Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
ya varya bütün yapıları yayınlanır yayınlanmaz yüklemiştim şimdi yeni yapı gelmiş haberim yok heyecen falanda kalmadı artık,zaten ''sat kurtul'' :ehe durumlarındayım..

serinaga

serinaga

Üye
Ben bir süre daha beklemede kalacağım, ısınma, kafayı yeme sorunları düzelmişse yüklemeyi düşünüyorum, şuan sadece takipteyim ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bir süre daha beklemede kalacağım, ısınma, kafayı yeme sorunları düzelmişse yüklemeyi düşünüyorum, şuan sadece takipteyim ...
Bu yapıda bende şu ana kadar ısınma yada aşırı pil tüketimi ve de uygulamaların çift yüklenmesi veya girilememesi gibi bir durum oluşmadı.
Here uygulamaları,radyo gitti,ayarların çoğu yeri ingilizce.
Kullanımı kısıtlayan bir durum yok yani rahatlıkla yüklenebilir bence.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bu yapıda bende şu ana kadar ısınma yada aşırı pil tüketimi ve de uygulamaların çift yüklenmesi veya girilememesi gibi bir durum oluşmadı.
Here uygulamaları,radyo gitti,ayarların çoğu yeri ingilizce.
Kullanımı kısıtlayan bir durum yok yani rahatlıkla yüklenebilir bence.
bunu bekliyordum yüklüyorum.
Not: yeğene l830 aldırdım 2. el de 2-3 gün deneyeyim sıkıntı var mı yok mu bakalım diye el koydum telefona.:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14327 ile mesajlaşma uygulamasında sola çekerek mesajları silme gelmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, dark_13, KırmızıBeyaz60 ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Gelmedi radyo
950 XL de Windows hello da Açılırken Hello Hasan diye açıyordu Merhaba yazıyor. (bir önceki yapıda hello çalışmıyormuştu).
Ayarlardan kilit ekranında kamerayı devredışı bıraktığımda kilit ekranında ki kamera butonuna bastığımda ekran bu şekilde oluyor Not: normal kamera tuşu kilitli oluyor.

İşte tamda bundan bahsediyorum bu tarz ekran karışmaları Edge de de çok fazla oluyor. PDF görüntülerkende. Allahım nasıl bir işletim sistemi bu.
Bu tarz şeyleri w10 ile getiriyorsun outlook uygulamasına ama mesajlaşma uygulamasına sonra geliyor. Zor olmasa gerek w10 da getirmek :) sonraya bırakmak komik biraz :) bambaşka yeniliklerde artık w11 e kalır.

skynet

Üye
Bu parlaklık ayarında ki yüzde barı sadece resmi win10 alanlar için mi var ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Outlook uygulamasında epeydir vardı.
MESAJLAR Uygulaması için, İstenmeyen veya silinmesi gereken mesajlar için kolaylık olmuş

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
afwerker

afwerker

Üye
İşte tamda bundan bahsediyorum bu tarz ekran karışmaları Edge de de çok fazla oluyor. PDF görüntülerkende. Allahım nasıl bir işletim sistemi bu.

Bu tarz şeyleri w10 ile getiriyorsun outlook uygulamasına ama mesajlaşma uygulamasına sonra geliyor. Zor olmasa gerek w10 da getirmek :) sonraya bırakmak komik biraz :) bambaşka yeniliklerde artık w11 e kalır.
dostum sonuçta insider surumu ama kararlı daha dun geçtim insidere kararlıda hiç sorun yaşamadım boyle

dostum sonuçta insider surumu ama kararlı daha dun geçtim insidere kararlıda hiç sorun yaşamadım boyle

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Garip ama her gün yeni bir şeylerin sisteme eklendiği haberi geliyor. Geçte olsa sistem gelişiyor sanırım:)

braayn

braayn

Üye
belki bug!! değildir belki başlangıç ekranı için arama özelliği eklenecektir o çalışmadan kalan bir kırıntı yada sızıntıdır. sonuçta başlangıç ekranına eklenebilecek uygulama ayısında bir sınırlama olduğunu ben bilmiyorum. kısıtlı uyguama eklememe rağmen ben bile bazen neredeydi bu dediğim oluyor nadiren kullandığım bir uygulama için.
valla helal olsun bal gibi bugu bile olumlu bir sonuçmuş gibi çıkardın :) Bug işte ne olacak MS'nin saçmalıkları :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
belki bug!! değildir belki başlangıç ekranı için arama özelliği eklenecektir o çalışmadan kalan bir kırıntı yada sızıntıdır. sonuçta başlangıç ekranına eklenebilecek uygulama ayısında bir sınırlama olduğunu ben bilmiyorum. kısıtlı uyguama eklememe rağmen ben bile bazen neredeydi bu dediğim oluyor nadiren kullandığım bir uygulama için.

valla helal olsun bal gibi bugu bile olumlu bir sonuçmuş gibi çıkardın :) Bug işte ne olacak MS'nin saçmalıkları :)

Pollyana detected! :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu durumla karşılaşan oldu mu hiç?
her gün neredeyse bir defa oluyor, bu sorun ana ekrandan tüm uygulama listesine geçtiğinizde yanlışlıkla mı artık nasıl oluyor bazen o kısımda klavye açılıyor aniden ve çok hızlı bir şekilde tekrar ana ekrana gelirseniz klavye halen açık şekilde gözüküyor menü tuşuna basınca anında düzeliyor bende bu şekilde başıma geliyor ve bu sorun bayadır var 1-2 yapı öncesinde falan olan bir sorun değil

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft kilit ekranı zengin bildirimleri patentledi.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Krnl386, n000k ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, kilit ekranı bildirimleri için "zengin bildirimler" diye bir özellik geliştirmiş ve patentini de almış.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, KırmızıBeyaz60, flutewoddy ve 3 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Windows 12 de görürüz sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
mp2934

mp2934

Üye
hotspot 2.0 desteği gelmedi değil mi?

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın konuyla pek alakası yok fakat benim lumia 925 10586'nın son sürümü yüklüyken birden kapandı ve açılmıyor. Soft reset wdrt hepsini denedim fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor. İronik bir şekilde cihazı 24.04.2014 te almıştım ve daha 3 gün olması lazım normalde fakat imei'den sorguladığımda garanti dışında yazıyor. Sistemde bir sorun mu var yoksa cihaz garanti dışı mıdır?

Üst Alt