Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Bakıyorumda bazı arkadaşlar en sorunsuz cihaz sıralaması yapmış arkadaşlar bu adamlar her çıkardığı cihaza sorunsuz vermeleri lazım hedefleri bu olmalı tabiki donanımın yeterliliği ile ilgili performans farkları olabilir performans derseniz anlarım ama sorun derseniz orada durun derim.

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!
Ben whatsap dan konuşuyorum mesela sesi dışarı verdiğimde karşı tarafı duyuyorum ama benim sesim gitmiyor L930.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben whatsap dan konuşuyorum mesela sesi dışarı verdiğimde karşı tarafı duyuyorum ama benim sesim gitmiyor L930.
Hoparlöre alınca sesim gitmiyor ayrıca video kaydı ve ses kaydı yaparken de çok kısık kaydediyor, inşallah yazılımsaldır

sahanemir

sahanemir

Üye
Hoparlöre alınca sesim gitmiyor ayrıca video kaydı ve ses kaydı yaparken de çok kısık kaydediyor, inşallah yazılımsaldır
Evet dışarıdan yapılan ses kaydı ,,olmasa da olur yani ses yok ☺ çok çok kısık enteresan.8.1 de gayet başarılıydı.

sahanemir

sahanemir

Üye
Evet yazılımsal merak etme 8.1 de yaptığım kayıtlar,ı biliyorum ..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Evet yazılımsal merak etme 8.1 de yaptığım kayıtlar,ı biliyorum ..
İnşallah öyledir kardeş servis vs uğraşamam bulsam mikrofonlarını kendim takacak kadar ustası olduk Lumia 800 den beri :)
İnşallah öyledir kardeş servis vs uğraşamam bulsam mikrofonlarını kendim takacak kadar ustası olduk Lumia 800 den beri :)
@papakudioflu abide de var 930 buralardaysa oda dener mi acaba genel mi bizemi özel !!!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Her cihaz için kusursuz olması lazım diyosunuzda bunu hala insiderdan dağıtılan sürümleri kullanarak diyorsunuz. Hele bir ota gelsin eleştirilerinizi ona gore yapın.

• Beğen
Tepkiler: ishanemir
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Geçmişe bakarak konuşulduğunda arkadaşların eleştirilerine katılmamak mümkün değil.
İleriye bakıldığında ise cihazların Windows 10 sistemine bağlı olarak senkronize çalışması sonucunda yapılabilecekleri hayal bile edemiyorum.
Burada önemli olan microsoft un sabrı daha fazla taşırmaması, küskünler topluluğunu fazla da çoğalmadan onları kazandıracak gelişmelere bir an önce geçmesi.
Önümüzdeki aylar bir çok şeyin ne olacağını, geleceği gösterecektir.. En geç ocak ayında her şey belli olur.
Herkes ona göre yoluna devam eder.
Temennimiz ise beklentilerimize cevap verilmesi. Bizler bu sistemi seviyoruz, ancakkk.. sisteminde bizi sevmesini beklemek, beklentilerimize karşılık verecek çalışmalar yapmasını görmek en doğal hakkımız.

ersncak42

Üye
ya bu microsoft edge hiç kullanılmıyor artık dokunmatik işlemiyor sanki sayfaların hiçbirini yüklemiyor napcaz

mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.

İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.

Adamlar koca amiral gemiyi unutmuş iyi mi ? :kop2:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

@papakudioflu abide de var 930 buralardaysa oda dener mi acaba genel mi bizemi özel !!!
Videoda ses kaydında sorun yok. Ama konuşurken hoparlörde denemedim hiç.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Mobile Build için bugün paylaşılacak bir haber yokmuş. :ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
System X

System X

Üye
windows 10 için tanıtım videoları yayınlanmaya başlamış. bu da gösteriyor ki bundan sonra büyük bir değişiklik olmayacak.yani şuanki kullandığınız sürümün daha az hatasız versiyonu ile finallendirecekler.işin aslı ben otg nin felan geleceğini sanmıyorum. ciddi anlamda değişiklik olacağını da düşünmüyorum.windows 10 mobilenin bariz kanayan yaraları varken mobil pazarda hedefleri tutturabilmesi gerçekten çok zor.daha da kötü bir durum varki üzerine koyarak gelişmiyor bu platform.windows 10 mobile bildiğin yap boz oldu.önce stabillik gitti sonra bir kısım geri geldi.bi kaç özellik dışında windows 10 mobile tarafında dişe dokunur değişiklikler yok. microsoft gerçekten bu işi bilmiyor.
bu arada lütfen arkadaşlar geribildirim yapın ve oy kullanın hem pcde hem mobilde.Türk olarak kullanıcı deneyimi noktasında biz daha yaratıcıyız ve daha analitik düşünebiliyoruz. bizim bu platforma yön vermemiz lazım. oy kullanın !

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.

İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.
Hocam 620 neden yok :)

volumezoom

volumezoom

Üye
Az önce Windows Central da gördüm windows 10 mobile hazır galiba

Bakarsınız 10 kasımda yayınlanır.

cadde19

cadde19

Üye
Pc için 10586 slow güncellemesi geldi ama hala mobilde tık yok
Lanet olsun Microsoft sana

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz de hazırız :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Profilinde Microsoft çalışanı olduğu yazıyor. Eğer gerçekse Windows 10 Mobile güncellemesinin tamamlandığını söylüyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Profilinde Microsoft çalışanı olduğu yazıyor. Eğer gerçekse Windows 10 Mobile güncellemesinin tamamlandığını söylüyor.
Tweet kaldırıldı şaka gibi :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce Windows Central da gördüm windows 10 mobile hazır galiba

Bakarsınız 10 kasımda yayınlanır.
Windows Central de sildi haberi :hmmm

Üst Alt