Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
beni de yaz beni de :D ben de geçtim win8 e :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Buğra

Buğra

Admin
Benide yaz :ehe

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
benide yazın listeye

LimePie

LimePie

Üye
benide yaz dostum bende bugün geçtim :)

Invoke

Invoke

Üye
Ben hem 8.1 hem 7 kullanıyorum. :pro:

devilspath

devilspath

Üye
Ben de win8 kullanıyorum ve güncelleme ile 8.1 i aldım.. benim bi sorum olacak.. 8.1 ile gelen bi uygulama var. Yemek tarifleri. Bu uygulamanın bi özelliği "eller serbest" modu. Web cam kullanarak el hareketiyle tarifte sayfa atlatılabiliyor. Fakat bende çalışmıyor. Modu aktif edemiyorum. İzinlerden web cam iznini verdiğim halde olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

sena5135

sena5135

Üye
Ben de win8 kullanıyorum ve güncelleme ile 8.1 i aldım.. benim bi sorum olacak.. 8.1 ile gelen bi uygulama var. Yemek tarifleri. Bu uygulamanın bi özelliği "eller serbest" modu. Web cam kullanarak el hareketiyle tarifte sayfa atlatılabiliyor. Fakat bende çalışmıyor. Modu aktif edemiyorum. İzinlerden web cam iznini verdiğim halde olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
harbi öyle bişi mi var?

• Beğen
devilspath

devilspath

Üye
Bu sadece bahsettiğin uygulamada mı geçerli yoksa windows 8.1in içinde olan şeymi. Yani internette gezinirken de sayfaları elimizle indirebilir miyiz.
8.1 ile gelen "yeme-içme" uygulamasındaki özellik bu. sadece bu uygulama için.. ama çalıştıramadım.. :(

Invoke

Invoke

Üye
Gereksiz işler, ben siliyorum o uygulamaları :D

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Millet bi sorunum var. Laptopumda 1Tb harddisk var win 8 kurdum 250mb sistem ayrıldı bölümü oluşturdu. Driver-program-oyun yükledim hiçbir sorun çıkmadı fakat az önce AirLive Wireless adaptörümün driverini kurmaya çalıştığımda:

Bu seçenekleri yüklemek için yeterli disk alanı yok.
Kullanılabilir disk alanını arttırın veya seçimlerinizi değiştirin.

Hatasını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.

Invoke

Invoke

Üye
Millet bi sorunum var. Laptopumda 1Tb harddisk var win 8 kurdum 250mb sistem ayrıldı bölümü oluşturdu. Driver-program-oyun yükledim hiçbir sorun çıkmadı fakat az önce AirLive Wireless adaptörümün driverini kurmaya çalıştığımda:

Bu seçenekleri yüklemek için yeterli disk alanı yok.
Kullanılabilir disk alanını arttırın veya seçimlerinizi değiştirin.

Hatasını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.

Windows tuşuna bas, disk yönetimi(ingilizce ise disk management)(hatta disk yazınca çıkıyormuş) yaz, gelen uygulamayı çalıştır oradan ayarlayabilirsin

MaxipmaN

Üye
mağazaya girince neye tıklasam işlemiyor recovery yapmaktan bıktım başka nedenlerle yapmıştım

exp_l0it

exp_l0it

Üye
benide yazın bu dandik bilgisayarı hayata döndürdü..

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar orjinal olmayan Windows 8de malum mail adresi de kullanıyoruz

ben kendi sürekli kullandığım outlook uzantıli mail adresimi tanımladim ilerde yasal bir Problem cikarirmi sizce

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşlar orjinal olmayan Windows 8de malum mail adresi de kullanıyoruz

ben kendi sürekli kullandığım outlook uzantıli mail adresimi tanımladim ilerde yasal bir Problem cikarirmi sizce

Hayır dunyada beleş kullanan bi sen değilsin sonuçta windows hangibirini takipedecek;)

Üst Alt