Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

lumiacı

Üye
Bu hotspot 2.0 nedir?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın konuyla pek alakası yok fakat benim lumia 925 10586'nın son sürümü yüklüyken birden kapandı ve açılmıyor. Soft reset wdrt hepsini denedim fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor. İronik bir şekilde cihazı 24.04.2014 te almıştım ve daha 3 gün olması lazım normalde fakat imei'den sorguladığımda garanti dışında yazıyor. Sistemde bir sorun mu var yoksa cihaz garanti dışı mıdır?
maalesef buna benzer durum benim l925 de başıma geldi. telefon kapandı ne yapsam geri gelmiyor şarja takıyorum vs olmuyor. pilide çıkmadığı için attım kenara bekledim 1,5 gün pili bittiğiden emin olmak için sonra taktım şarza açıldı.:D

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
maalesef buna benzer durum benim l925 de başıma geldi. telefon kapandı ne yapsam geri gelmiyor şarja takıyorum vs olmuyor. pilide çıkmadığı için attım kenara bekledim 1,5 gün pili bittiğiden emin olmak için sonra taktım şarza açıldı.:D
Hocam sabah açıldı açıldı yoksa gönderiyorum garantiye fazla zaman yok :D

seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam ben ilk defa kullanıyorum lumia 930 aldım güncellemeyi yaptım fakat yarısı türkçe yarısı ingilizce oldu ayarlar özellikle sebebi nedir ?

skynet

Üye
Mağaza güncellendi.

alaca61

Üye
braayn

braayn

Üye
Microsoft, kilit ekranı bildirimleri için "zengin bildirimler" diye bir özellik geliştirmiş ve patentini de almış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alsın patenti diğer ekosistemlere önce getirin yada pardon onlarda daha iyisini versin bizede betasını .

seco_can_can

seco_can_can

Üye
8.1 e dönüp tekrardan yükseltme danışmanı ile yükledim tam türkçe oldu Insider sürüm ne zaman tam türkçe oluyor acaba bilginiz var mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: seco_can_can
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için Yapı 14328 yayınlandı

alaca61

Üye