Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Hayır dunyada beleş kullanan bi sen değilsin sonuçta windows hangibirini takipedecek;)

hocam haklısın da baktım Microsoft'tan tanıtım maili vs gelmiş hani mail adresim de adım soyadim şeklinde açıkçası tirstim biraz

sata3

sata3

Üye
Benide Ekle Windows 8.1

musatfa17

Üye
Arkadaşlar bilgisayara açık kalma zaman kotası koyabilir miyiz böyle bi program var mı yani mesela 2 saat sonra otomatik olarak bilgisayar kapatılsın istiyoruz böyle bi ayar program var mı?

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşlar bilgisayara açık kalma zaman kotası koyabilir miyiz böyle bi program var mı yani mesela 2 saat sonra otomatik olarak bilgisayar kapatılsın istiyoruz böyle bi ayar program var mı?

Advanced SystemCare Ultimate proğramını kur pcye aslında pc optize proğramı ama alet çantası bölümünde geri sayım yapıp kapatma özelliği var hem diğer özellikleride gayet iyi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Advanced SystemCare Ultimate proğramını kur pcye aslında pc optize proğramı ama alet çantası bölümünde geri sayım yapıp kapatma özelliği var hem diğer özellikleride gayet iyi
O kadar uğraşmaya gerek yok. CMD shutdown komut var çok daha basit

musatfa17

Üye
Cmd shutdown komutu derken? Nasıl yapılıyor anlatır mısın?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
not defteri aç
Shutdown -s -t "saniye cinsinden süre"
Tırnak olmadan süreyi yaz. Ör: shutdown -s -t 7200. Daha sonra bu dosyayı kaydedip uzantısını .bat olacak şekilde değiştir. Daha sonra bunu başlangıç menüsüne iliştir. Tam klasör yolunu hatırlamıyorum.
Kapatmayı iptal etmek istediğinde ise, cmd aç. Shutdown -a yazarsan bütün kapatma işlemleri iptal edilir. Shutdown -r -t "süre" ise belli bir süre sonra yeniden başlatmak için. Ezberlemek kolay (-r=restart. -s=shutdown. -t=time

musatfa17

Üye
Teşekkürler

vedat1966

vedat1966

Üye
Benim şöyle bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Microsoft Office 2013 kurmaya çalıştığım zaman

Microsoft Setup Bootstrapper çalışmayı durdurdu

hatası veriyor kurulumu sonlandırılıyor. Teşekkürler.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
win7'de bende de aynı hatayı veriyodu win8.1 kurdum sorunsuz yüklendi. Hizmetlerle ilgili bir sorun olabilir

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Benim şöyle bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Microsoft Office 2013 kurmaya çalıştığım zaman

Microsoft Setup Bootstrapper çalışmayı durdurdu

hatası veriyor kurulumu sonlandırılıyor. Teşekkürler.
windows sürümü ile alakalı olabilir... başka win7 dene...

ANIL

ANIL

Admin
Windows 8.1 Update 1 tanıtıldı. 8 Nisan'da update üzerinden güncelleme gelecek. MSDN için yayınlandı. Iso düşer yakında :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
Bende beklemedeyim :) geçen gün pc hata verdi 0Xassfkvgkgk bilmem ne read olamadı 0x000000 üzerinden gibi hata verdi :D format attım onu yapamayınca 7 kurdum. bigün dayanamadan geri 8.1'e döndüm :D

Ben de sorun yok aslında ama gelsin de kurayım. :ehe Hatta yeni bir pc bile alabilirim. :D

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Aynen sorun yok ama format atayım diyorum son kez :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
yeni pcden kastın oyun pcsi mi yoksa normal mi :D

Yok yav ne oyunu =P Bakalım, duruma göre sağlam bir şey alabilirim ya da bununla devam ederim.

Ama her halikarda bu pcye yeni 8.1 kurulacak. :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Yok yav ne oyunu =P Bakalım, duruma göre sağlam bir şey alabilirim ya da bununla devam ederim.

Ama her halikarda bu pcye yeni 8.1 kurulacak. :D
update 1li bissürü var nette win8.1 ama güncellemeden önce koydukları için güvenemedim. win8 çıkmadan önce yayınlananlar hep hatalı falandı

Üst Alt