harbi öyle bişi mi var?Ben de win8 kullanıyorum ve güncelleme ile 8.1 i aldım.. benim bi sorum olacak.. 8.1 ile gelen bi uygulama var. Yemek tarifleri. Bu uygulamanın bi özelliği "eller serbest" modu. Web cam kullanarak el hareketiyle tarifte sayfa atlatılabiliyor. Fakat bende çalışmıyor. Modu aktif edemiyorum. İzinlerden web cam iznini verdiğim halde olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
8.1 ile geldi...harbi öyle bişi mi var?
kullanıyoz ama bilmiyoz8.1 ile geldi...

Bu sadece bahsettiğin uygulamada mı geçerli yoksa windows 8.1in içinde olan şeymi. Yani internette gezinirken de sayfaları elimizle indirebilir miyiz.8.1 ile geldi...
8.1 ile gelen "yeme-içme" uygulamasındaki özellik bu. sadece bu uygulama için.. ama çalıştıramadım..Bu sadece bahsettiğin uygulamada mı geçerli yoksa windows 8.1in içinde olan şeymi. Yani internette gezinirken de sayfaları elimizle indirebilir miyiz.

Ben yaptim ama kameranin icine parmagimi soktumda oldu8.1 ile gelen "yeme-içme" uygulamasındaki özellik bu. sadece bu uygulama için.. ama çalıştıramadım..![]()

Ben elle kullanıma geçtiğimde sağ üstte kamera kapalı yazıyor. Bir türlü açamadımBen yaptim ama kameranin icine parmagimi soktumda oldu![]()
Millet bi sorunum var. Laptopumda 1Tb harddisk var win 8 kurdum 250mb sistem ayrıldı bölümü oluşturdu. Driver-program-oyun yükledim hiçbir sorun çıkmadı fakat az önce AirLive Wireless adaptörümün driverini kurmaya çalıştığımda:
Bu seçenekleri yüklemek için yeterli disk alanı yok.
Kullanılabilir disk alanını arttırın veya seçimlerinizi değiştirin.
Hatasını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.
arkadaşlar orjinal olmayan Windows 8de malum mail adresi de kullanıyoruz
ben kendi sürekli kullandığım outlook uzantıli mail adresimi tanımladim ilerde yasal bir Problem cikarirmi sizce