Şu sp1 güncelleştirme sini yapabilseydim ben rezerve etcemde![]()
Uyumsuzluk olabilir çıkmadan bilemeyiz malesef.Ayrıca driver uyumsuzluğu olcakmı acaba win10 da

Ayrıca driver uyumsuzluğu olcakmı acaba win10 da

İşallah öyle oluro değil de nedense bana hala gelmedi ve 6-7 Haziran da son gün rezerve için
Pc için Windows 10'u test eden biri olarak driver (sürücü) uyumsuzluğu olmaz merak etme.
Test ettiğimizde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Hatta Ethernet, ses kartı, anakart gibi driverları da kendisi netten bulup indiriyor.
Orijinal home premium keyi var ama bu saten recovery temiz kurulum şuan binlerce program yüklü tekrar format atamamUyumsuzluk olabilir çıkmadan bilemeyiz malesef.
Sp1 barındıran sistemler var nette 4 gb civarı indir kur hem temiz kurulum yapmış olursun hemde güncellemeler içinde olur.
ancak lisans anahtarını kopyala yoksa lisans uçar
ürün kimliği değil hea lisans anahtarı.
.Evet Sp1 yüklü olması lazımBende orjinal windows 7 var. Tum güncellemeleri yaptıktan sonra mı bu çıkacak
Şu benim güncelleme sorunuma yardımcı olun bende geçicemEvet Sp1 yüklü olması lazım

ne sorunu var ki ?Şu benim güncelleme sorunuma yardımcı olun bende geçicem![]()
Şu sorunun aynısıne sorunu var ki ?
sayfadaki çözümler yardımcı olmadımı?Şu sorunun aynısı
Güncelleme Sorunu... - MaxiCep
Şuan demiyorum çoğu şeyi ayrıca bunu yapmadan yeni sp1 güncelleştirme sini alabilecekmiyim?sayfadaki çözümler yardımcı olmadımı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkede bir bakın isterseniz ayrıca şuanki sürümde donanım tanımama sorunları vardı öncekilerde yoktu, ilave güncelleme ile sorunları çözüldü dendi ben herhangibir sorunla karşılaşmamış olsamda ilk defa bu sürümde pc yi kapatırken ie ile ilgili bir hata veriyor. 1-2 gün daha bekleyin yeni sürüm yayınlanmak üzere hem üst üste 2 defa güncelleme yapmak zorunda kalmamış olursunuz.
Konuya yazdım domain cihazındayım şuanda görselleri göremiyorum hata kodunu diğer konudan ver bakalım.Şu sorunun aynısı
Güncelleme Sorunu... - MaxiCep
Şuan demiyorum çoğu şeyi ayrıca bunu yapmadan yeni sp1 güncelleştirme sini alabilecekmiyim?
Arkadaşlar Windows 8,1 den 10 a yükseltiyorum şuanda. Fakat 10075 sürümünü indiriyor. son sürüme yüklemeyi yaptıktan sonra update yaparak mı geçecek?

Peki neden ilk yüklemede 1075 i indiriyor?Evet, şu an yayınlanan son yapı 10130.
Tabi sızdırılan 10136. yapıyı saymazsak![]()
Peki neden ilk yüklemede 1075 i indiriyor?
Aynen bu neyin acelesi birde sorunları çıkacak daha bunlarınArkadaşlar acele etmeyin, daha 2 aya yakın var.![]()