Bakalım bu sefer hangi sorunu çözemeyecekler10586.242 toplu güncelleştirme değerlendiriliyor.

kullandığınız son sürüm sizin mesajın bir üsttünde ki mesaj gelecek aday sürüm.1. nesil cihazlar ( lumia 820,920 Vs. ) için son sürüm numarası nedir? lumia 820 kullanıyorum sürüm 1511 is sürüm 10.0.10586.218 üretici yazılım düzeltme 3051. 50009.1451.1004. birde bu cihazlara başka güncelleme gelecek mi
@Sensation Hocam bu güncelleme tam sürüm güncellemesi oluyor değil mi ..?10586.242 toplu güncelleştirme değerlendiriliyor.
Evet.@Sensation Hocam bu güncelleme tam sürüm güncellemesi oluyor değil mi ..?
Son yapılarda birden fazla sekmede artık sayfa yenilenmeden gezilebiliyor. Şu sekme görünümü kart görünümlü olsa veya değişse fena olmaz.Microsoft Edge Mobile için yeni bir menü tasarımı test ediliyor.
Mobil yapıların birinden masaüstü ile aynı şekilde çalışıyordu, sekmeler falan aynı PC gibiydi. Öyle olsa keşke.Microsoft Edge Mobile için yeni bir menü tasarımı test ediliyor.
Günaydın, bende bu son sürümü kullanıyorum gayet memnunum bir sorunla karşılaşmadım henüz.(1520)Evet Arkadaşlar dün gece yine dayanamadım ve 8.1'den geçişle, 3-5 gün kullandığım insider 10586.xxx son sürümden 14328.1000 Redstone sürümüne tekrar gelmiş bulunmaktayım. Şimdilik herşey gayet iyi, ısıma yok, kafayı yeme yok (L1520). Umarım böyle devam eder ...
Sorun değilde sistemde genel bi yavaşlık var. Çoğu zaman geç tepki veriyor. Uygulamalarda olsa optimizasyon yok ondan diyeceğim ama sistemin kendiside öyle. 3 gündür 8.1 kullanıyorum şu sorunsuzluğu özlemişim. Evden çıkarken şarj 3 saat gidebilecekmi, birine fotoğraf gösterirken galeri çökecekmi, internette gezerken telefon reset atıp beni delirtecekmi diye düşünmüyorum artık.Bakalım bu sefer hangi sorunu çözemeyecekler![]()
ben uzunzamandır sayfa yeniden yükleme olayı ile karşılaşmadım. Sanırım donanım sınırları ile alakalı.Son yapılarda birden fazla sekmede artık sayfa yenilenmeden gezilebiliyor. Şu sekme görünümü kart görünümlü olsa veya değişse fena olmaz.
aslında o olay tam olarak manuel dpi ayarı ile ilgiliydi. 5" den büyük ekranlı cihazlarda Edge tablet görünümüne geçiyordu ama kaldırdılar.Mobil yapıların birinden masaüstü ile aynı şekilde çalışıyordu, sekmeler falan aynı PC gibiydi. Öyle olsa keşke.
Geri verseler keşke, Lumia 1520 de o modda çok rahat kullanılır.ben uzunzamandır sayfa yeniden yükleme olayı ile karşılaşmadım. Sanırım donanım sınırları ile alakalı.
aslında o olay tam olarak manuel dpi ayarı ile ilgiliydi. 5" den büyük ekranlı cihazlarda Edge tablet görünümüne geçiyordu ama kaldırdılar.
Microsoft Edge Mobil için yeni bir menu tasarımı üzerinde çalışıyor. Muhtemelen yeni tasarımla birlikte daha kullanışlı olarak sunulur.Geri verseler keşke, Lumia 1520 de o modda çok rahat kullanılır.
biraz da hızını artırsalar daha da iyi olacakMicrosoft Edge Mobil için yeni bir menu tasarımı üzerinde çalışıyor. Muhtemelen yeni tasarımla birlikte daha kullanışlı olarak sunulur.