Bu yapıda bende şu ana kadar ısınma yada aşırı pil tüketimi ve de uygulamaların çift yüklenmesi veya girilememesi gibi bir durum oluşmadı.Ben bir süre daha beklemede kalacağım, ısınma, kafayı yeme sorunları düzelmişse yüklemeyi düşünüyorum, şuan sadece takipteyim ...
bunu bekliyordum yüklüyorum.Bu yapıda bende şu ana kadar ısınma yada aşırı pil tüketimi ve de uygulamaların çift yüklenmesi veya girilememesi gibi bir durum oluşmadı.
Here uygulamaları,radyo gitti,ayarların çoğu yeri ingilizce.
Kullanımı kısıtlayan bir durum yok yani rahatlıkla yüklenebilir bence.

Gelmedi radyo
950 XL de Windows hello da Açılırken Hello Hasan diye açıyordu Merhaba yazıyor. (bir önceki yapıda hello çalışmıyormuştu).
Ayarlardan kilit ekranında kamerayı devredışı bıraktığımda kilit ekranında ki kamera butonuna bastığımda ekran bu şekilde oluyor Not: normal kamera tuşu kilitli oluyor.
Bu tarz şeyleri w10 ile getiriyorsun outlook uygulamasına ama mesajlaşma uygulamasına sonra geliyor. Zor olmasa gerek w10 da getirmekYapı 14327 ile mesajlaşma uygulamasında sola çekerek mesajları silme gelmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonraya bırakmak komik biraz
bambaşka yeniliklerde artık w11 e kalır.Outlook uygulamasında epeydir vardı.Yapı 14327 ile mesajlaşma uygulamasında sola çekerek mesajları silme gelmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece Windows 10 ile satışa çıkanlarda var. Aynı şekilde arama kaydı da.Bu parlaklık ayarında ki yüzde barı sadece resmi win10 alanlar için mi var ?
dostum sonuçta insider surumu ama kararlı daha dun geçtim insidere kararlıda hiç sorun yaşamadım boyleİşte tamda bundan bahsediyorum bu tarz ekran karışmaları Edge de de çok fazla oluyor. PDF görüntülerkende. Allahım nasıl bir işletim sistemi bu.
Bu tarz şeyleri w10 ile getiriyorsun outlook uygulamasına ama mesajlaşma uygulamasına sonra geliyor. Zor olmasa gerek w10 da getirmeksonraya bırakmak komik biraz
bambaşka yeniliklerde artık w11 e kalır.
dostum sonuçta insider surumu ama kararlı daha dun geçtim insidere kararlıda hiç sorun yaşamadım boyleİşte tamda bundan bahsediyorum bu tarz ekran karışmaları Edge de de çok fazla oluyor. PDF görüntülerkende. Allahım nasıl bir işletim sistemi bu.
Bu tarz şeyleri w10 ile getiriyorsun outlook uygulamasına ama mesajlaşma uygulamasına sonra geliyor. Zor olmasa gerek w10 da getirmeksonraya bırakmak komik biraz
bambaşka yeniliklerde artık w11 e kalır.
valla helal olsun bal gibi bugu bile olumlu bir sonuçmuş gibi çıkardınbelki bug!! değildir belki başlangıç ekranı için arama özelliği eklenecektir o çalışmadan kalan bir kırıntı yada sızıntıdır. sonuçta başlangıç ekranına eklenebilecek uygulama ayısında bir sınırlama olduğunu ben bilmiyorum. kısıtlı uyguama eklememe rağmen ben bile bazen neredeydi bu dediğim oluyor nadiren kullandığım bir uygulama için.
Bug işte ne olacak MS'nin saçmalıkları 
belki bug!! değildir belki başlangıç ekranı için arama özelliği eklenecektir o çalışmadan kalan bir kırıntı yada sızıntıdır. sonuçta başlangıç ekranına eklenebilecek uygulama ayısında bir sınırlama olduğunu ben bilmiyorum. kısıtlı uyguama eklememe rağmen ben bile bazen neredeydi bu dediğim oluyor nadiren kullandığım bir uygulama için.
valla helal olsun bal gibi bugu bile olumlu bir sonuçmuş gibi çıkardınBug işte ne olacak MS'nin saçmalıkları
![]()

her gün neredeyse bir defa oluyor, bu sorun ana ekrandan tüm uygulama listesine geçtiğinizde yanlışlıkla mı artık nasıl oluyor bazen o kısımda klavye açılıyor aniden ve çok hızlı bir şekilde tekrar ana ekrana gelirseniz klavye halen açık şekilde gözüküyor menü tuşuna basınca anında düzeliyor bende bu şekilde başıma geliyor ve bu sorun bayadır var 1-2 yapı öncesinde falan olan bir sorun değilBu durumla karşılaşan oldu mu hiç?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız