyor

5800yigit

Üye
ya arkadaş bu programın sertifika süreci geçmiş daha ne milleti kandırıyosunuz durduruyosunuz yenilenmesini arz ediyorum. Ben MURAT BOZZ

wadegame

wadegame

Üye
Selam arkadaslar ben bır yerden windows live messenger ındırdım hem turkçe hemde mukemmel foruma ekleyemedıgım ıcın bana msnden ulasın [email protected] bu adresı ekleyın atarım sıze bu arada telefonum nokia 5800 tıkır tıkır calısıyor sertifika hatası yok kesınlıkle onerırım

alper_09

alper_09

Üye
degerli maxicep dostları yokmu 5800 da çalışan sorunsuz adam gibi bir pro bizler maxicep alise olarak şu soruna bir açıklık getiremeyecekmiyiz

Üst Alt