Windows 10 Rezervasyon İşlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Bende win8.1 tek dil var orijinal

Ama o sağ altta windows logosu yok ?
Dun tüm güncellemeleri de yaptım acaba eksik mi var diye

byAndroid

byAndroid

Üye
Tamamda korsan yada orjinal nasıl anlıyorlar benim ki w8.1 pro ve kmspico ile lisansı

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bbakkus

bbakkus

Üye
Daha öncede söylediğim gibi; Driver Booster 2 ile tüm driver (sürücüleri) otomatik bulup indirip kuruyor.
Bu kadar zahmet/eziyet niye ? :kıskıs:

O programa o kadar güvenmiyorum çalışan aleti güncelleme geldi diye deaktif hale getirmişti

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
en başta korsanlar hayal kurmasın cünkü simge size de görünmüş olabilir ama adamlar o kadar beyinsiz değil korsana hizmet etsin.
2. si kabul edenler (orjinal kullanıcılar) 29 temmuzdan itibaren 1 yıl süreniz var. bu süre içinde win 10u kurarsanız süresiz fu ll sürüm sizindir. 1 yıl tanınan süre içerisinde kurmaz iseniz ücretsizliğini yitirecek olup ücretli almak durumun da kalacaksınız. durum bu kadar net
korsan kullanıcılara da bedava güncelleme vereceği açıklanmıştı. 1yılın sonunda ücretli olup olmayacağı da kesin değil.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
en başta korsanlar hayal kurmasın cünkü simge size de görünmüş olabilir ama adamlar o kadar beyinsiz değil korsana hizmet etsin.
2. si kabul edenler (orjinal kullanıcılar) 29 temmuzdan itibaren 1 yıl süreniz var. bu süre içinde win 10u kurarsanız süresiz fu ll sürüm sizindir. 1 yıl tanınan süre içerisinde kurmaz iseniz ücretsizliğini yitirecek olup ücretli almak durumun da kalacaksınız. durum bu kadar net
korsanada verilecek :oke:
korsan kullanıcılara da bedava güncelleme vereceği açıklanmıştı. 1yılın sonunda ücretli olup olmayacağı da kesin değil.
Kesin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hacı benim niye öyle yqv

O simge yok bende win8.1 tek dil var orijinal
Ben alamıyor muyum simdi
Alıyorsun rezervasyon şart değil bi çok kişide çıkmayabiliyor. Görev zamanlayıcısını kontrol et orda bazılarında tarih yazıyor bilgisayarın tarihini o saate alınca çıkıyor ama şart değil yinede verilecek.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ekran kartı benimde eski. Yüklediğimde üzgün surat veriyo. Sen nasıl kurdun?
Bildiğiniz gibi, yeni nesil windowsları yürlerken Windows.old isimli bir kitaplık oluşturuyor.
Diyelim ki yükleme sonucunda bazı driverleri tanımadı.
Bu durumda Driver'ın üstünde iken güncelleme dedikten sonra yol olarak Windows.old'u veya oradaki SYSTEM i gösterdiğinizde tanıyabiliyor.
Birçok tanımadığı Driverları bu şekilde yükledim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Windows 8.1 Industri Pro kullanan ve ikon çıkmayan arkadaşlar, güncellemeleri kendimi alıntıladığım linklerdeki bit değerine göre seçip manuel indirip kursunlar.
onuda denemiştim biçok kere.
açmaya çalıştığımda uygulamayı,bu dosya bu bilgisayarda mevcuttur diyor ve sonrasında hiçbişey olmuyor yönetici olarak bile açsam bile.
bu arada cevabın için çok sağol

0MG90

0MG90

Üye
Bende masaüstünde çıktı da laptopta çıkmadı

YkPkY

YkPkY

Üye
işlemci donanımına göre tağıtıyolar.Microsoft un makalesini okuyun
işlemci donanımına göre tağıtıyolar.Microsoft un makalesini okuyun

byAndroid

byAndroid

Üye
Bana anında geldi donanım o kadar iyi mi ki :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Bana anında geldi donanım o kadar iyi mi ki :D
Bildirimler bütün cihazlarda aynı anda görüntülenmeyebilir bu nedenle tüm uygun cihazlar için bildirimlerin yayınlanmasında gecikmeler söz konusu olabilir. Bazı durumlarda yükseltme bildirimlerini görmeyebilirsiniz, bu durumun potansiyel nedenleri aşağıdakiler olabilir:

• Cihazınızda ya da kullanılmıyorsa
  • Hangi Windows sürümünün kullanıldığını kontrol etmek mi istiyorsunuz? göz atın.
  • Windows Enterprise sürümünü kullanıyorsanız.
  • cihazınız için etkinleştirilmemiş tir.
  • Cihazınız karşılamıyorsa.
  • Cihazınız Internet'e bağlı değildir.
  • Cihazınız uygundur ancak yeni bir sürücü gibi cihazınız ile elde edeceğiniz deneyimi geliştirecek güncellemeler üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Cihazınız uygunsa ve yine de bildirimleri görmüyorsanız Windows 10 yükseltmesi için rezervasyon yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken başlamak için Get Windows 10 uygulamasını açmaktır.

Üst Alt