Sensation
Emekli Yönetici
Windows 10 ilerisi yokWindows 12 de görürüz sanırım![]()
Windows hizmet oldu.Son yapıda var.hotspot 2.0 desteği gelmedi değil mi?
Windows 10 ilerisi yokWindows 12 de görürüz sanırım![]()
Windows hizmet oldu.Son yapıda var.hotspot 2.0 desteği gelmedi değil mi?
açmak için herhangi bir ayar var mı yoksa otomatik miWindows 10 ilerisi yokWindows hizmet oldu.
Son yapıda var.
Wi-Fi ayarlarından Yönete girin ordan açacaksınız.açmak için herhangi bir ayar var mı yoksa otomatik mi
Hocam bir sorum var. Lumia 930 ne zamana kadar güncelleme alır?Windows 10 ilerisi yokWindows hizmet oldu.
Son yapıda var.
Bilemem, bir şey dersem tahminden öteye geçmez.Hocam bir sorum var. Lumia 930 ne zamana kadar güncelleme alır?
maalesef buna benzer durum benim l925 de başıma geldi. telefon kapandı ne yapsam geri gelmiyor şarja takıyorum vs olmuyor. pilide çıkmadığı için attım kenara bekledim 1,5 gün pili bittiğiden emin olmak için sonra taktım şarza açıldı.arkadaşlar kusura bakmayın konuyla pek alakası yok fakat benim lumia 925 10586'nın son sürümü yüklüyken birden kapandı ve açılmıyor. Soft reset wdrt hepsini denedim fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor. İronik bir şekilde cihazı 24.04.2014 te almıştım ve daha 3 gün olması lazım normalde fakat imei'den sorguladığımda garanti dışında yazıyor. Sistemde bir sorun mu var yoksa cihaz garanti dışı mıdır?

Hocam sabah açıldı açıldı yoksa gönderiyorum garantiye fazla zaman yokmaalesef buna benzer durum benim l925 de başıma geldi. telefon kapandı ne yapsam geri gelmiyor şarja takıyorum vs olmuyor. pilide çıkmadığı için attım kenara bekledim 1,5 gün pili bittiğiden emin olmak için sonra taktım şarza açıldı.![]()

telefonu açtım. Kapadım düzeldi. Gunhını almışım adamların.bende yükledim buseferde elfenerini kadırmışlar
Insider sürümü kullanıyorsunuz o yüzden.hocam ben ilk defa kullanıyorum lumia 930 aldım güncellemeyi yaptım fakat yarısı türkçe yarısı ingilizce oldu ayarlar özellikle sebebi nedir ?
Sürüm ne oldu?Mağaza güncellendi.
alsın patenti diğer ekosistemlere önce getirin yada pardon onlarda daha iyisini versin bizede betasını .Microsoft, kilit ekranı bildirimleri için "zengin bildirimler" diye bir özellik geliştirmiş ve patentini de almış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tam sürüme yakın zamanda ya da tam sürümde.8.1 e dönüp tekrardan yükseltme danışmanı ile yükledim tam türkçe oldu Insider sürüm ne zaman tam türkçe oluyor acaba bilginiz var mı ?
Sürüm 11602.1.22.0Insider sürümü kullanıyorsunuz o yüzden.
Sürüm ne oldu?
Telefon için de yayınlandıPc için Yapı 14328 yayınlandı
telefon için de güncellemegeldi 10.0.14328.1000Telefon için de yayınlandı