Eskisi gibi yavaş gelişmiyor en azından. Ama hala daha zamana ihtiyacı var. Önceden dediğim gibi 2017'de rayına oturur.Microsofta onca laf dedik.. Ama bu sistem gelişirse ben yeni windows alırım
Gelmedi radyo
950 XL de Windows hello da Açılırken Hello Hasan diye açıyordu Merhaba yazıyor. (bir önceki yapıda hello çalışmıyormuştu).
Ayarlardan kilit ekranında kamerayı devredışı bıraktığımda kilit ekranında ki kamera butonuna bastığımda ekran bu şekilde oluyor Not: normal kamera tuşu kilitli oluyor.
Kilit tuşuna bastığımda kilit ekranında gelen kameraya tıklamamla bu şekilde oldu. ayarlardan kilit ekranında kameraya izin verdiğimde sorun olmuyor ama izin verme dediğimde böyle bişey oluyor. o yüzden tekrar kararlı sürüme dönüş yaptımKamera ikonuna bastıktan sonra ekran kararıp tekrar açınca mı oluyor bu sorun. Birde batarya süresi nasıl sizde?
TH2 için gelecek mi?Yenilenecek Mağaza:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüleri için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilemiyorum şu an.TH2 için gelecek mi?
Pc de çok daha güzel olmuş.Yenilenecek Mağaza:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüleri için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bazi uygulamalar sadece rs destekliMağaza sistem uygulaması değil ki tabi ki kararlı sürümü çıkınca windows 10 mobile kullanan herkese gelir
Sent from mtalk using lumia 950
Yeni vlc uygulaması. Ve bence gelecekti uwp uygulamalarıda sadece rs destekli olarak çıkacak.Mesela bir örnek verebilir misiniz rs destekli olanlardan
mTalk'tan gönderildi
Adamlar Nokia cihazları tamamen bitirmeye çalışıyor. Biyerden çıkarılacaksalar W10 destek listesinden çıkarlar.Bu redstone yapılarından özellikle lumia 930-1520 gibi cihazları yüksek donanımları sebebiyle öne çıkaracak özellikler çıkar mı admin arkadaşlar? Eğer çıkmazsa henüz para ediyorken Lumia 930umu satmak istiyorum. Şu an için Lumia 735 telefonum gayet yeterli windows 10 için.
donanım isteyen özellklerin tam sürüm olarak gelesi 2017 yi bulur. 2017 ye kadarda zaten snap800 iyice ölmüş olur 735 le bir müddet yola devam edip 930 elden çıkarıp 2017 yılında çıkacak cihazlara bakmak lazım artık. wp tarafında bu yılda insider sürümleri ile geçer. 735 insiderı takip etmek için gayet yeterli şu aşamada.Bu redstone yapılarından özellikle lumia 930-1520 gibi cihazları yüksek donanımları sebebiyle öne çıkaracak özellikler çıkar mı admin arkadaşlar? Eğer çıkmazsa henüz para ediyorken Lumia 930umu satmak istiyorum. Şu an için Lumia 735 telefonum gayet yeterli windows 10 için.
sazoba gökmarmarayamı bağlıydı?donanım isteyen özellklerin tam sürüm olarak gelesi 2017 yi bulur. 2017 ye kadarda zaten snap800 iyice ölmüş olur 735 le bir müddet yola devam edip 930 elden çıkarıp 2017 yılında çıkacak cihazlara bakmak lazım artık. wp tarafında bu yılda insider sürümleri ile geçer. 735 insiderı takip etmek için gayet yeterli şu aşamada.