Wildfire S 2.3.5 İngilizce olupda Türkçeye dönemeyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
Wildfire S 2.3.5 İngilizce olupda Türkçeye dönemeyenler
merhaba arkadaşlar
ben telefona 2.3.5 İngilizce rom yükledim akabinde bootloader ı unlock yaptım fakat Türkçe roma dönememiştim ki uzun çabalardan sonra 2.3.3 Türkçe roma geri dönebildim hemde cihazım kalıcı rootlu oldu. aynı sorundan muzdarip olan varsa bilgilendirsin yardımcı olayım. FOTA güncellemesi dahi geliyor. güncelleme yapamadım o ayrı konu ama :) umarım en kısa zamanda onuda çözücem

cihan83

cihan83

Üye
abı mrb ya bu root olayı benı delı ettı 2.3.5 turkce guncellestırme cıkmıs bı turlu bulmadım nasıl yapacaz ya

KELGER

KELGER

Üye
cemdroid benimki 2.3.5 olsdu ama bunu nasıl kalıcı unclock yapacam.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
cihan83 eğer cihazını unlock yapasın yoksa bence sabret biraz daha gelir güncelleme. KELGER htcdev.com a gir ordan romlardan HTC EU yazanı indir telefonuna kur. denemediğim için bilmiyorum ama telefonunun ingilizce olmıyacağını sanıyorum. akabinde adımları takip ederek unlock yaparsın. eğer yapamazsan 2.3.5 İngilizce romu yükle sana verdiğim linkteki o şekilde dene ben daha sonra sana 2.3.3 Türkçe orjinal roma nasıl döneceğini anlatırım.

blackrazor

Üye
cemdroid ben 2.3.5 eu romu yükleyip unlock yaptım telefonu. şimdi 2.3.3 e nasıl geri dönerim anlatabilirmisin.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
blackrazor bak yeni bir konu açtım orda dosyalarıyla beraber anlatılıyor. sen sadece CWM yükleyip orda paylaştığım. ROMu kurucaksın onunla. yani 5. adımdan itibaren olan kısmı.

blackrazor

Üye
CWM de yüklü bende tamam verdiğin dosyayı indirip hemen deneyecem. birde şu dosyaları mediafireye yüklesek daha iyi olacak 20-30Kb ile geliyo dosyalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt