Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Beyler telefonu sıfırladım (12. yapı kurulu) kurulum ekranının sonunda Neredeyse bitti... ekranına geldim ve orayı geçemedim yani ileri diyorum hiç tepki vermiyor
Kapatıp açtım soft reset attım ama değişen bir şey olmadı :sinir 8.1'e dönmeden bu sorunu halledebilir miyim ?
SD Card takılı mı? ve gerek dahili hafızada ve gerekse SD Cart içinde hafıza(Kapasite) yeterli mi?
Ayrıca, telefonu şarja koyun ve bir süre hiç bir şey yapmadan bekleyin..(En az 1 saat)
Sonra tekrar soft reset atarak deneyin..

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar çok garip bu durumla karşı karşıyayım :) L930'da gezinti çubuğu aktif :D galiba sorun tweak uygulamasından kaynaklanıyor. Biraz kurcalamak için yüklemiştim dün. Telefon bugün takıldı bi yerde. Soft reset attım, açılınca bildirim menüsünde gezinti çubuğu her zaman aktif falan yazıyordu. Ekranı alttan kaydırın yazıyordu. Yapmaz olaydım bi kaydırdım bi daha kapanmadı :D yardımcı olabilecek var mıdır acep :)
tweak uygulamasından sanal tuş ayarını deaktif ettikten sonra telefonu yeniden başlatmanız gerekiyor

skynet

Üye
SD Card takılı mı? ve gerek dahili hafızada ve gerekse SD Cart içinde hafıza(Kapasite) yeterli mi?
Ayrıca, telefonu şarja koyun ve bir süre hiç bir şey yapmadan bekleyin..(En az 1 saat)
Sonra tekrar soft reset atarak deneyin..
Evet sd kart takılıydı ama aynı işlemleri çıkartıp denedim yine fark eden bir şey olmadı şimdi tuş kombinasyonu ile tekrar sıfırladım bakalım yine aynısı olacak mı

dakamon

dakamon

Üye
Titreşim sıklığını biraz daha arttırsalar iyi olacak.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür böyle. Wi-fi den bağlanamıyorum pc bağlanıyor sıkıntı yok, ne yapabilirim ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.

İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.

İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.
Allahtan insider var, yoksa Şubata kadar ömür törpüsü...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'un yeni Windows 10 Mobile videosu:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

535 den de haber yok.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin bir şey fark ettim rasgele resim çektim evde bir dosya bilgilerine bakayım dedim bir testlik var daha sonra windows kamera ve proshot ile aynı yeri aynı ayarlar(çözünürlük, iso, deklanşör hızı, 16/9, parlaklığı, odağı, flash açık) ile çektiğimde windows kamera 1mb proshot 3.2mb civarında fark ve bu nedenden dolayı zom yapında çok az bir fark oluyor windows kamera biraz daha fazla bozuyor yazılım olarak Microsoft farklı yollara gitmiş galiba

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni yapıyla ilgili pek haber yok.
Bugün gelme ihtimali var mı?
Tabi bazı cihazlar için reset sorunu giderilmiş ise..

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

bu yapıları en iyi kullanan cihazlardan biri lumia 1520, açıkçası şuan rtm sürüm gibi. Ama güncelleme alacağı tarih bile belli değil. İyi tahminler de şubatı gösteriyor. Nasıl boyle oluyor neden boyle oluyor ben anlayamadım ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bu yapıları en iyi kullanan cihazlardan biri lumia 1520, açıkçası şuan rtm sürüm gibi. Ama güncelleme alacağı tarih bile belli değil. İyi tahminler de şubatı gösteriyor. Nasıl boyle oluyor neden boyle oluyor ben anlayamadım ?
Sıralama yapacak olursak, yaklaşık olarak en sorunsuz kullananlardan 1 nci sırada olması gerekenler L 640 modelleri ile L 535 gibi görünüyor,
Yani Microsoft logosunu taşıyanlar,
Bunlardan sonra ise 1520, 930 , 830 lar gelir her halde..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür böyle. Wi-fi den bağlanamıyorum pc bağlanıyor sıkıntı yok, ne yapabilirim ?
[/QUOTE]

Ağı silip yeniden bağlanmayı denedinizmi

Lumia 830 ile gönderildi

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Ağı silip yeniden bağlanmayı denedinizmi

Lumia 830 ile gönderildi[/QUOTE]
denedim maalesef olmadı

ishanemir

ishanemir

Üye
1520 de bu gün radyo dinlemek istedim sesi dışarıya vererek .ama nedense saati kurulmuş gibi belli 1 aradan sonra hep kapanıyor ..ne olabilir

thoak

thoak

Üye
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!

Video kayıt dener misin ses çıkacak mı diye

mTalk'tan gönderildi

thoak

thoak

Üye
çok kısık çıkıyor ses kaydıda sorunlu sanırım

Bazı windows telefonların problemi bu. Bildiğin üzere telefonda birden çok mikrofon var ve sanırım seninkisi arızalandı. Ama çok kısık çıkıyor dediğine göre yazılımsal da olabilir. O yüzden telefona 8.1 yazılımını tekrar kur. Problem devam ederse çözüm maalesef teleservis...

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt