Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
1. nesil cihazlar ( lumia 820,920 Vs. ) için son sürüm numarası nedir? lumia 820 kullanıyorum sürüm 1511 is sürüm 10.0.10586.218 üretici yazılım düzeltme 3051. 50009.1451.1004. birde bu cihazlara başka güncelleme gelecek mi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
1. nesil cihazlar ( lumia 820,920 Vs. ) için son sürüm numarası nedir? lumia 820 kullanıyorum sürüm 1511 is sürüm 10.0.10586.218 üretici yazılım düzeltme 3051. 50009.1451.1004. birde bu cihazlara başka güncelleme gelecek mi
kullandığınız son sürüm sizin mesajın bir üsttünde ki mesaj gelecek aday sürüm.

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Edge Mobile için yeni bir menü tasarımı test ediliyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Edge Mobile için yeni bir menü tasarımı test ediliyor.
Son yapılarda birden fazla sekmede artık sayfa yenilenmeden gezilebiliyor. Şu sekme görünümü kart görünümlü olsa veya değişse fena olmaz.

• Beğen
Tepkiler: serinaga

onursarii

Üye
10586'ya şu klavye indirmeleri için bi fix yayınlasalar iyi olacak. Şu bahsedilen yeni yapıda bu olur herhalde.

skynet

Üye
Office uygulamaları ve Windows kamera güncellendi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
serinaga

serinaga

Üye
Evet Arkadaşlar dün gece yine dayanamadım ve 8.1'den geçişle, 3-5 gün kullandığım insider 10586.xxx son sürümden 14328.1000 Redstone sürümüne tekrar gelmiş bulunmaktayım. Şimdilik herşey gayet iyi, ısıma yok, kafayı yeme yok (L1520). Umarım böyle devam eder ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet Arkadaşlar dün gece yine dayanamadım ve 8.1'den geçişle, 3-5 gün kullandığım insider 10586.xxx son sürümden 14328.1000 Redstone sürümüne tekrar gelmiş bulunmaktayım. Şimdilik herşey gayet iyi, ısıma yok, kafayı yeme yok (L1520). Umarım böyle devam eder ...
Günaydın, bende bu son sürümü kullanıyorum gayet memnunum bir sorunla karşılaşmadım henüz.(1520)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bakalım bu sefer hangi sorunu çözemeyecekler :D
Sorun değilde sistemde genel bi yavaşlık var. Çoğu zaman geç tepki veriyor. Uygulamalarda olsa optimizasyon yok ondan diyeceğim ama sistemin kendiside öyle. 3 gündür 8.1 kullanıyorum şu sorunsuzluğu özlemişim. Evden çıkarken şarj 3 saat gidebilecekmi, birine fotoğraf gösterirken galeri çökecekmi, internette gezerken telefon reset atıp beni delirtecekmi diye düşünmüyorum artık.

skynet

Üye
Kamerayı her açtığımda menü simgeler karman çorman birbirine giriyor bir kaç saniye bu sorunu yaşayan var mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Takvim(17.6868.40532.0 > 17.6868.40582.0) güncellendi

ekoks20

ekoks20

Üye
1. nesil cihazlar için güncelleme haberleri başka bir başlık altında konuşulsa güzel olurdu. her güncellemede benim cihaza olur mu demekten yoruldum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son yapılarda birden fazla sekmede artık sayfa yenilenmeden gezilebiliyor. Şu sekme görünümü kart görünümlü olsa veya değişse fena olmaz.
ben uzunzamandır sayfa yeniden yükleme olayı ile karşılaşmadım. Sanırım donanım sınırları ile alakalı.

Mobil yapıların birinden masaüstü ile aynı şekilde çalışıyordu, sekmeler falan aynı PC gibiydi. Öyle olsa keşke.
aslında o olay tam olarak manuel dpi ayarı ile ilgiliydi. 5" den büyük ekranlı cihazlarda Edge tablet görünümüne geçiyordu ama kaldırdılar.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
ben uzunzamandır sayfa yeniden yükleme olayı ile karşılaşmadım. Sanırım donanım sınırları ile alakalı.

aslında o olay tam olarak manuel dpi ayarı ile ilgiliydi. 5" den büyük ekranlı cihazlarda Edge tablet görünümüne geçiyordu ama kaldırdılar.
Geri verseler keşke, Lumia 1520 de o modda çok rahat kullanılır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: dark_13 ve KırmızıBeyaz60

alaca61

Üye

Üst Alt