Benim video kayıtlarım var 8.1 ile yaptıklarım ve ses kaydı da eğer,ki şimdi sorun varsa yazılımdandır .yere düşüp. Darbe de almadı..
LTE modelini alırsanız pişman olmazsınız.. Tabi bu konuda beklentileriniz de çok önemli..Lumia 640 alsam pişman olurmuyum şu an Lumia 520 kullanıyorum.Lte olanını almayı dusunuyorum.
Bende de Başka bir günü gösteriyor idi..Takvimi ne zaman açsam 28 ekimi gösteriyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Bugün telefonu da sıfırladım ama hala aynı sorun devam ediyor![]()
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!
Video kayıt dener misin ses çıkacak mı diye
mTalk'tan gönderildi
çok kısık çıkıyor ses kaydıda sorunlu sanırım
Bazı windows telefonların problemi bu. Bildiğin üzere telefonda birden çok mikrofon var ve sanırım seninkisi arızalandı. Ama çok kısık çıkıyor dediğine göre yazılımsal da olabilir. O yüzden telefona 8.1 yazılımını tekrar kur. Problem devam ederse çözüm maalesef teleservis...
mTalk'tan gönderildi
Hangi mic o usta? Arka altta olan mı?
925te telefonun üstünde diye biliyorum. 930daki konumunu bilmiyorum
mTalk'tan gönderildi

Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!
Bu pc için mi tel için mi? Yakınımda sadece xp varda
pc ye kurup telefonu bağlayıp test yapıyor, ancak ses testinde desibel yüksel olduğu için yapmayın diyorlardı bozulabilir falan, ama sizin tam sorun ne bilmiyorum ama bu programda istediğiniz test varsa deniyebilirsinizBu pc için mi tel için mi? Yakınımda sadece xp varda
Hocam olmayan modeller acaba orada satılmadığı için mi yoklar ?Bu arada dün verdiğim Orange Polonya güncelleme listesinde Lumia 1520 ilk gruptaymış.
Doğal olarak firma çıkışlı olmayan modele güncelleme veremez.Hocam olmayan modeller acaba orada satılmadığı için mi yoklar ?
yaparsın da içindeki vida kasa vidası ile aynı değil. Çok kuçuk bir vida var onun tornavidasını bulman lazım( birçok tornavida setinde yok o )9. Yapı ile ara verdiğim TP sürümlerine yeni gelecek yapı ile döneceğim inşallah. Şubat ayına kadar beklenilmez resmi sürüm.
Bir de 920'yi açıp ön kamerayı ve sensörü temizleyebilir miyim sizce?
9. Yapı ile ara verdiğim TP sürümlerine yeni gelecek yapı ile döneceğim inşallah. Şubat ayına kadar beklenilmez resmi sürüm.
Bir de 920'yi açıp ön kamerayı ve sensörü temizleyebilir miyim sizce?
Telefon ya da Mesajlaşma uygulamasından erişebilirsiniz. Açtıktan sonra ... 'ya basın görürsünüz.telefonum L 820 8.1 den w10 mobil 12. yapı güncelledim arama ve engelleme seçeneği yok