Windows Live Messenger [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

aercin

Üye
süresi geçmiş sertifika

sedisedisedi1

Üye
çok teşekkür ederim

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

seniortolga

Üye
el salık

aykan11

Üye
çalışmıyo bu

Gargora

Üye
süresi geçmiş sertifika diyor ?

yas_ayberk

Üye
ya ben yükledim süresi geçmiş sertifika deyo:ağlarım:

lsyan

Üye
Emegine saglik..

bşahin

Üye
boş program çalısmıyor

kavuklu1

Üye
Nokia N 97 için msn programı var mı, nasıl kurabilirim? Yardım ederseniz çok makbule geçer valla, bildiğim bütün duaları ederim icabından.. acıl yardım, kolay gele..

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N 97 için msn live messanger programı var mı, nasıl kurabilirim, yardım edin lütfen... Şimdiden teşekkürler..

kavuklu1

Üye
N 97 sahibi oldum başım beladan kurtulmadı. sürekli güncelleme yüklemem gerekiyor, evde kendi bilgisayarımdan yapıyorum, olmuyor. Servise götürüyorum kvk bazen yardımcı oluyor işi hemen hallediyor bazen de işi zora süryor veya ücret istiyor. Bir kere telefonumu Beşiktaştaki kvk ya götürdüm, sağ olsunlar, hemen halletiler, çünkü basit bin güncelleme zaten. Yarım saat içerisinde telefonumu aldım. Sonra yine aynı sorunları(ovi uygulamasının çalışmamamsı sorunu) yaşamaya başlayınca telefonumu, oturduğum yere olan yakınlığından dolayı, Etilerdeki Gen Pa ya götürdüm. Yazılım yükletmek istediğimi söyledim. Görevli kız hızlı servise alacağını söyledi, yoksa telefonumu o gün orada bırakmam gerekiyormuş. Hanımefendinin bahsettiği hızlı servis ücretliymiş ve bunun da ücreti 15 tl. Telefonum daha 20 günlük, garantisi var, aynı işlemi başka bir kvk da yaptırdım ücret istemediler, dedim ama anlatamadım. Şimdi o 15 tlyi neden istresiniz, ücretsiz destek dğil mi bu. Neden böyle bir uygulama var, o parayı ödememk için illa ki telefonumu bir gün orada bırakmam mı gerekiyor. Zaten ben telefona ebesinin nikahını ödemişim bir de her güncelleme için 15 tl mi ödüyeyim. Bir de her kvk nın bir prosedürü varmış o hanımefendiye göre. Diğer kvk ların prosedürünü bilmiyorum ama Etilerdeki gen panın da 15 tl yi cebellezi etmek gibi bir prosedürü var. Yıllarca ben Nokia kullandım, memnundum, demek ki hiç etilerdeki gen paya gitmediğim için menunmuşum. Şimdi herşey değişti, servislerde ben de uyandım, hafta içinde 1 ayını doldurmadan, bu telefonu da götürüp iade edeceğim zaten. Etiler gen pa da bir 15 tl eksik alsın. Soğudum Nokiadan, iphone diniyeceğim bir süre de... umarım iphone, Etilerdeki Gen Pa yı aratmaz...

emre.er

Üye
askadaslar uye oldum ındremıyorum yardmci olrmuşnz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iki tane eklenti var ilk sayfada onları indireceksin..

duygu8385

Üye
indirip yuklemeye kalktıgımda suresı gecmıs sertıfıka dıyor her seferınde ne yapmam grekıyor yardımcı olursanız sewınırım smdıden tskler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonunun tarihini 1 yıl geriye al..

Nero9898

Nero9898

Üye
süresi geçmiş sertifika diyor...:hmmm

Bu sefer çalışıyor arkadaşlar =)) paylaşım için gerçekten çok sağolun teşlekkürler:oke:

sinanjk

Üye
ben yeni aldım telefonu..açılamıyor ve dosya türü desteklenmiyor diyor. ne yapmam gerek? acemiyimde bi yardım edermisiniz?

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylasim tesekkürler

kerkaporta

Üye
teşekkürler

teşekkür ederim

Üst Alt