teşekkürler bütünleşik olacak sanırım bundan sonraTelefon ya da Mesajlaşma uygulamasından erişebilirsiniz. Açtıktan sonra ... 'ya basın görürsünüz.
Öyle de denebilir ama yine güncelleme alıyor, eskisi sadece Lumialaraydı. Şimdiki tüm Windows cihazları için.teşekkürler bütünleşik olacak sanırım bundan sonra
O bir hata. Her şeyim telefona kuruluydu. Bu yapıda orada telefon hafızası görünemediği için hepsi hafıza kartında gibi görünüyor.12. yapıda sıfırlama yaparsak varsayılan depolama yeri telefon hafızası olacak deniliyordu ama bende tekrar sd kart oldu sanırım
Yani depolamaya girdiğimde sadece sd kart görünüyor ve yüklediklerim oraya kuruluyor
Not: Cihazı sıfırladıktan sonra resmen coştu telefonSanki 8.1 kullanıyorum.
12 Kasım'da Xbox One için Windows 10 yayınlanacak. O güne bırakacaklarını zannetmiyorum.Bugün ses yok ama 12 si perşembe günü bişeyler olacak gibi.
Gelmesi lazım ki yeni yapıların önü açılsın.@papakudioflu
Yani bugün gelebilir o zaman.
En azından ihtimal var değil mi?

Listenin en altına in, Arama kısmına boşluk bırak sonra uygulama listesinde boş bir yere tıklaBunlar hep kıyamet alametleri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Denedim olduListenin en altına in, Arama kısmına boşluk bırak sonra uygulama listesinde boş bir yere tıkla![]()

8.1de de yok mu bu zaten? ("mağazada ara" özelliği)Bunlar hep kıyamet alametleri
aynen 8.1 de var bu zaten eski bir özellik, 8.1 veya windows 10 mobile da şu var bir şey yazınca mağazada ara özelliği çıkıyor burada direk seçenek olarak sunulmuş8.1de de yok mu bu zaten? ("mağazada ara" özelliği)
Şu tp sürümlerde en nefret ettiğim bu sıkıntı zaten.kitaplığımdan tüm uygulamaları açmak istediğimde uzun süre beklememe rağmen açılmıyor. hata hata hata....
Şuan da var zaten bu?Bunlar hep kıyamet alametleri