win3.1 ve win95 5800 da !

Sponsorlu Bağlantılar

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
vın 95 lınkınıde yenılermısın teskrler.. :)

herseyi yaptim ama olmuyor programi actim ekranda yazilar cikti ve öylece duruyor yazilar ne yapmam gerekiyor
herşeyi yaptıysan olur mutlaka...
şunlara dikkat et;
önce 3.1 i yükle sonra 95 i yükle
sabırlı ol özellikle 95 biraz yavaş açılıyor
dediğim şeyleri sırasına göre yaparsan hiçbir sorun olmaz:oke:

--------------- Ekleme ---------------

vın 95 lınkınıde yenılermısın teskrler.. :)

linke baktım sorun yok :oke:

madalimert

madalimert

Üye
win 95 yüklemesek olmuyor mu bnde 100mb net var ama zaten dosya 49mb win95 yuklemedn olmazmi

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
ersans

ersans

Üye
bence biraz uğraşıp Windows 98 i kolayca kurabiliriz çünkü bu OS ların hepsi ms-dos tabanlı.
windows 2000 veya XP yide kurabiliriz ama XP yi geçemeyiz bildiğim kadarıyla 2000 ve XP nin ms-dos üzerinden kurulabilme imkanı var gerekli oynamaları ve çıkarmaları OS ların içinden yaparsak yapamayacağımız şey yok :D

Godfather

Godfather

Üye
Bir 5800'ım olursa bunu yapacağım :ehe

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
bence biraz uğraşıp Windows 98 i kolayca kurabiliriz çünkü bu OS ların hepsi ms-dos tabanlı.
windows 2000 veya XP yide kurabiliriz ama XP yi geçemeyiz bildiğim kadarıyla 2000 ve XP nin ms-dos üzerinden kurulabilme imkanı var gerekli oynamaları ve çıkarmaları OS ların içinden yaparsak yapamayacağımız şey yok :D
98 inde dosyaları var ama çok kasar gerek yok bence :)
Bir 5800'ım olursa bunu yapacağım :ehe
:D

madalimert

madalimert

Üye
olur win3.1 i çalıştırabilirsin ama win95 için win3.1 i de yüklemen gerekir...

3.1 i yükledim ama programı açtığımda ekranda microsoft yazıp kalıyor şimdi 95'i yüklicem inş. olur.

toligargala

toligargala

Üye
kardeş paylaşım için çok teşekkürler fakat ben kurdum çalışıyor fakat aşırı derecede yavaş 3.1 de win95 te ama kafama takılan şey gerçekten bu kadar yavaşmı çalışıyor yoksa bu bende mi böyle he bu arada bi arkadaş win98 den bahstmiş bence hiç bulaşmasın bunlar bu kadar yavaş çalışıyorsa o nasıl olur kim bilir..yinede emeğine sağlık güzel bi paylaşım olmuş..uğraştığına değmiş bence:oke:

madalimert

madalimert

Üye
Ben neden yapamadigimi buldum win31en.rar dosyasindaki CALMIRA.HLP dosyasini xplore, freerar ,activefile ve fexplorer ile cikarmayi denedim ama bir türlü cikaramadim data klasörüne atamiyorum CALMIRA.HLP'yi rar'dan cikarip uploaded.to sitesine upload edermisin bende indirip data klasörüne atarim.PC olsa yapardim ama cepten zor oluyor bana sadece CALMIRA.HLP lazim

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
3.1 i yükledim ama programı açtığımda ekranda microsoft yazıp kalıyor şimdi 95'i yüklicem inş. olur.
win3.1 çalışmalı sen bir şeyi yanlış yapıyorsun kesinlikle...
kardeş paylaşım için çok teşekkürler fakat ben kurdum çalışıyor fakat aşırı derecede yavaş 3.1 de win95 te ama kafama takılan şey gerçekten bu kadar yavaşmı çalışıyor yoksa bu bende mi böyle he bu arada bi arkadaş win98 den bahstmiş bence hiç bulaşmasın bunlar bu kadar yavaş çalışıyorsa o nasıl olur kim bilir..yinede emeğine sağlık güzel bi paylaşım olmuş..uğraştığına değmiş bence:oke:
evet yavaş ama zaten bunu kullanmak için yapmıyoruz di mi? :)
Ben neden yapamadigimi buldum win31en.rar dosyasindaki CALMIRA.HLP dosyasini xplore, freerar ,activefile ve fexplorer ile cikarmayi denedim ama bir türlü cikaramadim data klasörüne atamiyorum CALMIRA.HLP'yi rar'dan cikarip uploaded.to sitesine upload edermisin bende indirip data klasörüne atarim.PC olsa yapardim ama cepten zor oluyor bana sadece CALMIRA.HLP lazim
al arkadaşım :)

YsF_90

YsF_90

Üye
programı yükledim win 3.1 gayet başarılı idi çalıştı sonra win 95 i yükledim çalıştırdım microsoft win 95 ekranı geldi bi 5 dk falan bekledi sonra sırf lacivert bi ekran geldi ve telefon açılıp kapandı yine çalışmadı bende tekrar kaldırdım... arkkadaşlar madem böyle windows işletim sistemleri yükleyebiliyoruz peki bi windows mobile işletim sistemi yükleyebilirmiyiz 5800 a??? yardımcı olursanız çok sevinirim

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
yükledim sonunda :d ama mouse yi yönetmek çok zor :)

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
programı yükledim win 3.1 gayet başarılı idi çalıştı sonra win 95 i yükledim çalıştırdım microsoft win 95 ekranı geldi bi 5 dk falan bekledi sonra sırf lacivert bi ekran geldi ve telefon açılıp kapandı yine çalışmadı bende tekrar kaldırdım... arkkadaşlar madem böyle windows işletim sistemleri yükleyebiliyoruz peki bi windows mobile işletim sistemi yükleyebilirmiyiz 5800 a??? yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşım doğru yapmışsın ama ramini kullanıyordun büyük ihtimalle o anda ki kaldırmadı telefon aynen o mavi ekranda bekleyeceksin açılacak win95...
yükledim sonunda :d ama mouse yi yönetmek çok zor :)
:pro::D

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşım doğru yapmışsın ama ramini kullanıyordun büyük ihtimalle o anda ki kaldırmadı telefon aynen o mavi ekranda bekleyeceksin açılacak win95...

peki onu hallettim teşekkür ederim. 5800 a windows mobile işletim sistemi yükleyebilir miyim?

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
paylaşım için teşekkürler bende bişey sorcakdım bunun gibi 1-2 konu daha var ama seninki daha iyi gibi sen burda 5800 için anlatmışsın bu dediklerini e63 e uygulasam olurmu ?

madalimert

madalimert

Üye
win3.1 çalışmalı sen bir şeyi yanlış yapıyorsun kesinlikle...

evet yavaş ama zaten bunu kullanmak için yapmıyoruz di mi? :)

al arkadaşım :)

saol sonunda basardim cok tesekkurler

win3.1 çok kasıyor ama olsun şimdi win95'i yüklicem emeğin için teşekkürler

bendede lacivert ekran çıktı bekledim sonra o ekranda gitti 10 dakka bekledim gelmedi yine

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler bende bişey sorcakdım bunun gibi 1-2 konu daha var ama seninki daha iyi gibi sen burda 5800 için anlatmışsın bu dediklerini e63 e uygulasam olurmu ?
e63 olmadığı için deneyemem ama sen dosboxın e63 e uygun sürümüyle bu işi yapmaya çalışabilirsin yaparsan biz de ilk mesaja ekleriz herkes faydalanmış olur... ;)
saol sonunda basardim cok tesekkurler

win3.1 çok kasıyor ama olsun şimdi win95'i yüklicem emeğin için teşekkürler

bendede lacivert ekran çıktı bekledim sonra o ekranda gitti 10 dakka bekledim gelmedi yine
lacivert ekran gelmişse başarmışsın demektir bekle biraz özellikle ilk açışta win95 kurulduğu için bayağı beklemen gerekiyor...

melih06628

melih06628

Üye
Windows 95 Dosyasını rapishare'dan indiremiyorum.. Başka siteye upload edermisin acaba? Bu arada win 3.1'i yaptım :D

Üst Alt