Windows Live Messenger [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

o_s_m_a_n_n

Üye
arkadaşım bende de süresi geçmiş-dolmuş sertifika diyorr

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
...

uzman911

Üye
hangı ndırdınız. guzel calısıyor demıssınız.

serseri_2010

serseri_2010

Üye
süresi geçmiş serfika diyor yardım nasıl yapacaz bi msn bulamadım 5800 için yardım arkadaşlar

vavra22

vavra22

Üye
ne iş çözemedimki biri iyi diyor biri kötü :S

ysrkvs

ysrkvs

Üye
bende bulamadım bi türlü calısan bi msn. yayınlananların hepsini indirdim ama süresi geçmiş sertifika diyip duruyor anlayamadım.

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar cep telefonunuzdan wirelesle internete bağlanın. Ovi store a girin. Daha önce bilgisayarınızdan girip orda bir hesap açın. Sonra telefonunuzdan ovi store a girin. Orda msn programı var görürsünüz. Ordan indirin kurun ben öyle yaptım ve şu an kullanıyorum.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Arkadaşlar cep telefonunuzdan wirelesle internete bağlanın. Ovi store a girin. Daha önce bilgisayarınızdan girip orda bir hesap açın. Sonra telefonunuzdan ovi store a girin. Orda msn programı var görürsünüz. Ordan indirin kurun ben öyle yaptım ve şu an kullanıyorum.

tşkkür ederim kardeş kurdum senin dediğin yolla. burada daha bi çok program var onlarıda denicem en azından nokianın kendi programı güvenlidir. ;)

recnut13

Üye
5800 da çalışmıyor

tekinsaka

tekinsaka

Üye
teşekkürler

energyvodka

Üye
süresi geçmiş sertifika !
Diyor.....

travolta61

Üye
ebuddy yükleyin arkadaşlar msn facebook yahoo gmail hepsi bi arada çoklu msn olayıda var m.ebuddy.com cepten bağlanın indrin süper

mutu10ur

Üye
ebbudyden wi-fi ilemı gerekıo yoksa msn programı gıbı aynı bır uygulama olcakmı telefonda

csher

csher

Üye
arkadaşlar telefonunuza nimbuzu kurun ben 5800 da kullanıyorum sorun yok süper. hem wlan dan bağlanıyor gn boyu iş yerinde acabiliyorum..

calientes

Üye
calısıyor demeyin bizdekide aynı alet calıssa bundada calısır kesinlikle calısmıyor calısan bir program bulan olursa [email protected] a gondersin lutfen

furkan_5519

Üye
ben buldum 5800 msn $uan kullanıorm bile

felixmagad

Üye
inşallah çalışır

lucianoengin

lucianoengin

Üye
arkadaş sertifika süresi dolmuş diyor telefon daha yenisi varmı teşekkürler

turkiminator

turkiminator