sırf numaraları aynı olsun diye güncelleme mi verdiler şimdi?Mobil için yenilik yok. Muhtemelen PC ile aynı sürümde olması için.

Umarım öyle değildir, resmen saçmalık olur.sırf numaraları aynı olsun diye güncelleme mi verdiler şimdi?![]()
pc için bir dolu şey yazmış ama onun 2 katıda sorun yazmış bi önceki yapıda bu kadar sorun olduğunu yazmamışlardı şuan benim pc günce 3 öğün kendi kendine restart yapıyor olmadık zamanlarda sinir ediyor bol bol.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PC için dolu şey anlatmış ama, mobile için hiçbir yenilik veya değişiklik yok sanırım.
Zaten 5 dakikada indi güncelleme![]()
14295.1005 Slow için yayınlandı.
komple Türkçemi olmuş? normal sürüme dönecektim çünkü.ayarlar tekrar Türkçe olmuş
Bende yine aynı İngilizce kalan yerler varkomple Türkçemi olmuş? normal sürüme dönecektim çünkü.
benim yeğene yüklemiştim l830 unu. telefon bendeydi 3 gündür işin komiği 1 saat önce verdim teli ondada İngilizce hiç yok % deye vursak ne kadarı Türkçe olmuştur? wdrt ile win 10a dönecekti uğraşmasın 8.1 den başlıyacak sanırım.Bende yine aynı İngilizce kalan yerler var
zaten 65MB mış wifi bile istemedi. Ama klavye çok geç açılıyor
yapı 10583 dan geçerseniz 65mb olmaz tabi ki büyük olacak. 65 mb olan rs yapının üzerine gelen. rs den sonra onuda yükleme ihtimaliniz var bence.İnsider 10586.xxx'den tekrar Redstone'ye geçiyorum, pek 65 Mb. gibi durmuyor bende, epeyce büyük bir dosya indiriyor, bakalım nasıl olacak bu defa L1520 ...