Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim video kayıtlarım var 8.1 ile yaptıklarım ve ses kaydı da eğer,ki şimdi sorun varsa yazılımdandır .yere düşüp. Darbe de almadı..

thoak

thoak

Üye
Benim video kayıtlarım var 8.1 ile yaptıklarım ve ses kaydı da eğer,ki şimdi sorun varsa yazılımdandır .yere düşüp. Darbe de almadı..

Aynı şeyler benim başıma da geldi. Bende ses kaydı vs yapabiliyordum bir süre sonra kendi kendisine bozulmuştu. Bence bir sonraki yapıyı bekle eğer sorun devam ederse 8.1e geri dön sorun yine devam ederse çare teleservis, gönderip göndermemek sana kalmış ☺

mTalk'tan gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 640 alsam pişman olurmuyum şu an Lumia 520 kullanıyorum.Lte olanını almayı dusunuyorum.
LTE modelini alırsanız pişman olmazsınız.. Tabi bu konuda beklentileriniz de çok önemli..
Eğer büyük beklentiler içinde iseniz L 950 Modellerini bekleyin...
Takvimi ne zaman açsam 28 ekimi gösteriyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Bugün telefonu da sıfırladım ama hala aynı sorun devam ediyor :destere:
Bende de Başka bir günü gösteriyor idi..
Bugünü işaretledim ve kapatıp yeniden açtıktan sonra normalize oldu.
Bugünkü güncellemeden sonra da düzebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
cadde19

cadde19

Üye
Bugün gelir mi güncelleme beyler ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!

Video kayıt dener misin ses çıkacak mı diye

mTalk'tan gönderildi

çok kısık çıkıyor ses kaydıda sorunlu sanırım

Bazı windows telefonların problemi bu. Bildiğin üzere telefonda birden çok mikrofon var ve sanırım seninkisi arızalandı. Ama çok kısık çıkıyor dediğine göre yazılımsal da olabilir. O yüzden telefona 8.1 yazılımını tekrar kur. Problem devam ederse çözüm maalesef teleservis...

mTalk'tan gönderildi

Hangi mic o usta? Arka altta olan mı?

925te telefonun üstünde diye biliyorum. 930daki konumunu bilmiyorum

mTalk'tan gönderildi

Eğer ahizeden konuşmada normal gittiği halde, hoparlörden konuşmada ve video kaydında seste kısıklık varsa sorun alttaki mikrofonda değil.
Muhtemelen üstteki gürültü engelleyici mikrofon cortlamış veya önü tıkanmıştır :hmmm

stockton

Üye
Telefon (920) dün geceden beri cayır cayır yanıyor. Haliyle şarj da cortladı, benzer durumla karşılaşan var mı?

Acaba IP sürümden kaynaklanan veri aktarımı dolayısıyla mı bu ısınma oluyor? Gerçi öyle bir şey olsa net paketimizde farkederiz. Bilemedim, kafam karıştı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu pc için mi tel için mi? Yakınımda sadece xp varda
pc ye kurup telefonu bağlayıp test yapıyor, ancak ses testinde desibel yüksel olduğu için yapmayın diyorlardı bozulabilir falan, ama sizin tam sorun ne bilmiyorum ama bu programda istediğiniz test varsa deniyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada dün verdiğim Orange Polonya güncelleme listesinde Lumia 1520 ilk gruptaymış.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, serinaga, BLasTeaR ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: skynet
enessrsy

enessrsy

Üye
9. Yapı ile ara verdiğim TP sürümlerine yeni gelecek yapı ile döneceğim inşallah. Şubat ayına kadar beklenilmez resmi sürüm.
Bir de 920'yi açıp ön kamerayı ve sensörü temizleyebilir miyim sizce?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
9. Yapı ile ara verdiğim TP sürümlerine yeni gelecek yapı ile döneceğim inşallah. Şubat ayına kadar beklenilmez resmi sürüm.
Bir de 920'yi açıp ön kamerayı ve sensörü temizleyebilir miyim sizce?
yaparsın da içindeki vida kasa vidası ile aynı değil. Çok kuçuk bir vida var onun tornavidasını bulman lazım( birçok tornavida setinde yok o )

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eski Ekstralar+Bilgi ve yeni hali ile Geliştirilmiş Bilgi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şebeke+ güncellendi.
Yeni adı "Ağ hizmetleri" oldu ve Windows 10 Mobile arayüzüne geçti.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
Ağ hizmetleri olarak değişmiş

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

oguone

Üye
telefonum L 820 8.1 den w10 mobil 12. yapı güncelledim arama ve engelleme seçeneği yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonum L 820 8.1 den w10 mobil 12. yapı güncelledim arama ve engelleme seçeneği yok
Telefon ya da Mesajlaşma uygulamasından erişebilirsiniz. Açtıktan sonra ... 'ya basın görürsünüz.

Üst Alt