Daha öncede söylediğim gibi; Driver Booster 2 ile tüm driver (sürücüleri) otomatik bulup indirip kuruyor.
Bu kadar zahmet/eziyet niye ?![]()
korsan kullanıcılara da bedava güncelleme vereceği açıklanmıştı. 1yılın sonunda ücretli olup olmayacağı da kesin değil.en başta korsanlar hayal kurmasın cünkü simge size de görünmüş olabilir ama adamlar o kadar beyinsiz değil korsana hizmet etsin.
2. si kabul edenler (orjinal kullanıcılar) 29 temmuzdan itibaren 1 yıl süreniz var. bu süre içinde win 10u kurarsanız süresiz fu ll sürüm sizindir. 1 yıl tanınan süre içerisinde kurmaz iseniz ücretsizliğini yitirecek olup ücretli almak durumun da kalacaksınız. durum bu kadar net
korsanada verileceken başta korsanlar hayal kurmasın cünkü simge size de görünmüş olabilir ama adamlar o kadar beyinsiz değil korsana hizmet etsin.
2. si kabul edenler (orjinal kullanıcılar) 29 temmuzdan itibaren 1 yıl süreniz var. bu süre içinde win 10u kurarsanız süresiz fu ll sürüm sizindir. 1 yıl tanınan süre içerisinde kurmaz iseniz ücretsizliğini yitirecek olup ücretli almak durumun da kalacaksınız. durum bu kadar net

Kesinkorsan kullanıcılara da bedava güncelleme vereceği açıklanmıştı. 1yılın sonunda ücretli olup olmayacağı da kesin değil.
Hacı benim niye öyle yqvkorsanada verilecek
Kesin
Alıyorsun rezervasyon şart değil bi çok kişide çıkmayabiliyor. Görev zamanlayıcısını kontrol et orda bazılarında tarih yazıyor bilgisayarın tarihini o saate alınca çıkıyor ama şart değil yinede verilecek.Hacı benim niye öyle yqv
O simge yok bende win8.1 tek dil var orijinal
Ben alamıyor muyum simdi
Bildiğiniz gibi, yeni nesil windowsları yürlerken Windows.old isimli bir kitaplık oluşturuyor.ekran kartı benimde eski. Yüklediğimde üzgün surat veriyo. Sen nasıl kurdun?
onuda denemiştim biçok kere.Windows 8.1 Industri Pro kullanan ve ikon çıkmayan arkadaşlar, güncellemeleri kendimi alıntıladığım linklerdeki bit değerine göre seçip manuel indirip kursunlar.
onuda denemiştim biçok kere.
açmaya çalıştığımda uygulamayı,bu dosya bu bilgisayarda mevcuttur diyor ve sonrasında hiçbişey olmuyor yönetici olarak bile açsam bile.
bu arada cevabın için çok sağol
Bildirimler bütün cihazlarda aynı anda görüntülenmeyebilir bu nedenle tüm uygun cihazlar için bildirimlerin yayınlanmasında gecikmeler söz konusu olabilir. Bazı durumlarda yükseltme bildirimlerini görmeyebilirsiniz, bu durumun potansiyel nedenleri aşağıdakiler olabilir:Bana anında geldi donanım o kadar iyi mi ki![]()