Tweet kaldırıldı şaka gibi![]()
Tweet duruyor ama Windowscentral haberi kaldırmış.Windows Central de sildi haberi![]()
Wmpoweruser: Update: Looks like the tweet has been deleted already (we hope no one’s getting fired)Tweet duruyor ama Windowscentral haberi kaldırmış.

Wmpoweruser: Update: Looks like the tweet has been deleted already (we hope no one’s getting fired)
![]()
Takvimi ne zaman açsam 28 ekimi gösteriyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Bugün telefonu da sıfırladım ama hala aynı sorun devam ediyor![]()
Parantez içindeki ifadeye güldüm:Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sende görünüyor ama tweet silineli bayağo oldu. Uygulamanın sorunuEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdilik hamburger menüden sadece "Takvim"i seçin sorun kalmıyor.Takvimi ne zaman açsam 28 ekimi gösteriyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Bugün telefonu da sıfırladım ama hala aynı sorun devam ediyor![]()
Evet yazılımsal merak etme 8.1 de yaptığım kayıtlar,ı biliyorum ..
Başlarken, Outlook Posta ve Outlook Takvim, Windows Alarmlar ve Saat güncellendi.
Alarmlara "Yalnızca titreşim" seçeneği eklenmiş.

Bu iki grup olayı bizim için de geçerli miydi?Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.
İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.
525???????Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.
İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.
Hangi mic o usta? Arka altta olan mı?Arkadaşlar yazılımsal deyip kestirip atmayın derim. Elimdeki telefonun video kaydı & hoparlör için olan mikrofonu 2 kez değişti bilginize...
mTalk'tan gönderildi
Hangi mic o usta? Arka altta olan mı?