Windows 10 Rezervasyon İşlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Bende rezervazyon kayıdı aldım ve beklemedeyim. :D

25 tl ye windows 8.1 pro 64 bit ingilizce sürüm almıştım :D 5 aydır hiçbir sorun olmadan kullanıyorum :D ( pm gel )
Yeni gelecek windows 10 u bile sistemim kaldıracağını düşünüyorum
amd 5200+ 2.7 ghz
ati hd 4650 1gb agp
2 gb ddr2 800
120 gb ssd sata3

blackcemre

Üye
Peki,iso ile indriebli cek miyiz tertemiz kurulum bnde orjinal windwos 8.1 keyi var o keyi indrirerek iso şeklinde kurulabilir mi windows 10?????????

turancen

turancen

Üye
Peki,iso ile indriebli cek miyiz tertemiz kurulum bnde orjinal windwos 8.1 keyi var o keyi indrirerek iso şeklinde kurulabilir mi windows 10?????????
Kardeş şu anlık pek bilgi yok, benim gördüğüm aynı güncelleme ile 3.5 gb yakın bir dosya indirip direk kuruyor, şifre ile iso verirmi o ilerde belli olur.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bende windows 10 yüklemek istiyorum fakat Bilgisayar kısmında neredeyse hiç bilgim yok.Bir program indirdim bilgisayardaki programların,oyunların 8.1 uygunluğuna baktı.Uygun olmayanlar arasında şu kendi dosyalarını win 8 yaptıktan sonra otomatik geri almamodu varmış onu uygun değil olarak gösterdi.Bende şimdi dvd ye tüm dosyalarımı aktaracağım.Fakat çok fazla 300 GB filan,Oyunları silicem 100 gb ordan gidicek kaldı 200.Bunu hallettim diyelim dvd ye aktardım bilgisayarda o dosyaları tamamen sildim.Ondan sonra ne yapmam gerekiyor?Şuan masaüstünde sağ alt kısımda windows amblemi duruyor.Windowsu alın yazısı geliyor üstüne gelince.Acaba biri bana yardımcı olabilir mi?Özelden yada buradan farketmez.Birde bugün bilgisayarcıyla konuştum o windows 10'un tuzak olduğunu söyledi.1 yıl sonra para isteyecekler 600-700-500 artık ne kadarsa lisansı almazsan bilgisayarındaki kendi dosyalarına dahi ulaşamayabilirsin filan dedi doğruluk payı var mıdır?
Bu arada windows 10 belli bir sistem gereksinimi istiyormuş.Kendi bilgisayarımınkini yazsam.Benimkine yakın yada aynı özelliklerde birileri varsa kullanan bilgisayarın kasma durumunu söylerse sevinirim.
İS:Windows 7 pro
intel core i5 çift çekirdek 3.10 ghz
4gb ram
Bide pro kullanıyorum.Sanırsam pro kullanan kullanıcılar(windows 7 için) windows 10a aktardığında pro paketine yükseltilecekmiş galiba?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar bende windows 10 yüklemek istiyorum fakat Bilgisayar kısmında neredeyse hiç bilgim yok.Bir program indirdim bilgisayardaki programların,oyunların 8.1 uygunluğuna baktı.Uygun olmayanlar arasında şu kendi dosyalarını win 8 yaptıktan sonra otomatik geri almamodu varmış onu uygun değil olarak gösterdi.Bende şimdi dvd ye tüm dosyalarımı aktaracağım.Fakat çok fazla 300 GB filan,Oyunları silicem 100 gb ordan gidicek kaldı 200.Bunu hallettim diyelim dvd ye aktardım bilgisayarda o dosyaları tamamen sildim.Ondan sonra ne yapmam gerekiyor?Şuan masaüstünde sağ alt kısımda windows amblemi duruyor.Windowsu alın yazısı geliyor üstüne gelince.Acaba biri bana yardımcı olabilir mi?Özelden yada buradan farketmez.Birde bugün bilgisayarcıyla konuştum o windows 10'un tuzak olduğunu söyledi.1 yıl sonra para isteyecekler 600-700-500 artık ne kadarsa lisansı almazsan bilgisayarındaki kendi dosyalarına dahi ulaşamayabilirsin filan dedi doğruluk payı var mıdır?
Bu arada windows 10 belli bir sistem gereksinimi istiyormuş.Kendi bilgisayarımınkini yazsam.Benimkine yakın yada aynı özelliklerde birileri varsa kullanan bilgisayarın kasma durumunu söylerse sevinirim.
İS:Windows 7 pro
intel core i5 çift çekirdek 3.10 ghz
4gb ram
Bide pro kullanıyorum.Sanırsam pro kullanan kullanıcılar(windows 7 için) windows 10a aktardığında pro paketine yükseltilecekmiş galiba?

Arkadaşım Windows 10'u kurmak istiyorsan baştan Rezerve alıp, 29 Temmuz'da kurulumu gerçekleştirebilirsin. (Bu arada, bu rezerve olayı şart değil, 29 Temmuz'da geldiğinde de yüklenebilecek.)
O uyumluluk için baktığın uygulamayı geç, onlara kanma. Sonra, neden verilerini dvd'ye aktarmaya gerek duydun ki?
Harddisk'in C/ D/ olarak bölümmüş ise, Yedekleme için tüm verilerini D'ye gönül rahatlığıyla koyabilirsin, hiçbir şeycik olmaz ;) Windows 10 güncellemesi geldiğinde eskiyi kaldırıp/silip yerine yeni W10'u kuracak.
Çoğu gerekli driver (sürücülerini de) kendisi bulup yüklüyor. Ekran kartı hariç.

Kısacası Programlarını/Oyunlarını, verilerini aktarmaya/silmeye hiç gerek yok :tebessüm:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşım Windows 10'u kurmak istiyorsan baştan Rezerve alıp, 29 Temmuz'da kurulumu gerçekleştirebilirsin. (Bu arada, bu rezerve olayı şart değil, 29 Temmuz'da geldiğinde de yüklenebilecek.)
O uyumluluk için baktığın uygulamayı geç, onlara kanma. Sonra, neden verilerini dvd'ye aktarmaya gerek duydun ki?
Harddisk'in C/ D/ olarak bölümmüş ise, Yedekleme için tüm verilerini D'ye gönül rahatlığıyla koyabilirsin, hiçbir şeycik olmaz ;) Windows 10 güncellemesi geldiğinde eskiyi kaldırıp/silip yerine yeni W10'u kuracak.
Çoğu gerekli driver (sürücülerini de) kendisi bulup yüklüyor. Ekran kartı hariç.

Kısacası Programlarını/Oyunlarını, verilerini aktarmaya/silmeye hiç gerek yok :tebessüm:
Çok teşekkür ederim cevabın için fakat Bende 3 tane harddisk var sıkıntı çıkar mı acaba? Bide konuştuğum bilgisayarcı tamamen farklı dilde bir sistem kuracağı(windows 10 için diyor) için herşeyi sıfırlayacak demişti o yüzden dvd ye yükleyecektim dosyalarımı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu anda Windows 10 EnterPrise yüklüyorum. % 87 ye geldi.
Bakalım nasıl bir şey ilk kez göreceğim : ) )
Yüklendi, güncellemeleri yaptı.. Denemeler de tamam
Şimdilik her şey tamam sayılır.

Güncellemeleri otomatik yapmış, değiştiremiyoruz.
Biraz yavaşlıkta var.
Bildirim ekranı güzel olmuş..
Güncelleme ve yedekleme, yeniden yükleme, restore işlemleri tek çatı altında toplanmış.. daha anlaşılır olmuş..
Tek sıkıntım Windowsu Etkinleştir uyarı gelmesi.. Benim lisanslı Win 7 vardı.. Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacağız.

YkPkY

YkPkY

Üye
bana niye hala gelmedi.
10130 tp den geri 8.1 e geçtim lisanslı.
tüm güncellemelerde tamam.
ama hala rezerve yok

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
ilk bir yıl gecen herkese ucretsız korsanlar dahil

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Çok teşekkür ederim cevabın için fakat Bende 3 tane harddisk var sıkıntı çıkar mı acaba? Bide konuştuğum bilgisayarcı tamamen farklı dilde bir sistem kuracağı(windows 10 için diyor) için herşeyi sıfırlayacak demişti o yüzden dvd ye yükleyecektim dosyalarımı

Arkadaşım 3 harddisk PC'de mi takılı ?
Sonra, sana diyorum ki, tüm verilerini D'ye attın mı format atsan dahi hiçbir şey olmaz. D'yi böldüğümüz için bir nevi harici harddisk olarak görüyor. He sen şimdi Bilgisayarım'daki D'ye isim ver mesela sağ tıklayıp yeniden adlandır de Depolama diye yaz ki format atınca biçimlendirme kısmında sürücüleri karıştırmış olmazsın yada kafan karışmaz.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
bana niye hala gelmedi.
10130 tp den geri 8.1 e geçtim lisanslı.
tüm güncellemelerde tamam.
ama hala rezerve yok

emmebeded industry pro ise onda görülmüyo

Güncellemeyi kendim manuel indirip kurduğunda rezerveye alıyor.

X86 (32bit)

X64 (64bit)

Windows 8.1 Industri Pro kullanan ve ikon çıkmayan arkadaşlar, güncellemeleri manuel indirip kursunlar.

Windows 8.1 Industri Pro kullanan ve ikon çıkmayan arkadaşlar, güncellemeleri kendimi alıntıladığım linklerdeki bit değerine göre seçip manuel indirip kursunlar.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Windows 8.1 Industri Pro kullanan ve ikon çıkmayan arkadaşlar, güncellemeleri kendimi alıntıladığım linklerdeki bit değerine göre seçip manuel indirip kursunlar.
daha çok var altta boş boş durması hoş olmuyordu zaten :D

bbakkus

bbakkus

Üye
Ben şuan Windows 10 Build 10130 kullanıyoum önceki sürümleri de kullandım.
3 sıkıntıyla karşılaştım bugüne kadar.

1 Ekran kartına driver bulamadım modeli düşük diye ama eski sürüm bi driver kurup hallettim. Windows 7 de 20-22 Fps alırken şuan ortalama 42-45 fps alıyorum

2 Wifi driveri Atheros Windows 10 a driver sunmadığından sıkıntı oldu onu da Windows 8.1 driveri yükleyerek hallettim.

3 Windows 10 u fast ring kullandığımdan daha bol hata var. Masaüstü arada çöküyor onunda çaresi bilgisayarı yeniden başlatmak veya gelişmiş başlat denilip "Hata ayıklama modunu" başlatmak.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ben şuan Windows 10 Build 10130 kullanıyoum önceki sürümleri de kullandım.
3 sıkıntıyla karşılaştım bugüne kadar.

1 Ekran kartına driver bulamadım modeli düşük diye ama eski sürüm bi driver kurup hallettim. Windows 7 de 20-22 Fps alırken şuan ortalama 42-45 fps alıyorum

2 Wifi driveri Atheros Windows 10 a driver sunmadığından sıkıntı oldu onu da Windows 8.1 driveri yükleyerek hallettim.

3 Windows 10 u fast ring kullandığımdan daha bol hata var. Masaüstü arada çöküyor onunda çaresi bilgisayarı yeniden başlatmak veya gelişmiş başlat denilip "Hata ayıklama modunu" başlatmak.
ekran kartı benimde eski. Yüklediğimde üzgün surat veriyo. Sen nasıl kurdun?

cihanata_1

cihanata_1

Üye
hayır lisans istiyor sanırım
ücretsiz windows 10a yükseltmek için başvuru süresi 1 yıldır ücretsiz tam sürüme kaydolanlar SÜRESİZ kullanabilecek 1 yıllık başvuru süresi dolduktan sonra yükseltmek isteyenler ÜCRETLİ yükseltme yapabilecek ücretli yükseltme yaptıktan sonra yine SÜRESİZ kullanabileceklerdir:)

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
öyle Bi dünya yok :) 1 yıl herkese serbest bildiğim kadarıyla :)
en başta korsanlar hayal kurmasın cünkü simge size de görünmüş olabilir ama adamlar o kadar beyinsiz değil korsana hizmet etsin.
2. si kabul edenler (orjinal kullanıcılar) 29 temmuzdan itibaren 1 yıl süreniz var. bu süre içinde win 10u kurarsanız süresiz full sürüm sizindir. 1 yıl tanınan süre içerisinde kurmaz iseniz ücretsizliğini yitirecek olup ücretli almak durumun da kalacaksınız. durum bu kadar net

Üst Alt