Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende wi7 den wi8 e geçtim şimdi usb bağlantısı ile dvd taktım görmüyor fakat fabrika çıkışlı wi8 cihazda gördü sebebi nedir??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
benim soruya cevabını bilen var mı??? :)
bilirsin dvd okuyuculsr vardır usb ile bağlantı kurar pc ile sonra dvd yi takar açılır fakat ben wi8 fabrika çıkışlı cihazda dvd okuyucuyu dendiğimde çalıştı olumlu sonuç aldım fakat kendi pcimde wi7 den wi8 e geçtim onda ise olumsuz sonuç aldım ayrıca pc dizüstü kendi dvd okuyucusunuda görmüyor sebebi nelerdir??

• Beğen
ismail

ismail

Üye
bilirsin dvd okuyuculsr vardır usb ile bağlantı kurar pc ile sonra dvd yi takar açılır fakat ben wi8 fabrika çıkışlı cihazda dvd okuyucuyu dendiğimde çalıştı olumlu sonuç aldım fakat kendi pcimde wi7 den wi8 e geçtim onda ise olumsuz sonuç aldım ayrıca pc dizüstü kendi dvd okuyucusunuda görmüyor sebebi nelerdir??
aklıma bişi gelmedi eğer onun driveeleri varsa kur uyumluluk modunu falan dene

Invoke

Invoke

Üye
Yükleyen buradan yazsın. :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Geldi şuan magnet link var sadece yarına yüklemiş olur herkes :D

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Özelden attım :D

Ayrıca yeni başlat menüsü gelecek ama daha sonra :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, Invoke ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Özelden attım :D

Ayrıca yeni başlat menüsü gelecek ama daha sonra :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben .. mıyım bana da atsana :D bi de anıl orjinal msdn final sürümü olduğundan emin olabilir miyiz :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ANIL

ANIL

Admin
Attım. İndirdikten sonra olabilirsin :D Dert etme onu orjinal paylaşılıyor verdiğim yerde. Yorumlardan filan anlaşılıyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
ismail

ismail

Üye
Attım. İndirdikten sonra olabilirsin :D Dert etme onu orjinal paylaşılıyor verdiğim yerde. Yorumlardan filan anlaşılıyor zaten.
sağolasın Anıl :D
la aklıma şey geldi sen hangi dilde kullanıyon windowsu bunlar türkçe uyumlu mudur ki :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Invoke

Invoke

Üye
İngilizce kullan, İsmail. Practice olur. =P

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
sağolasın Anıl :D
la aklıma şey geldi sen hangi dilde kullanıyon windowsu bunlar türkçe uyumlu mudur ki :)

Her dili kullanabilirim ben farketmez ezberledim :D Türkçe seçeneği olabilir içinde biraz bekleyin hemen saldırmayın :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ben saldırdım, bu gece kurarım, sabaha yazarım size. Sonuca göre denersiniz. :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
İngilizce kullan, İsmail. Practice olur. =P

Her dili kullanabilirim ben farketmez ezberledim :D Türkçe seçeneği olabilir içinde biraz bekleyin hemen saldırmayın :D

Ben saldırdım, bu gece kurarım, sabaha yazarım size. Sonuca göre denersiniz. :D
Adam hızlı :D ben zaten indiremem :D torrent yasak yurtta :( ama birileri bi upload sitesine yüklediği an (uploaded. depositfiles. tusfiles. turbobit. letitbit vs) hemen indiririm :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt