serinaga
Üye
şuanda yeni almış olduğum ekran görüntüsü sarı 920 mi yeni türkcell romla flashladım ve batarya iyileştirmesini umuyordum ama sonuç ortada wifi ve 3g kapalı şarzdan daha yeni çıkararak aldığım görüntüdür bu şarzın 2 ay beklemeyle düzeleceği yok cihazı alalı 2 aydan fazla oldu ama hala normale dönmedi hepimizin batarya durumu buysa amenna kabul ama bende bi sorun varsa garantide bataryayla alakalı bi işlem yapılırmı bilgisi olan varmı
hadi oyunu anladık oynamayız ama wifi de kullanmayacağız e neden aldık bu cihazı tamam iyi güzel iki kat hızlı internet hızlı seri bi cihaz ama özelliklerini kullanamayıncada insan bi düşünüyor şimdi ilk sayfadaki süreye bakıyorum o daha iyiydi 2gün 5 saat yazıyordu sizin sözünüze istinaden hep bekledim hani 2 ay gibi kullanım süresinde batarya perfonması yerine oturur demiştiniz cihazı alalı 3 ay oldu ama tık yok aksine daha geri gidiyoruzWifi kapalı olarak kullanır ve oyun oynamazsanız 1 günü çok rahat geçirmesi gerekir diye düşünüyorum
hadi oyunu anladık oynamayız ama wifi de kullanmayacağız e neden aldık bu cihazı tamam iyi güzel iki kat hızlı internet hızlı seri bi cihaz ama özelliklerini kullanamayıncada insan bi düşünüyor şimdi ilk sayfadaki süreye bakıyorum o daha iyiydi 2gün 5 saat yazıyordu sizin sözünüze istinaden hep bekledim hani 2 ay gibi kullanım süresinde batarya perfonması yerine oturur demiştiniz cihazı alalı 3 ay oldu ama tık yok aksine daha geri gidiyoruz
son iki dediğini ben hep öyle yapıyorumda wifi hep açık yani wifi olan yerlerde hep wifiden bağlanıyorum okul,ev,cafe vb.. benim için 1 gün götürmesi bile gayet iyide dediğim gibi 2 resim arasındaki tahmini süre farkı niye bu kadar çok onu anlamadım.Birde benim telefon burada eklenen resimlere göre çok çok az bi tahmini süre gösteriyorSaygı değer insanlar, Kullandığımız cihazla yoğlun kullanımda 1 günü rahat bitiriyorsanız bence fazla dert etmeyin.) Ayrıca pil ömrünü uzatmak için sizinde biraz caba sarf etmeniz lazım,
Wifi, gereksiz yere açık tutmayın.
Arka planda çalışan görevleri kapatın.
Parlaklık ayarını otomatik yapmayın, güneşe çıktığı zaman cihaz en üst seviyede parlaklık veriyor buda bi hayli şarj tüketir, Orta düzeye getirin.
Müzik dinlemek istediğiniz zaman kulaklık kullanın.
Ekran kilidini minimum seviyeye getirin 30 sn. olsun..
Saygı değer insanlar, Kullandığımız cihazla yoğlun kullanımda 1 günü rahat bitiriyorsanız bence fazla dert etmeyin.) Ayrıca pil ömrünü uzatmak için sizinde biraz caba sarf etmeniz lazım,
Wifi, gereksiz yere açık tutmayın.
Arka planda çalışan görevleri kapatın.
Parlaklık ayarını otomatik yapmayın, güneşe çıktığı zaman cihaz en üst seviyede parlaklık veriyor buda bi hayli şarj tüketir, Orta düzeye getirin.
Müzik dinlemek istediğiniz zaman kulaklık kullanın.
Ekran kilidini minimum seviyeye getirin 30 sn. olsun..
son iki dediğini ben hep öyle yapıyorumda wifi hep açık yani wifi olan yerlerde hep wifiden bağlanıyorum okul,ev,cafe vb.. benim için 1 gün götürmesi bile gayet iyide dediğim gibi 2 resim arasındaki tahmini süre farkı niye bu kadar çok onu anlamadım.Birde benim telefon burada eklenen resimlere göre çok çok az bi tahmini süre gösteriyor
artık ölsemde gam yemem benim gözlerim bunu gördü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?