6 ay format atmadan kullandımAynen sorun yok ama format atayım diyorum son kez![]()

aynen ama martın başından beri var netteDaha yeni tanıtıldı la.
Hiç bir zaman son kez olmaz.![]()
bende wi7 den wi8 e geçtim şimdi usb bağlantısı ile dvd taktım görmüyor fakat fabrika çıkışlı wi8 cihazda gördü sebebi nedir??

tam olarak anlamadımbenim soruya cevabını bilen var mı???![]()
bilirsin dvd okuyuculsr vardır usb ile bağlantı kurar pc ile sonra dvd yi takar açılır fakat ben wi8 fabrika çıkışlı cihazda dvd okuyucuyu dendiğimde çalıştı olumlu sonuç aldım fakat kendi pcimde wi7 den wi8 e geçtim onda ise olumsuz sonuç aldım ayrıca pc dizüstü kendi dvd okuyucusunuda görmüyor sebebi nelerdir??benim soruya cevabını bilen var mı???![]()
aklıma bişi gelmedi eğer onun driveeleri varsa kur uyumluluk modunu falan denebilirsin dvd okuyuculsr vardır usb ile bağlantı kurar pc ile sonra dvd yi takar açılır fakat ben wi8 fabrika çıkışlı cihazda dvd okuyucuyu dendiğimde çalıştı olumlu sonuç aldım fakat kendi pcimde wi7 den wi8 e geçtim onda ise olumsuz sonuç aldım ayrıca pc dizüstü kendi dvd okuyucusunuda görmüyor sebebi nelerdir??
6 ay format atmadan kullandım
aynen ama martın başından beri var nette
işte o yüzden bunu bekledimEvet onların final sürümü olmadığı anlaşıldı sonradan.
Önce gelirse banada haber ver Anıl 
mantıklıYükleyen buradan yazsın.![]()

Geldi şuan magnet link var sadece yarına yüklemiş olur herkes![]()



ben .. mıyım bana da atsanaÖzelden attım
Ayrıca yeni başlat menüsü gelecek ama daha sonra
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi de anıl orjinal msdn final sürümü olduğundan emin olabilir miyiz 
sağolasın AnılAttım. İndirdikten sonra olabilirsinDert etme onu orjinal paylaşılıyor verdiğim yerde. Yorumlardan filan anlaşılıyor zaten.
la aklıma şey geldi sen hangi dilde kullanıyon windowsu bunlar türkçe uyumlu mudur kiAttım. İndirdikten sonra olabilirsinDert etme onu orjinal paylaşılıyor verdiğim yerde. Yorumlardan filan anlaşılıyor zaten.

sağolasın Anıl
la aklıma şey geldi sen hangi dilde kullanıyon windowsu bunlar türkçe uyumlu mudur ki![]()
Türkçe seçeneği olabilir içinde biraz bekleyin hemen saldırmayın 
İngilizce kullan, İsmail. Practice olur. =P
Her dili kullanabilirim ben farketmez ezberledimTürkçe seçeneği olabilir içinde biraz bekleyin hemen saldırmayın
![]()
Adam hızlıBen saldırdım, bu gece kurarım, sabaha yazarım size. Sonuca göre denersiniz.![]()
ben zaten indiremem
torrent yasak yurtta
ama birileri bi upload sitesine yüklediği an (uploaded. depositfiles. tusfiles. turbobit. letitbit vs) hemen indiririm 
