ANIL
Admin
Hee, öyle mi?![]()
İndiriyorum şu an dil paketini.
İniyorsa, ekleniyordur herhalde.
![]()
Aynen iniyosa eklensin bi zahmet

Verdiğim linkte Advanced settings bölümü var orayı tr yaptığın zaman tamamen türkçe olması lazım.
Hee, öyle mi?![]()
İndiriyorum şu an dil paketini.
İniyorsa, ekleniyordur herhalde.
![]()

Yok, tamam Türkçe olmuyor ya da ben yapamadım ama yeterince Türkçe şuan, dil paketini ekleyebiliyoruz yani.@ANIL

Bu VI değilmiş sanırımYeniden başlattın mı?![]()
Bilmiyorum ben hep VL kullandım sorun olmamıştı hiçVL nedir gençler? Birden fazla pcye kurulması için yazılan sürüm değil mi? Niye VL'ye taktınız anlamadım.

Bilmiyorum ben hep VL kullandım sorun olmamıştı hiç![]()
Bu indirdiğim retail sürüm olsa gerek. Sorun yok yani. KMS ile 2 saniye de aktifleştirdim zaten. 
retailş ve Vl arasındaki farkları yazan biyer var mı la merak ettimBu indirdiğim retail sürüm olsa gerek. Sorun yok yani. KMS ile 2 saniye de aktifleştirdim zaten.
![]()
ama araştırasımda yok 
o zaman fark yokmuş keşke indirmeyi iptal etmeyeydimRetail, satışa sunulan sürüm oluyor diye biliyorum ben.
VL, volume licensed, kurumlar için. Birden fazla pcye kurulması için. // Diye biliyorum.Bu mantıklı her VL zaten retail olur.
![]()

Torrent yok la bende link yok mu normal. Megadan indirmeye çalışıyorum yavaşVL tek lisans ile bir çok PC'ye kurulabiliyor korsana yaramazYüklerken key istemiyor. Media Center yok ayrıca.
Bende indireyim şu retail versiyonu extra'da sağlam torrent var![]()

Torrent yok la bende link yok mu normal. Megadan indirmeye çalışıyorum yavaş![]()

Kimse yüklemiyoPek rastlamadım linklere torrent var hep![]()

netten buluruk keyAynen
Format atarken key bölümü atlanıyor değil mi? Kalmayalım sonra![]()