Rootluoyunu çalıştıran arkadaşlardan tekrar anlatanlar var bir de onların anlatımından bakıp denemenizi tavsiye ederimOyunu simdi indirdim oyun ilerlemi sanırım ? levelli yani bide build seçme felanda var gibi görünor bow blade felan da var s3 de.artık rahat oynarım heraldeRootlu
hem rootlu hemde rootsuz için oyunu çalıştırma yöntemi mevcuttur.
- - - Eklendi - - -
Ek dosyayı atmasam çalıştıramam mı ? bide apk yi nerden indiricem ? yardımcı olurmsuun
Teşekkürler...
ek dosyayı cihazın rootsuzsa indirmene gerek yok ama rootlu ise o zaman indirmen gerekir
- - - Eklendi - - -
Oyuna girer girmez direk kapanıor bişiy demeden yardımcı olurmusunuz acil
aşamaları tekrar kontrol et ve yazılan yorumları okumanı tavsiye ederim seninkine benzer bir sorun çıkmışsa bi çözüm yolu da bulunmuştur muhtemelen
- - - Eklendi - - -
Ya bi ilgilenen yok tüm herşeyi indirdim ama yapamıorum ayrıntılı sekilde tarif edicek adam yokmu yaa Konu acıosunuz bari arkasında durunn !
Bosuna bekleme kardesm Bi cevap gelceni sanmıorumYardım tam açılacakken kapaniyor
Bosuna bekleme kardesm Bi cevap gelceni sanmıorum
Rootlu kısım için anlatım çok kötü diğer sitelerden araştırdım ve ek program yazan dosyanın içindekilerden birini seçiyorsunuz(ben ICS yi seçtim telefonun ICS olduğu için). seçtiğiniz dosyanın içindekileri sd karttaki titaniumbackup yazan klasöre atıyorsunuz. daha sonra telefondan titaniumbackup programından sağ üstte bi kağıt kalem resmi var programı açınca oraya basıp geri yükleden tüm uygulamaları geri yükle var onu yaparsanız oyun çalışıyor ama bende oyun dosyalarını kontrol ettikten sonra giriş sayfasında sağ altta dönen bişey var bi süre sonra atıyor orda.
ya ben apkyı yükledim fakatcom.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM bu dosya datada yok neden
kardeş sana ulaşabilecegim bi msn nen falan varmıo bir klasör o klasör yoksa oluştur ve içine at obb dosyası içindeki verileri
kardeş oyun acılıyor ama you do not have enough available space on your memory card too install the game.You need to 0 mb from your applications diyor ne yapıcamo bir klasör o klasör yoksa oluştur ve içine at obb dosyası içindeki verileri
son sorunuda çözdüm oyunu çalıştırmayı başardım. rootsuz sistem için olan anlatımdaki 2. adımı rootlu telefonumda yapınca oyun çalıştı.
2.SD Data başlığı altındaki 4 partı da indirip içindeki doolB dliW v1.0.7 sd data.obb isimli dosyayı rarlardan çıkarttıktan sonra 7-zip programı ile obb dosyasının içindeki verilerisdcard / Android / data / com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM / files /
klasörünün içine çıkartın.
kardeş sana ulaşabilecegim bi msn nen falan varmı
- - - Eklendi - - -
kardeş oyun acılıyor ama you do not have enough available space on your memory card too install the game.You need to 0 mb from your applications diyor ne yapıcam

Ben 7zip programı ile obb dosyasını acamadim. Niyeki?
Tam dediğin gibi yaptim buseferde titanium backupi bulamadımesaj kutunu temizle
- - - Eklendi - - -
normalde bir winrar programı gibi 7-zipi de kullanabilmeniz ve obb dosyasını açmanız gerkiyordur.
7-zip programına girip ordan .obb formatlı dosyaya ulaşıp içindekileri birde o şekilde çıkarmayı deneyin.