Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ANIL

ANIL

Admin
My Dijital Life forum sitesinden takip edebilirsiniz. İlk oradan çıkar genelde. Onun haricinde buradan link paylaşmak yasak biliyorsunuz zaten :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
exp_l0it

exp_l0it

Üye
My Dijital Life forum sitesinden takip edebilirsiniz. İlk oradan çıkar genelde. Onun haricinde buradan link paylaşmak yasak biliyorsunuz zaten :D
Senin dediğin win8.1sp1 windows tarafından yayınlanmış iso mu yoksa, milletin şu güncellemeleri(kaçak) içine atıpta mı iso yapılmış halimi?

ANIL

ANIL

Admin
Senin dediğin win8.1sp1 windows tarafından yayınlanmış iso mu yoksa, milletin şu güncellemeleri(kaçak) içine atıpta mı iso yapılmış halimi?

Hayır orjinal iso dosyası yayınlandı bugün. Update 1 dahil hali.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bence bekleyin 1 ay sonra yeni başlat menülüsü gelir bi daha format :D @ANIL iso dimi bu üstüne yapamıyoz :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
Invoke

Invoke

Üye
Yav 700le iniyordu 100e düşmüş. :ah

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
8.1 Update 1 den yazıyorum, ilk izlenimler iyi. :D

Gece kurmaya üşendim, yeni kurdum. :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve -Börteçine-
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hocam bende win 8 kullanıyorum bayadır bu konuyu şimdi gördüm benide eklerseniz sevinirm :)

ANIL

ANIL

Admin
Diğer diller 8 Nisan'da gelir sanırım.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Gerek yok ya. :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hacı bunu biliyorum zaten, bu yeni bir şey değil ki. Önceden de vardı. :DOturum açıldıktan sonra her yer Türkçe olur ama açılırken ya da kapanırken ki yazılar İngilizce kalır, mesela Restarting yazar, yeniden başlatılıyor değil. Onun dışında Türkçe olur. :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Hacı bunu biliyorum zaten, bu yeni bir şey değil ki. Önceden de vardı. :DOturum açıldıktan sonra her yer Türkçe olur ama açılırken ya da kapanırken ki yazılar İngilizce kalır, mesela Restarting yazar, yeniden başlatılıyor değil. Onun dışında Türkçe olur. :D

Açılış ve kapanış yazılarını değiştirmek için ayarı var tamamen tükçe oluyor yani :D Bazı sürümlerde hiç dil ekleme seçeneği olmuyor (Single Language) o yüzden sordum.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Açılış ve kapanış yazılarını değiştirmek için ayarı var tamamen tükçe oluyor yani :D Bazı sürümlerde hiç dil ekleme seçeneği olmuyor (Single Language) o yüzden sordum.

Hee, öyle mi? :D :D İndiriyorum şu an dil paketini. :D İniyorsa, ekleniyordur herhalde. :D

Üst Alt