Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Microsofta onca laf dedik.. Ama bu sistem gelişirse ben yeni windows alırım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, symbianbelle ve Esendağlı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsofta onca laf dedik.. Ama bu sistem gelişirse ben yeni windows alırım
Eskisi gibi yavaş gelişmiyor en azından. Ama hala daha zamana ihtiyacı var. Önceden dediğim gibi 2017'de rayına oturur.

furyzer0

furyzer0

Üye
Gerçekten bazı eksikleri var ama diğer telefonların aksine güncelleme aldıkça hem hız iyileşiyor hem de özellikler artıyor öyle ios gibi acaba bu güncelleme de neyi bozacak diye korkmuyoruz(kararlı sürümler için)

Sent from mtalk using lumia 950

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
2017 yılında da 2018 de rayına oturur deriz deriz gideriz.

pain

Üye
Gelmedi radyo
950 XL de Windows hello da Açılırken Hello Hasan diye açıyordu Merhaba yazıyor. (bir önceki yapıda hello çalışmıyormuştu).
Ayarlardan kilit ekranında kamerayı devredışı bıraktığımda kilit ekranında ki kamera butonuna bastığımda ekran bu şekilde oluyor Not: normal kamera tuşu kilitli oluyor.

Kamera ikonuna bastıktan sonra ekran kararıp tekrar açınca mı oluyor bu sorun. Birde batarya süresi nasıl sizde?

afwerker

afwerker

Üye
Kamera ikonuna bastıktan sonra ekran kararıp tekrar açınca mı oluyor bu sorun. Birde batarya süresi nasıl sizde?
Kilit tuşuna bastığımda kilit ekranında gelen kameraya tıklamamla bu şekilde oldu. ayarlardan kilit ekranında kameraya izin verdiğimde sorun olmuyor ama izin verme dediğimde böyle bişey oluyor. o yüzden tekrar kararlı sürüme dönüş yaptım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapıda(1433x) Mağaza bildirimlerinde ön izlemeler test ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı, Murat Alper, symbianbelle ve 2 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenecek Mağaza:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekran görüntüleri için:

• Beğen
Tepkiler: braayn, mami_61_29, dark_13 ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
windows 10 kararlı sürümünden önceki test yapılarında mesaj bildirim sorunu vardı, şuan 10586.218 kurulu en son 2 gün önce mesaj geldi ama dün ve bu gün 3 farklı cihazdan mesaj geldi normalde gelmesi gerekiyordu gelmiyor bunun nedeni ne olabilir sizce bu sorunla karşılan var mı

dakamon

dakamon

Üye
furyzer0

furyzer0

Üye
Mağaza sistem uygulaması değil ki tabi ki kararlı sürümü çıkınca windows 10 mobile kullanan herkese gelir

Sent from mtalk using lumia 950

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

onursarii

Üye
Şu anki mağazadan çok da farkını göremedim açıkçası. Sol menü aynı. Uygulama sayfası da aynı. Yorum bölümü de öyle. Güncelleme denetleme hızı bile aynı yavaşlıkta :)

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
furyzer0

furyzer0

Üye
Mesela bir örnek verebilir misiniz rs destekli olanlardan

mTalk'tan gönderildi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
rainman3545

rainman3545

Üye
Bu redstone yapılarından özellikle lumia 930-1520 gibi cihazları yüksek donanımları sebebiyle öne çıkaracak özellikler çıkar mı admin arkadaşlar? Eğer çıkmazsa henüz para ediyorken Lumia 930umu satmak istiyorum. Şu an için Lumia 735 telefonum gayet yeterli windows 10 için.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu redstone yapılarından özellikle lumia 930-1520 gibi cihazları yüksek donanımları sebebiyle öne çıkaracak özellikler çıkar mı admin arkadaşlar? Eğer çıkmazsa henüz para ediyorken Lumia 930umu satmak istiyorum. Şu an için Lumia 735 telefonum gayet yeterli windows 10 için.
Adamlar Nokia cihazları tamamen bitirmeye çalışıyor. Biyerden çıkarılacaksalar W10 destek listesinden çıkarlar.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
donanım isteyen özellklerin tam sürüm olarak gelesi 2017 yi bulur. 2017 ye kadarda zaten snap800 iyice ölmüş olur 735 le bir müddet yola devam edip 930 elden çıkarıp 2017 yılında çıkacak cihazlara bakmak lazım artık. wp tarafında bu yılda insider sürümleri ile geçer. 735 insiderı takip etmek için gayet yeterli şu aşamada.
donanım isteyen özellklerin tam sürüm olarak gelesi 2017 yi bulur. 2017 ye kadarda zaten snap800 iyice ölmüş olur 735 le bir müddet yola devam edip 930 elden çıkarıp 2017 yılında çıkacak cihazlara bakmak lazım artık. wp tarafında bu yılda insider sürümleri ile geçer. 735 insiderı takip etmek için gayet yeterli şu aşamada.
sazoba gökmarmarayamı bağlıydı?:D

• Beğen
Tepkiler: sazobalı

Üst Alt