Windows 10 Rezervasyon İşlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
Şu sp1 güncelleştirme sini yapabilseydim ben rezerve etcemde :)

Karavelaa

Üye
Ayrıca driver uyumsuzluğu olcakmı acaba win10 da

ismail

ismail

Üye
Şu sp1 güncelleştirme sini yapabilseydim ben rezerve etcemde :)

Uyumsuzluk olabilir çıkmadan bilemeyiz malesef.

Sp1 barındıran sistemler var nette 4 gb civarı indir kur hem temiz kurulum yapmış olursun hemde güncellemeler içinde olur.
ancak lisans anahtarını kopyala yoksa lisans uçar
ürün kimliği değil hea lisans anahtarı.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
o değil de nedense bana hala gelmedi ve 6-7 Haziran da son gün rezerve için :lac:

Pc için Windows 10'u test eden biri olarak driver (sürücü) uyumsuzluğu olmaz merak etme. :oke:
Test ettiğimizde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Hatta Ethernet, ses kartı, anakart gibi driverları da kendisi netten bulup indiriyor.

Karavelaa

Üye
o değil de nedense bana hala gelmedi ve 6-7 Haziran da son gün rezerve için :lac:

Pc için Windows 10'u test eden biri olarak driver (sürücü) uyumsuzluğu olmaz merak etme. :oke:
Test ettiğimizde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Hatta Ethernet, ses kartı, anakart gibi driverları da kendisi netten bulup indiriyor.
İşallah öyle olur

Karavelaa

Üye
Uyumsuzluk olabilir çıkmadan bilemeyiz malesef.

Sp1 barındıran sistemler var nette 4 gb civarı indir kur hem temiz kurulum yapmış olursun hemde güncellemeler içinde olur.
ancak lisans anahtarını kopyala yoksa lisans uçar
ürün kimliği değil hea lisans anahtarı.
Orijinal home premium keyi var ama bu saten recovery temiz kurulum şuan binlerce program yüklü tekrar format atamam:).

Son düzenleme:
Aybars1979

Aybars1979

Üye
sayfadaki çözümler yardımcı olmadımı?

bu linkede bir bakın isterseniz ayrıca şuanki sürümde donanım tanımama sorunları vardı öncekilerde yoktu, ilave güncelleme ile sorunları çözüldü dendi ben herhangibir sorunla karşılaşmamış olsamda ilk defa bu sürümde pc yi kapatırken ie ile ilgili bir hata veriyor. 1-2 gün daha bekleyin yeni sürüm yayınlanmak üzere hem üst üste 2 defa güncelleme yapmak zorunda kalmamış olursunuz.

Karavelaa

Üye
sayfadaki çözümler yardımcı olmadımı?

bu linkede bir bakın isterseniz ayrıca şuanki sürümde donanım tanımama sorunları vardı öncekilerde yoktu, ilave güncelleme ile sorunları çözüldü dendi ben herhangibir sorunla karşılaşmamış olsamda ilk defa bu sürümde pc yi kapatırken ie ile ilgili bir hata veriyor. 1-2 gün daha bekleyin yeni sürüm yayınlanmak üzere hem üst üste 2 defa güncelleme yapmak zorunda kalmamış olursunuz.
Şuan demiyorum çoğu şeyi ayrıca bunu yapmadan yeni sp1 güncelleştirme sini alabilecekmiyim?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şuan demiyorum çoğu şeyi ayrıca bunu yapmadan yeni sp1 güncelleştirme sini alabilecekmiyim?

Güncellemeyi kendim manuel indirip kurduğunda rezerveye alıyor.

X86 (32bit)

X64 (64bit)

Windows 8.1 Industri Pro kullanan ve ikon çıkmayan arkadaşlar, güncellemeleri manuel indirip kursunlar.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar Windows 8,1 den 10 a yükseltiyorum şuanda. Fakat 10075 sürümünü indiriyor. son sürüme yüklemeyi yaptıktan sonra update yaparak mı geçecek?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar Windows 8,1 den 10 a yükseltiyorum şuanda. Fakat 10075 sürümünü indiriyor. son sürüme yüklemeyi yaptıktan sonra update yaparak mı geçecek?

Evet, şu an yayınlanan son yapı 10130.
Tabi sızdırılan 10136. yapıyı saymazsak :kıskıs:

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar acele etmeyin, daha 2 aya yakın var. :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt