Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hadi bakalım eve gidince yüklerim,belli olan herhangi bir yenilik falan var mı acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mobil için yenilik yok. Muhtemelen PC ile aynı sürümde olması için.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Konsept :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, flutewoddy, KırmızıBeyaz60 ve 3 diğerleri
ademoz05

ademoz05

Üye

PC için dolu şey anlatmış ama, mobile için hiçbir yenilik veya değişiklik yok sanırım.

Zaten 5 dakikada indi güncelleme :D

alaca61

Üye
zaten 65MB mış wifi bile istemedi. Ama klavye çok geç açılıyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye

PC için dolu şey anlatmış ama, mobile için hiçbir yenilik veya değişiklik yok sanırım.

Zaten 5 dakikada indi güncelleme :D
pc için bir dolu şey yazmış ama onun 2 katıda sorun yazmış bi önceki yapıda bu kadar sorun olduğunu yazmamışlardı şuan benim pc günce 3 öğün kendi kendine restart yapıyor olmadık zamanlarda sinir ediyor bol bol.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben ms nin kobayı olmak istemiyorum artık
pc dende kaldırdım insider sürümünü

alaca61

Üye
ayarlar tekrar Türkçe olmuş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
14295.1005 Slow için yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Son 2 yapıdan beri lumia 535 telefonumda yeşil kamera problemi var. Bu günkü yapıda da bir düzelme olmadı. Sizce sıfırlama yapsam düzelir mi? Son çcare olarak redstone'yi bırakmayı düşünüyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende yine aynı İngilizce kalan yerler var
benim yeğene yüklemiştim l830 unu. telefon bendeydi 3 gündür işin komiği 1 saat önce verdim teli ondada İngilizce hiç yok % deye vursak ne kadarı Türkçe olmuştur? wdrt ile win 10a dönecekti uğraşmasın 8.1 den başlıyacak sanırım.

serinaga

serinaga

Üye
zaten 65MB mış wifi bile istemedi. Ama klavye çok geç açılıyor

İnsider 10586.xxx'den tekrar Redstone'ye geçiyorum, pek 65 Mb. gibi durmuyor bende, epeyce büyük bir dosya indiriyor, bakalım nasıl olacak bu defa L1520 ...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İnsider 10586.xxx'den tekrar Redstone'ye geçiyorum, pek 65 Mb. gibi durmuyor bende, epeyce büyük bir dosya indiriyor, bakalım nasıl olacak bu defa L1520 ...
yapı 10583 dan geçerseniz 65mb olmaz tabi ki büyük olacak. 65 mb olan rs yapının üzerine gelen. rs den sonra onuda yükleme ihtimaliniz var bence.

alaca61

Üye
ama edge çok yavaşlamış bayağı uğraştıryor birde yorum yazarken klawye bazen açmıyor bazende geç acıyor onun haricinde pek sorun yok gibi, bir mağazadaki yüklenmeyi bekleyen uygulamalar hala bekliyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.242 toplu güncelleştirme değerlendiriliyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Krnl386

Üst Alt