JohanGielen
Üye
Hayır dunyada beleş kullanan bi sen değilsin sonuçta windows hangibirini takipedecek![]()
hocam haklısın da baktım Microsoft'tan tanıtım maili vs gelmiş hani mail adresim de adım soyadim şeklinde açıkçası tirstim biraz
Hayır dunyada beleş kullanan bi sen değilsin sonuçta windows hangibirini takipedecek![]()
Arkadaşlar bilgisayara açık kalma zaman kotası koyabilir miyiz böyle bi program var mı yani mesela 2 saat sonra otomatik olarak bilgisayar kapatılsın istiyoruz böyle bi ayar program var mı?
O kadar uğraşmaya gerek yok. CMD shutdown komut var çok daha basitAdvanced SystemCare Ultimate proğramını kur pcye aslında pc optize proğramı ama alet çantası bölümünde geri sayım yapıp kapatma özelliği var hem diğer özellikleride gayet iyi
windows sürümü ile alakalı olabilir... başka win7 dene...Benim şöyle bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Microsoft Office 2013 kurmaya çalıştığım zaman
Microsoft Setup Bootstrapper çalışmayı durdurdu
hatası veriyor kurulumu sonlandırılıyor. Teşekkürler.
Windows 8.1 Update 1 tanıtıldı. 8 Nisan'da update üzerinden güncelleme gelecek. MSDN için yayınlandı. Iso düşer yakında![]()

Windows 8.1 Update 1 tanıtıldı. 8 Nisan'da update üzerinden güncelleme gelecek. MSDN için yayınlandı. Iso düşer yakında![]()
Bende beklemedeyimAynen. Düşsün de kurayım.![]()
geçen gün pc hata verdi 0Xassfkvgkgk bilmem ne read olamadı 0x000000 üzerinden gibi hata verdi
format attım onu yapamayınca 7 kurdum. bigün dayanamadan geri 8.1'e döndüm 
Bende beklemedeyimgeçen gün pc hata verdi 0Xassfkvgkgk bilmem ne read olamadı 0x000000 üzerinden gibi hata verdi
format attım onu yapamayınca 7 kurdum. bigün dayanamadan geri 8.1'e döndüm
![]()
Hatta yeni bir pc bile alabilirim. 
yeni pcden kastın oyun pcsi mi yoksa normal miBen de sorun yok aslında ama gelsin de kurayım.Hatta yeni bir pc bile alabilirim.
![]()

yeni pcden kastın oyun pcsi mi yoksa normal mi![]()

update 1li bissürü var nette win8.1 ama güncellemeden önce koydukları için güvenemedim. win8 çıkmadan önce yayınlananlar hep hatalı falandıYok yav ne oyunu =P Bakalım, duruma göre sağlam bir şey alabilirim ya da bununla devam ederim.
Ama her halikarda bu pcye yeni 8.1 kurulacak.![]()
update 1li bissürü var nette win8.1 ama güncellemeden önce koydukları için güvenemedim. win8 çıkmadan önce yayınlananlar hep hatalı falandı
Aynen sorun yok ama format atayım diyorum son kez![]()