Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Hee, öyle mi? :D :D İndiriyorum şu an dil paketini. :D İniyorsa, ekleniyordur herhalde. :D

Aynen iniyosa eklensin bi zahmet :ehe

Verdiğim linkte Advanced settings bölümü var orayı tr yaptığın zaman tamamen türkçe olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-

Invoke

Invoke

Üye
Yok, tamam Türkçe olmuyor ya da ben yapamadım ama yeterince Türkçe şuan, dil paketini ekleyebiliyoruz yani. :D @ANIL

• Beğen
Tepkiler: ANIL
exp_l0it

exp_l0it

Üye
attığınız linkin forumunda bürsürü bişe var anlamadım gitti :vur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
benim windows ispanyolca :D ezbere kurdum hatta dil paketiyle türkçe yaptım hatta ilk kurduğum program ispanyolca kurulmuştu :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
VL nedir gençler? Birden fazla pcye kurulması için yazılan sürüm değil mi? Niye VL'ye taktınız anlamadım.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
ismail

ismail

Üye
:D Bu indirdiğim retail sürüm olsa gerek. Sorun yok yani. KMS ile 2 saniye de aktifleştirdim zaten. :D
retailş ve Vl arasındaki farkları yazan biyer var mı la merak ettim :D ama araştırasımda yok :D

Invoke

Invoke

Üye
Retail, satışa sunulan sürüm oluyor diye biliyorum ben.
VL, volume licensed, kurumlar için. Birden fazla pcye kurulması için. // Diye biliyorum. :D Bu mantıklı her VL zaten retail olur. :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Retail, satışa sunulan sürüm oluyor diye biliyorum ben.
VL, volume licensed, kurumlar için. Birden fazla pcye kurulması için. // Diye biliyorum. :D Bu mantıklı her VL zaten retail olur. :D
o zaman fark yokmuş keşke indirmeyi iptal etmeyeydim :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ANIL

ANIL

Admin
VL tek lisans ile bir çok PC'ye kurulabiliyor korsana yaramaz :D Yüklerken key istemiyor. Media Center yok ayrıca.

Bende indireyim şu retail versiyonu extra'da sağlam torrent var :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
ismail

ismail

Üye
VL tek lisans ile bir çok PC'ye kurulabiliyor korsana yaramaz :D Yüklerken key istemiyor. Media Center yok ayrıca.

Bende indireyim şu retail versiyonu extra'da sağlam torrent var :D
Torrent yok la bende link yok mu normal. Megadan indirmeye çalışıyorum yavaş :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ANIL

ANIL

Admin
Aynen :D

Format atarken key bölümü atlanıyor değil mi? Kalmayalım sonra :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-

Üst Alt