Uhops
Üye
Gelmez.Benim windows 8 orijinal değil, 8.1 güncellemesi gelmez değil mi?

Gelmez.Benim windows 8 orijinal değil, 8.1 güncellemesi gelmez değil mi?

Bende crackli win8 kullaniyodum ama windows8.1'in msdnsini tirrentten indirip guncelledim win8'i sonrada skype ile aktiflestirdim boyle oluyor yani.
Nasıl aktifleştirdin? Özele gelsene
Gelmez.![]()
Bende ilk seferde yapamadim zatenBen aktifleştirememiştim.Nasıl aktifleştirdin? Özele gelsene
Gelmedi, zaten =P

Bende ilk seferde yapamadim zaten![]()

Olmazsa pmde dedigim gibi ***** cikmis 8.1 icin googledan aratin bulursunuz.Hee, bir daha uğraşırım o zaman ilk fırsatta![]()
Seninkinde media center da var mi ?Etkinleştirdimwin 8.1 pro

Seninkinde media center da var mi ?
Bi ara media center yuklemeye calistim gecen bilgisayari actim ozellik ekleniyor dedi baktim key uctu
NOT: Kardes ozelde kullandigin cracki soyledin ya ben onu yapmaya calistim oyle yapinca windows'un kendi keyi ucuyo![]()
Zaten keske yuklemeseydim o mereti dunden beri moralimi bozdu zaten.Ben de sorun olmadı :/ media center yok gereksiz bir uygulama zaten...
. Fakat driver sorunu yaşadım oda ayrı biraz uğraştırdıktan sonra onuda hallettim beta sürümüyle 
İlk izlenimleriniz nelerdir acaba?win 8.1 yükledim ilk izlenimlerime göre 8 den iyi![]()

***** sorunu var onun haricinde win8le çok fark yok ama yapılan iyileştirmeler var hissedebiliyosunİlk izlenimleriniz nelerdir acaba?![]()

Ben ***** sorunundan 8 proya dondum birazdan 8.1 yukliycemcra ck sorunu var onun haricinde win8le çok fark yok ama yapılan iyileştirmeler var hissedebiliyosun![]()
Bende dun hallettim metro arayuzundeki ayarlar menusundede etkinlesmis gorunuyo.Ben yaşamadım cra ck sorunu![]()
Bende dun hallettim metro arayuzundeki ayarlar menusundede etkinlesmis gorunuyo.

Cok sagolHayırlı olsun![]()